Ne yapacağımı bilmiyorum

Ayaz48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2020
66
20
3
45
Merhabalar eşim iki erkek kardeş kayınpederim bir ay önce rahatsızlandı Hastanede yoğun bakımda durumu zor yoğun bakımdan çıkamayabilir diyor doktorlar çok sıkıldık çok üzüldük.Sıkıntım şu üzüntümüz büyük ama üç tane düşünmem gereken çocuğum var eşim çalışmıyor kayınpederim sağlıklıyken bir kira geliri ve arada elden harçlık gibi para verirdi.(8 yerden kira geliri var 1 işyeri 7 ev kirası)Parayı kaynım yönetirdi baba o anlıyor diye ona vermiş vergileri öder giden gelen paraya bakardı.Bankaya kaynım telefon numarası verilmiş EFT hakkı gelene gidene bakma hakkı ondaydı.Ödemeleri yapardı ne kadar alırdı bilmem ama.Eşimi karıştırmazlardı.Şimdi baba yok gibi babam veriyor nasıl olsa hak geçirmez diye sesini çıkarmazdı eşim.Baba hastanede olduğundan beri elimize geçen para yok markete borç birikti kredi kartları ödenecek.Kayınvalideme azıcık çıtlattım acısı var para düşünüyor diyecekler diye korkuyorum ama geçinmemizde lazım iki kardeş hallederler bakarlar diyor eşim kardeşiyle kötü olmamak için birşey demiyor ona konuş diyorum tamam diyor konuşmuyor kaynımda evli eşi çok rahat istediklerini alınıyorlar bize ne yapalım abi hadi gel hesap yapalım ne nereye gidiyor bize ne kalacak diyen yok ben de konuşamıyorum eşim kızıyor araları kötü olsun istemiyorum eşim çok iyi niyetli ve sessiz biri ama hayatımızı bir şekilde devam ettirmemiz lazım bu durumda ne yapacağımı şaşırdım.Bana yardımcı olun teşekkür ederim

Eşin neden çalışmıyor ?

Baba hayattayken mallar onun. Kardes yönetiyorsa onunla konusmaniz lazim. Baba vefat ederse mirastan herkes payina düseni alir. Eger kardese resmi olarak devredilmisse esiniz dava acabilir. İnstagramda hukukneder diye bir sayfa bakmanizi öneririm. Esiniz kardesiyle kötü olmamak icin konusmuyor ama kendi ailesini zor duruma düsürüyor. Üstelik 3 cocugunuz varmis. Esinizi ikna etmek de size kaliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…