Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gitar çalıyosun dimi. al gitarı onun gelmesine yakın, in kapıya. önüne de bi mendil aç başla şarkı söylemeye. serenat olayı aslında tam tersi oluyo ama sempatiksalakcinni
oğlan yanından geçerken de "şu aşk fakirine bir sadakanız yokmu" dersin sempatiksalakcinni aa ne cevap verir acabaa çok merak ettim şimdiii
Benim vakama çok benziyor senin durumun. Tabi geçmişte kaldı benimki.
Çocuk hiç bakmıyordu etrafına, yani sadece bana değil hiç kimsye bakmıyordu.
Ben de çok dikkat çeken, her zaman beğenilen biri olmuşumdur oysa ki.
Sonra ben bu çocukla konuşma fırsatı yakaladım ve bana demişti ki ben kimseye bakmam, dikkatimi çekmez.
Yani bu bir ölçüt değil, seni farketmiyor oluşu onunla beraber olamayacağın anlamına gelmez.
Tabi eğer senin bahsettiğin kişi başka herkesle ilgilenip seni görmüyorsa tipi değilsindir.
her erkek hemen atlamıyor işte :1rolleyes:
belli bir saatte mi geçiyor ?
tam o geçerken pencereden aşağı su da dökebilirsin. en büyük aşklar nefretle başlar misali :teytey:
şakayı bir kenara bırakayım. kişiyi tanımıyorsun ? sevgilisi var mı yok mu veya sevdiği biri var mı yok mu bilmiyorsun ne yapabilirsin ki ?
belki tipi değilsindir yüzüne bile bakmayacak niye yoruyorsun kendini. belki çapkın biridir alay konusu eder seni
hep kötü ihtimalleri yazdım ama erkeğe açılma fikri aklıma başka bir şey getirmiyor. ne olursa olsun ilk adım erkekten gelmeli bana göre.![]()