Ne yapacağımı bilmiyorum

Trewtrew

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
26
-96
16
Merhaba arkadaşlar gorumcemin eşinin kendisini aldattığını öğrendik eşimin de haberi var gorumceme soylesekmi soylemesekmi kararsız kalıyoruz aramızda iyi değil kendisiyle siz olsanız ne yapardınız

Merhaba arkadaşlar gorumcemin eşinin kendisini aldattığını öğrendik eşimin de haberi var gorumceme soylesekmi soylemesekmi kararsız kalıyoruz aramızda iyi değil kendisiyle siz olsanız ne yapardınız
Görümcenizin bu durumu bilmeye hakkı var dargınlıkları bir kenara bırakın insani bir durum bu

Aramızı bozmaya çalışıyorsunuz diye üstüne size çemkircek bir tipse biraz sessiz kalın , tabi abisi veya kardeşi onun için en doğru olanı bilir ama kimi evli çiftler aldatmada olsa görmez ve doğruyu söyleyenlere kızar tavır alır ya o yönden düşündüm

Aramızı bozmaya çalışıyorsunuz diye üstüne size çemkircek bir tipse biraz sessiz kalın , tabi abisi veya kardeşi onun için en doğru olanı bilir ama kimi evli çiftler aldatmada olsa görmez ve doğruyu söyleyenlere kızar tavır alır ya o yönden düşündüm
Bir sene oldu zaten biz ogreneli ama ben vicdan yapıyorum susunca haksızlık yapıyormuşuz gibi hissediyorum

Bir sene oldu zaten biz ogreneli ama ben vicdan yapıyorum susunca haksızlık yapıyormuşuz gibi hissediyorum
1 sene boyunca kendi abisinin ağzından tek laf çıkmadıysa size düşmez artık. Başınıza iş alacaksınız.

Tabii ki haksızlık yapıyorsun.
Seni geçiyorum,sen karışma ama abisi nasıl kardeşini aptal yerine koymasına izin veriyor o adamın. Kardeşine söylemiyor,gidip adamın da mı agzina miçmadi??? Ne biçim kardeş bu ya, herhalde tek bağları aynı rahimde buyumeleri

Tabii ki haksızlık yapıyorsun.
Seni geçiyorum,sen karışma ama abisi nasıl kardeşini aptal yerine koymasına izin veriyor o adamın. Kardeşine söylemiyor,gidip adamın da mı agzina miçmadi??? Ne biçim kardeş bu ya, herhalde tek bağları aynı rahimde buyumeleri
Düşünüyorum da böyle bir şey olsa burda ağzını burnunu dümdüz ederler adamın.

Eşinizin haberi varsa bizzat kardeşi için o adama haddini bildirmesi lazımdı. Kardeşi aldatılıyor yani daha ne? Siz karışmamakla doğru etmişsiniz ama eşiniz buna susuyorsa normal geliyor ona her halde, siz de dikkat etseniz iyi edersiniz

Haklısınız ama insan böyle bir durumda her yönden düşünüyor yanlışımi anlarlar kötü bir şeye mi sebep olurum diye açıkçası korktum

1 senedir bilip, kulağınızın üzerine yatmışsınız karı-koca. Birden bire, gecenin 1'inde size konu açtıran nedir peki ? Görümceniz aldatıldığını ve sizlerin de aldatıldığını bilip, sustuğunuzu mu öğrendi ?

1 senedir bilip, kulağınızın üzerine yatmışsınız karı-koca. Birden bire gecenin 1'inde size konu açtıran nedir peki ? Görümceniz aldatıldığını ve sizlerin de aldatıldığını bilip, sustuğunuzu mu öğrendi ?
Haklısınız karşıdan bakınca sizin dediğiniz gibi görünüyor ama zaten aralarında çok fazla sorun vardı hep bu son senelerde birde bunu ortaya çıkarıp ortalığı tekrar alevlendirmek istemedik açıkçası bir senedir zaten sürekli aklımda olan bir konu ama nasıl söyleyeceğimizi bilemedik kararsız kalınca fikir almak istedim

Back
X