Ne yapacağımı bilmiyorum

lilydaisyrose

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2022
182
0
13
30
Merhaba yeni evliyim, eşim iş için yurtdışına çıkıyor, ve kayınvalidem genelde eşimin evde olduğu her gün çağırıyor yada gelmek istiyor eşim de ben de pek bir şey diyemiyoruz eşime çok yansıtmamaya çalışıyorum kızdığımı fakat bu durum çok canımı sıkmaya başladı mesela daha dün akşam beraberdik bu akşam için eşime gelin demiş yine, kadarı da düşüncesizlik kırmakta istemiyorum ama artık sinirlerim bozuluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kayinvalideniz arayip bir yere davet ettiginde basbasa kalmak istiyoruz ya da planimiz var baska zaman goruselim deseniz? Problem kayinvalidenizin hergun cagirmasinda degil, her cagirdiginda kabul etmenizde. Her davete giderseniz sizin rahatsiz oldugunuzu anlamazlar aksine mutlu oldugunuzu düşünürler.

Böyle devam edersen torunun olmayacak deyin

Bazen planımız olduğunu söylüyoruz da her seferinde reddetmekte olmuyor kırmak istemiyoruz dediğim gibi çok sık görüşmek istediği için bir gün reddetsek diğer gün bir bahane bulamıyoruz açıkçası.

Baska turlu probleminizi cozemezsiniz. Adim atmazsaniz kayinvalideniz yalniz kalmak istediginizi anlamaz. Bahaneden bol ne var ki. Bugun film izlersiniz yarin yemek yersiniz diger gun muzik dinlemeye gidersiniz beraber yuruyuse cikarsiniz vs.

İs insani,artik is adami yerine is insani deniyor galiba..
Yuksek profilli birini alinca vakti olmayacagini da bilmen gerekirdi bence..
Siz evlendikten sonra is ve gorevinin tanimiyla alakali bir degisiklik olmus ise onu da bilemiyorum.
Simdi sizin gibi esi dostu da sadece 2 gun gorebiliyor ya o yuzden cagiriyorlar..
Ayrica ramazanda normal..Eskiden akrabalar her aksam birbirine misafir olurdu..Yani sirayla agirlanirdi akrabalar.
Ramazan gectikten sonra da bu sekilde devam ederse soyleyin..
Sevisecek zaman bulamiyoruz,biraz da bize vakit ayir deyin..
Anlayacaktir..

Ramazan'da akrabalar falan ağırlanır, genelde kalabalık iftarlar yapılmaya çalışılır. Bayramdan sonra bakın bakalım hâlâ böyle devam ediyor mu ona göre bir şeyler yaparsınız.

Evlenmeden önce bu kadar sık gitmezdi bende sürekli çağırıp gelmek istemesine takılıyorum biz zaten istediğimizde gider, çağırırız. Haklısınız.

Evet haklısınız hayır demeyi bilmediğimiz için oluyor bunlar sanırım

Biriyle evlendiğinde ailesiylede evlenirsin tabiri varya
Ha işte o sizsiniz
Çözüm önerim yok sadece kolay gelsin demeye geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…