Hangi şehirdesiniz ?Yaklaşık 3 aydır bir aile şirketinde iş bulamadığım için sekreterlik yapıyorum.Asıl mesleğim muhasebe.Patronum çok zor bir insan bir şeyi dinlemeden bilmeden suçlar, sever böyle davranmayı.Gece whatsappta çevrimiçi miyidim diye bakar görürse ertesi gün uykunu mu alamadın böyle yorgun gelme der.Her gün istisnasız arar saçma sapan bunaltır pazar günü de dahil.Şirket telefonundan arar açmaya mecbur kalayım diye 7/24 açık olacak demişlerdi o telefon çünkü.Neyse...
Ailemle yaşıyorum yaşım 29.Annem evde sürekli bana küfür eder.Evin barkın yok kocan yok paran yok asalak asalak yaşıyosun der.Ağıza alınmayacak küfürler eder.Evdeki yiyeceklerden bazılarını saklar benden.Evden kovar.Niye kovuyosun benim de evim de dediğimde kovsam nereye gideceksin milletin çocuğu evli seni kim napsın der küfreder.Haftada 2 kere banyo yapmama izin verir o da kavga kıyamet.Çamaşırlarımı yıkamama küfreder makine bozulurmuş sadece o yıkayabilirmiş inşaatçı mıymışım haftalık çamaşırım çıkıyormuş.Yemek yediğime küfreder az ye der.Kışlık çizme aldım 100 tl ye.Kavga ederken 5 6 milyara çizme alıyosun kendine dedi.60 yaşına kadar bizimle mi oturcaksın gel kumam ol dedi.Sürekli bu şekilde.
Ne yapacağımı bilmiyorum ayrı eve çıksam maaşım yetmez.Kafayı yiyeceğim.İlçelerden ev bakıyorum kirası 500 olan filan.700 de giderim olsa 1000 lira elime kalır şu lafları duymam diyorum.Ama işten çıkarırlarsa ya da yine bi salgın vs olursa ne yaparım diye düşünmeden edemiyorum.Kusura bakmayın sabah sabah ağlama krizi geçirdim çok karışık oldu.Belki fikir veren olur çünkü yazacak 1 tane bile arkadaşım yok görüştüğüm kimse yok
Keske hayatını paylasacagin hayırlı birini bulsan.Tek basina her an isten cikarilman söz konusuyken hayatın zor olur.Anneni de ciddiye alma duymamazlıktan gel sen kendi isteginle dogmadin zoruna gidecekmis madem dogurmasaymisssYaklaşık 3 aydır bir aile şirketinde iş bulamadığım için sekreterlik yapıyorum.Asıl mesleğim muhasebe.Patronum çok zor bir insan bir şeyi dinlemeden bilmeden suçlar, sever böyle davranmayı.Gece whatsappta çevrimiçi miyidim diye bakar görürse ertesi gün uykunu mu alamadın böyle yorgun gelme der.Her gün istisnasız arar saçma sapan bunaltır pazar günü de dahil.Şirket telefonundan arar açmaya mecbur kalayım diye 7/24 açık olacak demişlerdi o telefon çünkü.Neyse...
Ailemle yaşıyorum yaşım 29.Annem evde sürekli bana küfür eder.Evin barkın yok kocan yok paran yok asalak asalak yaşıyosun der.Ağıza alınmayacak küfürler eder.Evdeki yiyeceklerden bazılarını saklar benden.Evden kovar.Niye kovuyosun benim de evim de dediğimde kovsam nereye gideceksin milletin çocuğu evli seni kim napsın der küfreder.Haftada 2 kere banyo yapmama izin verir o da kavga kıyamet.Çamaşırlarımı yıkamama küfreder makine bozulurmuş sadece o yıkayabilirmiş inşaatçı mıymışım haftalık çamaşırım çıkıyormuş.Yemek yediğime küfreder az ye der.Kışlık çizme aldım 100 tl ye.Kavga ederken 5 6 milyara çizme alıyosun kendine dedi.60 yaşına kadar bizimle mi oturcaksın gel kumam ol dedi.Sürekli bu şekilde.
Ne yapacağımı bilmiyorum ayrı eve çıksam maaşım yetmez.Kafayı yiyeceğim.İlçelerden ev bakıyorum kirası 500 olan filan.700 de giderim olsa 1000 lira elime kalır şu lafları duymam diyorum.Ama işten çıkarırlarsa ya da yine bi salgın vs olursa ne yaparım diye düşünmeden edemiyorum.Kusura bakmayın sabah sabah ağlama krizi geçirdim çok karışık oldu.Belki fikir veren olur çünkü yazacak 1 tane bile arkadaşım yok görüştüğüm kimse yok
Ankarada yaşıyorum.İş imkanı var ama dönüş yok olsa bile her an işten çıkarılır mıyım korkusu.siz hangi şehirdesiniz ankaradan mı bahsediyorsunuzHangi şehirdesiniz ?
Benim bulunduğum yerde 1+1 eşyalı apartlar 500,600 civarı .
Muhasebe de aranan bi meslek.
Yüksek maaş almasanız da yuvarlanır gidersiniz.
Bence evden ayrılın.
Babamı da sevmiyor.Köyümüz yakın 1 saatlik mesafede gidip geliyo babam.Haftada 1 2 hün evde.Gelince de dayanamıyor zaten kavga ediyorlar sürekli.Siz nasıl dayanıyorsunuz diyo babam daHerkes çocuk doğurmakla anne olamıyor ne kadar iğrenç cümleler.Babanız birşey demiyor mu?En yakın zamanda evinizi ayırın
Annem güzel bir şey giysem kıskanır eve biraz geç gitsem iftira atar.Çocukluğumdan beri benimle kafayı bozmuş durumda.Küçükken pijamamı indirip kucaklar ocakta popomu yakacakmış gibi götütirürdü.Babamın korkusundan yakmadı hiçAnneniz psikolojik olarak yipranmis bunun sonucunda sizinle ugrasiyor sizlik bi durum yok aslinda kadinin bir rahatsizligi var belli iyi degil
Ikna edebilirseniz psikolojik bi destek alin ya da psikiyatriye randevu alin ilac tedavisi vs gormeli
Onun disinda gittiginiz is bana daha sacma geldi ne demek telefon 7/24 acik olacak cevrimici oldugun saati kurcalayacak haddini asmis iyice patronunuz ozel hayat diye bisey var ne yapmaya calisiyor bu hadsiz
Çamaşırlarımı yıkıyorum kavga etse de yıkıyorum.Kapımı kapatıp odamda oturuyorum bu seferde gelip kapının önünde küfür ediyTamam karşınızdakiler bunları yapıyor da siz armut mu topluyorsunuz, anne de olsa kötü insana cevap verilir. Yoksa böyle özgüvensiz susup büzülüp çekilirsin. Biri sana birşey yapıyorsa susma karlılığını ver her zaman
Çıkarıyorum ama hep bi yere kadar.Asla susmuyo ben önünden geçsem yüzünü kusacak gibi yapıyo sessizce o.. dyo.Başedemiyorume kuzum sen de koca kadınsın madem ayrılma imkanın da yok şu an pısıp çekilmesene senin de az sesin çıksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?