Öncelikle Merhabalar. Herkese iyi günler. Evlendigimiz günden bu tarafa eşimin ailesi eşim başka bir şehirde yaşamasını kabullenemeyip bu gerekçe ile evliiliğimize zerre kadar saygı duymadılar. Ve tabii bunuda çoçuğum üzerinde bariz belli ederek. Orneğin ziyaretlerine gittiğimizde arada 1 yıl geçmiş olmasına rağmen torunları yada yeğenleri gelmiş gibi değil sanki dışaridan bir çoçuk gelmiş oturmuş yüzüne bakmıyorlar.doğum gününde sünnetinde v.s onunla ilgili hiçbirşeyde ağız birliği edip aramıyorlar. Halasıñin akran çocukları var diye yanlarında kalkmak istiyor senede bir gün olmasına rağmen 12 yaşında 1 çoçuğu gece 12 de öz halası evden kovmaya kalkıyor. Yatak açmayıp yerde yatırıyor. Asıl canımı yakan konu ise amcasının tavırları kendi evimizde yani bize misafirliğe geldiklerinde benimçoçuğum yüksek sesle konuştu diye( kendi çoçugu korkarmış) uzerine yürudu ağıza alınmadık hakaretler etti. Ve özür beklerken daha çok saydırıp ertedi gun bize haber vermeden gitme hazırlığı yapıp çıkıp gittiler. Eşime gelince tepkisiz kalmayı tercih ediyor. Onları kırmak tan korkuyor. Ve De onların çocuklarına hediyeler alıyor. Ayrıcada bu hakaretleri yapanlar hergun eşime kendi çocuklarının fotoğraflarını atıyor. Eşim onlara methiyeler düzüyor. Karşılıklı özlemler konuşuluyor. . Ve çoçuğumda özguven eksikliği başladı oda birşeylerin farkında. Ne yapacağımı bilmiyorum .tepki versem esim kavga çıkartıyor.Neymis diger insanlarin tavırlarına karışamazmış kendisi yeğenlerıni çok seviyormus. Hatta benim yüzümden istediği amcalığı yapamıyormuş. Şaştım kaldım bu durumun içinden çıkamıyorum lütfen önerilerinizi yazar mısınız. Teşekkürler