Ne yapacağımı bilmiyorum

Ben de öyle düşünüyorum birilerinin yanına yerleşsem en azından diyorum.Çünkü evde yemek yersem yıkanırsam filan bile kıyamet kopuyo.Patronum konusunda birşey diyemeyeceğim babamdan 3 yaş büyük.Tanıdık vasıtasıyla girdim ama bazen şüpheleniyorum.Mesela whatsapp profil foton güzelmiş dedi sonra yazdığını sildi ama sadece onu sildi.

Kesinlikle iki hat kullanın. İş haricinde hiç bir konuya cevap vermeyin. Tanıdık vs ile ilgili ailevi durumunuzu kimse bilmesin. Ailenizdeki sıkıntıları bilen insanlar bunları kullanabilir. Dikkatli olun. Mesai dışı kalmayın. İş yerinde boynunuz bükük kalmasın. Dişli olduğunuzu insanlar bilsin. En ufak size yanaşmaya çalıştığında sertçe davranın, asla ama asla yalnız kalmayın, aynı arabaya binmeyin, etrafta kalabalık ve erkekler az bayanlar fazla olsun. Etek vs giymeyin. Az çok bulunduğunuz coğrafyayı tahmin ettim. İğrenç insanlar çok, babası, kocası, erkek yakını var mı diye bakan, ona göre ses çıkarır mı çıkarmaz mı hesap eden çok olur.
Yalnız şunu bilin. Ev annenizin evi değil. Babadan kaldıysa onda sizin de hakkınız var. Siz de anne bak bu ev benim de evim, artık beni çileden çıkartma dersiniz. Ben senin çocuğunum sonuçta, bu benim de babamın evi, sesimi çıkarmıyorum ama sana banyo için soracak değilim dersiniz. Giderleri paylaşırız, ben kendime yemek yaparım. Sen kendin takılırsın demek zor değil.
Hiç bir şey yapamaz. Duygusallığı geçin. Sıkıntısı var ama sizle alakalı değil. Lütfen ezdirmeyin kendinizi. Hiç bir şey yapamaz anneniz. Bu gidişle onun yaptığı eziyetle neredeyse başınıza ili gelecek. Akıllı olun, oturun oturduğunuz yerde. İyice güvenli iş bulmadan, öğrenci evi vs ayarlamadan kesinlikle birine güvenip evinde kalmayın. Özellikle evde erkek varsa.

Son düzenleme:
Çözüm odaklı düşünün, yaşadığınız şey az buz değil. Size bir şey olduğunda en çok siz üzülür ve unutamazsınız. Şimdi malzeme bu elinizdeki. Ya bununla yapılabilecekleri hesap edip, adım adım plan yapacaksınız ya da psikolojik problemli birini düşünüp, sürekli dram yapıp hayatınızı daha çekilmez hale getireceksiniz. Ne yazık ki devlet koruması altında yetişip 18 yaşında dımdızlak sokağa atılan, kimsesiz çok çocuk var. Bu kızlar meslek eğitimi vs alıyor ama inanın ismi lazım olmayan bölgelerde iş yerinde mobbing yapan, taciz yapmaya çalışan oluyor. Siz siz olun kişisel problemlerinizi asla çevrenizle paylaşmayın. Gerekirse ailenizi gayet birbirine bağlı, arkanızda duracak insanlar olarak tanıtın. Tanıdıklara da güvenmeyin.

Babam hayatta ama annemin çenesinden haftada 1 2 kere geliyo eve.Evin giderinü babam karşılıyo.Evde sorun olduğunı kimse bilmiyo yararlanmazlar ama güvememem de.Normal bir ailem var zannediyorlar.Annem evden atmak için sürekli iftira atıyor biraz önce de whatsapptan param yok haram olsun çalmışssın gibü bir şey yazmış...

Boşverin annenize evde benim de hakkım var, ben senin neden böyle iftira attığını biliyorum vs yazın görün. Babanızla kalsanıza. Babayla oturun plan yapın. Bilmediğiniz şeyler olabilir. Siz babanızla birlik olursanız kurtulursunuz.

