- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
Eşimle 2 yil olacak nerde evliyiz. Uzun süredir cocuk istiyoruz. Ama ondada bende problemler olduğu için olmadı bir türlü. Tedavi olduk hallettik problemimizi ama, bana çok yanaşmadığı için. Tutturmak pekde kolay olmuyor. Çok konuştum. Yumurtlama doneminden sonra en azindan 1 hafta gün aşırı bir araya gelelim, zaten sıkıntılıydık öyle bir günde bir araya gelmekle hemen olmaz dedim. Tamam diyor iki gün düzenli oluyor sonra yine yanasmiyor. Uykum var, yorgunum bahaneleriyle. Sonunda böyle olmayacağını anladığım icin ovulasyon testi aldım. Bugün sabah yaptığımda cift cizgi gördüm baya heyecanlandım. Esime söyledim. Öğle arasj evde bi işi vardı gelecekti. Gelince bakarız dedi. Şimdi işini halletti ve hemen gitti. İstese kalabilirdi zamani vardı. Kendimi kötü hissediyorum. Beni cekici bulmuyormu, afedersiniz geçen bir araya geldigimizde yarıda kesti. Sarılıp uyudu. Zaten çok istekli de değil. Onun isteksiz yaklaştığını görünce bende ister istemez canım sıkılıyor, çok yakın davranamiyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Çok konuştum ama yok düzelme yok.