NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM

Çok afedersiniz ama kocanız tam bir sünepe ve de çapsız . Ben kardeşimin çocuğunu el üstünde tutucam ama o benim çocuğuma bağıracak,azarlayacak ha ? O ses tellerini yerinden sökerim daha kimseye gık diyemez.

Yok artık. Ne hakla size sormadan yeğenine bilgisayar alabiliyor? Sizin çocuğunuzu nasıl ezdiriyor? Benim çocuğuma hakaret edilecek ha, başlarım kaynanasına görümcesine yıkılsın dünya. El kadar çocuğa kimin ne hakaret etme var? Eşiniz nasıl baba? Çocuğunuza hakaret edildiğinde ve eşiniz sessiz kaldığında o çocuğun psikolojisi ne durumda hiç düşündünüz mü? Nasıl kaynanayla görümceyle kızılca kıyamet koparmıyorsunuz anlamadım. Eşiniz de boşanırsa boşansın girsin anasının eteğine yeğenlerini beslesin.Kusura bakmayın çok sinirlendim söz konusu çocuk olunca tahammül edemiyorum

Herkese Teşekkür ediyorum. Biraz toparlandım Kendime geldim. Yanı bocalamaktan ne yapacağımı bilemez haldeydim. Kafam karmakarışıktı . Ama fikirleriniz iyi geldi. ÇOK TEŞEKKÜRLER

Dilerim kimse aynı sorunu yaşamaz. Gercekten sizin çoçuğunuzu zerre kadar sevmeyen insanlarıñ ćoçuklarını esinizin sevmesi çok sınır bozucu bir durum. Kan bağı varmış yeğeniymiş. Eşim bunu savunuyor. Bana ise saçma geliyor. Benim kardeşim aynı şeyi yapacak olsa ben anında uyarırım yada uzak dururum.

O zaman iplerini bırakın amcalık yapsın,çok meraklı olduğu gibi. Sonrasında herkes evinin kapısını kapatıpta yapayalnız kalınca çocuğum çocuğum diye dolansın

Yanlış alıntı oldu sanırım konu sahibi ben değilim.

Allah ıslah etsin. Ana babalığa da ehliyet gerek resmen.

Yanlış alıntı oldu sanırım konu sahibi ben değilim.

pardon haklısın. çocuğuna saygı gösterilmemesine rağmen anasına kardeşlerine laf söyleyemeyen aciz babalara o kadar çok kızıyorum ki bizzat yaşadıklarım sebebi ile sanırım gözüm dönmüş.

kendi çocuğuna kendi saygı göstermeyen ve saygı görmediği kişilere de tepki vermeyen kişilerin ağzını yırtarım. yırtmışlığım da var. ben bu sebeple (kardeşime ve bana saygı göstermedikleri ve saygı beklediğimizi belirtmemize rağmen aptal saptal tavır aldıkları için) babamı ve tüm sülalesini sildim attım hayatımdan. kocam aynı şeyi yapsa onu da siler atarım o kadar netim. sen de altta kalma. gözünün nuru bir evladın var. kızarsan sen kızarsın ama başkaları harf dahi atamaz.

Allah aşkına isterse kıyamet kopsun neden götürüyorsunuz çocuğunuzu onlara. Olanın farkindaymis istemeden de olsa çocuğunuzu ezdiriyorsunuz. Ben olsam tırnağınin ucunu göstermem . Yazık değil mi. onlari duzeltemeyeceginize göre gotüreyin olsun bitsin. Eşinize söyleyecek söz yol zaten iskele babası mubarek

Doğru söylüyorsunuz eşim umutsuz vaka zaten birde diyorki senin çocuğunun onların amcalığına halalığına ihtiyacımı var. Böyle şeylere alışsın ne halledebilirsin bu adamla

Babanız da tam şam babası mübarek. Elin çocuğuna methiye düzeceğine kendi çocuğuna bir baksın. İnsanın kendi sınırı yoksa bile çocuğu kırmızı çizgisi olmalı.

Doğru söylüyorsunuz eşim umutsuz vaka zaten birde diyorki senin çocuğunun onların amcalığına halalığına ihtiyacımı var. Böyle şeylere alışsın ne halledebilirsin bu adamla
Senin cocugunun amçaya halaya ihtiyacı yoksa kendi neden yeğenlerine bakıyor. İhtiyaçları mi var. Sizin çocuğunuzun babaya ihtiyacı var tabi o da yok. Ortalığı yikarim cocugumu ezdirmem. Net yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…