Ne yapacagımı bilmiyorum.

_Pulim_

SabrınSonuSelamet...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
253
140
103
Bugünlerde çok konu açtım,
Yinemi sen diyenler olabilir,
Ama gerçekten zor bir dönemden geçiyorum,
Sormak istedigim,
Sırf iyi geliri var şartlar güzel diye hiç sevmediginiz alışamadıgınız bir yerde yaşam sürdürürmüsünüz ?
Yoksa şartların daha az oldugu ama sevdigim yerde yaşayayım mı dersiniz ?

Sormak istedigim,
Sırf iyi geliri var şartlar güzel diye hiç sevmediginiz alışamadıgınız bir yerde yaşam sürdürürmüsünüz ?
Azıcık aşım ağrısız başım 🌸 kesinlikle insan huzurlu olunca hiçbirşey önemli kalmaz . 2 yi seçerdim :)

Sormak istedigim,

Ben sürdürürüm, karınca ile ateş böceği örneği. Bi süre çalışır biriktirir sonra keyfini sürerim

Sormak istedigim,

Okuyunca şöyle bir düşündüm. Biraz daha düşündüm, karar veremedim 😂
Şartları güzel bir yeri istediğim gibi yapma şansım var , şartları kötü bi yerde de seni bağlayan sevdiğin şeyler var. Baya karışık. Ama şöyle söyleyim 3.5 senedir oturduğum yere alışamadım ve ne yazık ki bi süre daha oturmak zorundayım. Sanırım sevdiğim yeri tercih ederdim.

Okuyunca şöyle bir düşündüm. Biraz daha düşündüm, karar veremedim 😂
Şartları güzel bir yeri istediğim gibi yapma şansım var , şartları kötü bi yerde de seni bağlayan sevdiğin şeyler var. Baya karışık. Ama şöyle söyleyim 3.5 senedir oturduğum yere alışamadım ve ne yazık ki bi süre daha oturmak zorundayım. Sanırım sevdiğim yeri tercih ederdim.

Boşanmaya karar verdim,
Bulundugum yeri zaten sevmiyorum ve burda kalırsam benim için zor bir dönem olacak.
Ama kendi memleketime dönüp kaldıgım yerden devam edip daha kolay atlatırım diye düsünüyorum.

Boşanmaya karar verdim,
Bulundugum yeri zaten sevmiyorum ve burda kalırsam benim için zor bir dönem olacak.
Ama kendi memleketime dönüp kaldıgım yerden devam edip daha kolay atlatırım diye düsünüyorum.

Kesinlikle , ailenizin ve yakınlarınızında desteği iyi gelir. Hem sürekli kötü anılarla yüzleşmemiş olursunuz. Tedbili mekanda ferahlık vardır derler hem.

Back
X