Ne yapacağımı bilmiyorum :((

gitar çalıyosun dimi. al gitarı onun gelmesine yakın, in kapıya. önüne de bi mendil aç başla şarkı söylemeye. serenat olayı aslında tam tersi oluyo ama sempatiksalakcinni

oğlan yanından geçerken de "şu aşk fakirine bir sadakanız yokmu" dersin sempatiksalakcinni aa ne cevap verir acabaa çok merak ettim şimdiii

gitar çalıyosun dimi. al gitarı onun gelmesine yakın, in kapıya. önüne de bi mendil aç başla şarkı söylemeye. serenat olayı aslında tam tersi oluyo ama sempatiksalakcinni

oğlan yanından geçerken de "şu aşk fakirine bir sadakanız yokmu" dersin sempatiksalakcinni aa ne cevap verir acabaa çok merak ettim şimdiii

güzelmiş:1:

cogu kendinden bir seyler buldu sanki :)
ben 15 yasimdan 17 yasima kadar baktim
o bakti ben baktim
sonra isleri buyutup onun geldigini fark edince elimde bir poset cople iniyordum
sap sap terliklerimle
isin tuhafi saatlerce bekledigime ragmen karsisina gecince goz goze gelmemek icin diretiyordum
genclik iste :)) cep telefonu yok denecek kadar azdi
hey gidi genclik

Güzelsen dikkatini çekersen.
Üzgünüm ama öyle
Konuşma fırsatınız olmadıgı icin kelimelerinden etkilenecek hali yok
Dış görünüş etkiler ilk basta
Bakımlı ol ilk önce
Saç makyaj vs. özen göster onun gecmesine yakın da in asagı oyalan falan
Bi şekilde farkeder galiba

kızlar dun o çocugu gördum parkta bnm farkımda bıle deyıldı bakkala gıttı bnde arkadasından gırdım bı kere baktı kafasını çevirdı bende konuşmaya cesaret edemedım :(

Benim vakama çok benziyor senin durumun. Tabi geçmişte kaldı benimki.
Çocuk hiç bakmıyordu etrafına, yani sadece bana değil hiç kimsye bakmıyordu.
Ben de çok dikkat çeken, her zaman beğenilen biri olmuşumdur oysa ki.
Sonra ben bu çocukla konuşma fırsatı yakaladım ve bana demişti ki ben kimseye bakmam, dikkatimi çekmez.
Yani bu bir ölçüt değil, seni farketmiyor oluşu onunla beraber olamayacağın anlamına gelmez.

Tabi eğer senin bahsettiğin kişi başka herkesle ilgilenip seni görmüyorsa tipi değilsindir.

Tamam o zaman şansın var demektir.
Yalnız şunu belirteyim ben aşık olduğum insanla onu son görüşümden tam 9 ay sonra konuşmuştum ve asla ben bir adım atmadım bunun için. Her şey çok hızlı gelişti ve birinin vasıtasıyla oldu. Hiç ummadığım anda. Hatta istemiyordum artık. Yani demem o ki, eğer adım atamıyorsan zorlama. Olacağaı olan bir şeyse bu, muhakkak olur; asla önüne geçemezsin.

Benim vakama çok benziyor senin durumun. Tabi geçmişte kaldı benimki.
Çocuk hiç bakmıyordu etrafına, yani sadece bana değil hiç kimsye bakmıyordu.
Ben de çok dikkat çeken, her zaman beğenilen biri olmuşumdur oysa ki.
Sonra ben bu çocukla konuşma fırsatı yakaladım ve bana demişti ki ben kimseye bakmam, dikkatimi çekmez.
Yani bu bir ölçüt değil, seni farketmiyor oluşu onunla beraber olamayacağın anlamına gelmez.

Tabi eğer senin bahsettiğin kişi başka herkesle ilgilenip seni görmüyorsa tipi değilsindir.

her erkek hemen atlamıyor işte :1rolleyes:

her erkek hemen atlamıyor işte :1rolleyes:

Yok bu hiç atlamıyor malesef.
Ancak arkadaş ortamı olursa falan.
Kör gibi dolanıyor.
Şimdi nasıl bilemem. :delphin:

Bu arada gitarist ben bu insanla konuştuktan sonra daha da çok sevdim onu.
Sonra bitirdik aramızdaki diyaloğu ve been upuzun bir süre kendime gelemedim.
Allah kimseyi o durumlara düşürmesin. Bu konuda da dikkatli olmanı öneririm.
Çok feci. İlle de olsun diye düşünme, hayırlı değilse olmasın bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapının önünden geçiyorsa kapı önüne yapıştırıcı dökün,sonra kalsın orda.Sizde kurtarmaya gidin,alın size tanışma fırsatı işte aklinialirimsmile
Şaka biyana kapı önünden geçme saatini biliyorsanız yani genellike şu saatlerde geçiyor diyebiliyorsanız o saatte sizde evden çıkın karşı karşıya gelip göz teması kurursunuz olma mı? bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
belli bir saatte mi geçiyor ?

tam o geçerken pencereden aşağı su da dökebilirsin. en büyük aşklar nefretle başlar misali :teytey:

şakayı bir kenara bırakayım. kişiyi tanımıyorsun ? sevgilisi var mı yok mu veya sevdiği biri var mı yok mu bilmiyorsun ne yapabilirsin ki ?

belki tipi değilsindir yüzüne bile bakmayacak niye yoruyorsun kendini. belki çapkın biridir alay konusu eder seni

hep kötü ihtimalleri yazdım ama erkeğe açılma fikri aklıma başka bir şey getirmiyor. ne olursa olsun ilk adım erkekten gelmeli bana göre. :kahve:

Alemsin kız acaba bu yöntemi bendemi denesem gerçi çocukca şeyler için yaşım müsait değil ama :)))))))

Back
X