Merhabalar herkese, konu eşim. Benim eşim yabancı, ama avrupalı veya amerikalı değil (fazla detay vermek istemiyorum). Eşimle severek evlendik. Evlendikten sonra ben eşimin ülkesine yerleştim. Çok iyi bir işi var, durumu iyi, daha 26 yaşında olmama rağmen evde yatılı temizlikcim ve kendi evimiz var. Ama şöyle bir durum var ki eşim benden çok uzak. Soru sorduğumda 2 kelimeyle cevap verir ve family day harici başka bir etkinliğimiz yok oturup film bile izlemiyoruz akşama kadar ps oynuyor veya kendi sevdiği diziyi izliyor. Beni gün içinde hiç öpmüyor, seni seviyorum demiyor ve gidip ben öpünce tamam yeter diyo. Haftada 1 birlikte oluyoruz en fazla 2 ve ben dile getirmeyince asla yanaşmıyo veya hadi gidip yapalim gibi kaba konuşmalarla oldu bittiye getiriyor romantizm 0. Benim 2 tane çocuğum var ve onlarlada çok az ilgileniyor evet çok yorucu bir işi var ama böyle olmamalı. Hiçbir aktivitemiz yok birbirimize çok uzağız ve ben dile getirince hep kavga çıkıyo konu boşanmaya geliyor. Rahat mı batıyo derseniz şuan gerçekten durumum iyi istediğimi alıyorum kendime ama aşk konusunda açım ben. Aşk, ilişki, tutku istiyorum hayatımda. Bizim ilişkimizde tutku yok ten uyumu yok. Çok az birlikte oluyoruz ve ben çok üzğlüyorum o istemediği için de libidomu düşürüyo bu durum artık 26 yaşında isteksiz olmaya başladım. Bana karşı maksimum ilgisiz. Asla konuşunca anlamıyor aynı tas aynı hamam. Aramızda 10 yaş vae bu arada.