Ortalik durulunca hemen baska is bakin.
Bu gibi yerler ömrünüzü yer.
Girin bime calisin cok daha iyi. Fiziksel olarak yorar ama saatiniz maasiniz hakkiniz sorumlulugunuz nettir. Whatsapptan takip eden sapik patronla muhattap olacagima rafa urun dizerim.

Cikarirlar mi diye bir korkunuz da olmaz. Cok buyuk bir uyumsuzlugunuz yoksa kimseyi cikarmazlar.

Annenize Allah akıl fikir versin . Umarım en yakın zamanda çıkarsınız o evden işiniz gücünüz oturur inşallah. Birde o evden ayrildiginizda yalnız kalsın anneniz acımaya sık sık gidip gelmeye kalkmayın ben hayatta her insanın anne babada olsa yaptığı şeyi çekmesini destekliyorum kimse bu dünyada bir başkasına cehennemi yaşatamaz hele evladına hiç . Yazıklar olsun . Umarım harika bir hayatınız olur

29 yaşında çekilir mi ya ev arkadaşı arayan kızlar var araştırın Hem ev arkadaşı bulursanız kirayı falan bölüşürsünüz daha rahat bi yaşam olur karışan eden olmadan bence bunu bi düşünün bu yaşta ailede olsa dırdır çekilmiyor gerçekten

Kız neden evden çıksın? Ruh hastası annesi gitsin, köy evinde kalsın. Anahtarı değiştirip babası ve kardeşleri ile bu kız evinde otursun. Babası harcamaları karşılayıp neden başka evde kalıyor. Adam boşansın, bu kadın da köy evinde ne yaparsa yapsın. Yazık günah. Adama da , kıza da yazık. Anne kadar diğerlerinin de hakkı var. Saçmalık bu kadar böyle bir kadına katlanmaları.

Siz en iyisi babanızla yaşayın bi süre.Ne lanet bi anne insan öz evladına yapar mi böyle? O sizden korksun gerekirse bilmem anlatabildim mi?

Annenizin psikolojisi bozulmuş. Sanırım insanlara karşı da güveni yok.Sizin aldığınız 100 liralık ayakkabıyı 5000 liralık diye düşündüğüne göre acaba dedim sizi daha çok kazanıyor ve ailenizden sakladığınızı sanıyor olabilir mi? Sanırım herkese karşı güvenini kaybetmiş ya da öyle yetiştirilmiş.

Annenizin tedaviye ihtiyacı var ama kabul etmez büyük ihtimal. Siz şu virüs boyunca annenizi duymamaya ve birikim yapmaya çalışın.Bağırsa da çağırsa da kenara para atın. Seve seve değilse de size bi şekilde bakmak zorunda, ne kadar saçmalarsa saçmalasın aldırmayın. Kendi alanınızda iş aramaya da devam edin.Muhasebe sektörü daha garantili bi sektör sanki. Kendinizi geliştirip işleri öğrendiğiniz taktirde her yerde iş bulabilirsiniz.O noktaya gelince de evden ayrılırsınız.Bol şans.

Ya ben diğer sayfaları tam okumadım ama sanırım babanızı da evden uzaklaştırmış anneniz. Siz babanızla konuşun eve geri gelsin,anneniz de tedaviyi kabul ettiği taktirde evde sizle kalsın ,etmezse de o köy evine gitsin.Kadına bak insansavar resmen.

Annem asla kabul etmez.O normal olduğunu düşünüyor.Aslında sadece babamla bana karşı böyle.Diğer herkese o kadar iyi ki.Kuzenime anlattım inanmadı ses kaydını dinlettim teyzemden çok soğudum hiç böyle biri bilmiyordum dedi

Kendimi kurtardığım gün görüşmeyi düşünmüyorum.Sayesinde saçlarım beyazladı erkenden sayesinde migrenim var...

Babama kaç kere ses kaydını dinlettim boşanmam bu saatten sonra dedi
Boşanmasın. Evden atıp yerleşin. O da gider köyüne. Siz birlik olsanız inanılmaz değişir. İlk başlarda sizi susturmaya çalışır ama sert çıkarsanız kalır öyle. Safsınız. Yanlış anlamayın. Duygusalsınız, baba da sinmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…