- 23 Mart 2022
- 182
- 0
- 13
- 30
- Konu Sahibi lilydaisyrose
-
Böyle devam edersen torunun olmayacak deyinMerhaba yeni evliyim yaklaşık 7 aydır, eşim iş için yurtdışına çıkıyor sık sık bu aralar çok daha fazla bir iki aydır haftada 2-3 gün anca görüşebiliyoruz(geldiğinde de gündüz zaten çalışıyor, görüşebildiğimiz zaman dilimi sadece akşamları) ve kayınvalidem genelde eşimin evde olduğu her gün çağırıyor yada gelmek istiyor eşim de ben de bir şey diyemiyoruz eşime çok yansıtmamaya çalışıyorum kızdığımı fakat bu durum çok canımı sıkmaya başladı daha dün eşimin halasında iftardaydık, kayınvalidemde oradaydı dün görüşmemize rağmen bugün eşime yemeğe gelin demiş, gidince yemekten sonra direkt kalkmakta olmuyor ve eşim bu akşam yemekten sonra yurtdışına çıkacak yine. Bu kadarı da düşüncesizlik kırmakta istemiyorum ama artık sinirlerim bozuluyor.
Bazen planımız olduğunu söylüyoruz da her seferinde reddetmekte olmuyor kırmak istemiyoruz dediğim gibi çok sık görüşmek istediği için bir gün reddetsek diğer gün bir bahane bulamıyoruz açıkçası.Kayinvalideniz arayip bir yere davet ettiginde basbasa kalmak istiyoruz ya da planimiz var baska zaman goruselim deseniz? Problem kayinvalidenizin hergun cagirmasinda degil, her cagirdiginda kabul etmenizde. Her davete giderseniz sizin rahatsiz oldugunuzu anlamazlar aksine mutlu oldugunuzu düşünürler.
Bazen planımız olduğunu söylüyoruz da her seferinde reddetmekte olmuyor kırmak istemiyoruz dediğim gibi çok sık görüşmek istediği için bir gün reddetsek diğer gün bir bahane bulamıyoruz açıkçası.
Evlenmeden önce bu kadar sık gitmezdi bende sürekli çağırıp gelmek istemesine takılıyorum biz zaten istediğimizde gider, çağırırız. Haklısınız.Evlenmeden önce de yurt dışı seyahatlerine sık sık gider miydi? Bunu bilerek evlendiniz değil mi?
Akraba ziyaretlerini hiç sevmem, olacaksa max haftada bir olmalı bana göre. Her akşam başka birinin evinde hiç rahat edemem. Hayır demesini bilin.
Evet haklısınız hayır demeyi bilmediğimiz için oluyor bunlar sanırımBugün evde biraz kafa dinleyelim, yorgunuz.
İşimiz var vs...
Bugün bir şey diyemezseniz bir ömür diyemezsiniz.
Sınırlarınızı çizmek sizin elinizde.
Bir gün kırılır, iki gün surat asar.
Ancak fazla muhabbet tez ayrılık getirir teorisine göre hareket etmek lazım.
Güzel fikirmişNiye kendiniz yemek yapmiyorsunuz? Son akşam yemeğimiz diye bi mesaj, mumlar, tütsüler, dokuz ay sonra bebeler
Ramazan’dan önce de böyleydiRamazan'da akrabalar falan ağırlanır, genelde kalabalık iftarlar yapılmaya çalışılır. Bayramdan sonra bakın bakalım hâlâ böyle devam ediyor mu ona göre bir şeyler yaparsınız.
Ama şimdi Ramazan'ı bahane edeceklerRamazan’dan önce de böyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?