• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum :((

oda içine misket koysun bakalım bağırırsa kim ulan bunu atan diye geri kaçar ya da o bakkala gittiğinde o da gitsin peşinden:1::1::1::1::1::1:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

o gectıgnde arkasından çıksam olurmu ama nasıl davrancagımı bılmıyorum elım ayama dolasıyor onu gordugumde:1shok:

haklısın kıymızı ama hakkında nasıl bılgı toplucam bılmıyorum:(
ben bıras cekıngenımde atak yapamam pek karsımdakınden beklerım ama bılemıyorum onuda çok sevıyorum :(

2.katta oturuyorum canım

bilgi topla tekrar görüşelim. sana uygun olduğuna emin olmadan ciddi taktik veremem. aklıma süper fikir geldi o zamana saklıyorum. umarım unutmamsempatiksalakcinni

oda içine misket koysun bakalım bağırırsa kim ulan bunu atan diye geri kaçar ya da o bakkala gittiğinde o da gitsin peşinden:1::1::1::1::1::1:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

2. kattan düşen misket kafasını çok acıtır akannehir

pencere kenarına saksı koyup çiçek sulasın

taktım ben su dökmeyesempatiksalakcinni

o gectıgnde arkasından çıksam olurmu ama nasıl davrancagımı bılmıyorum elım ayama dolasıyor onu gordugumde:1shok:

soğukkanlı olmaya çalış da o senden hoşlansın bi bisküvi al çıkarken afedersiniz saatiniz var mı peki kaç şakkıdışakkıdışakkıdı

bilgi topla tekrar görüşelim. sana uygun olduğuna emin olmadan ciddi taktik veremem. aklıma süper fikir geldi o zamana saklıyorum. umarım unutmamsempatiksalakcinni

çim adam mı ayol bu, sulayıp duruyorsun kaydirigubbakcemile3

yukarda bir arkadaş pişşt de kaç demişti, o iyi opuyorumnanaktan

canım bılgı topluck kımse yok arklarını flan tanımıyorum fıkrını acıklarmısın görunuşte iyi çocuga benzıyor

yok kız ne misketi şaka yaptım ilk günden bu yapılmaz da rüzgar yoktur kız hava sıcak hele izmir daha sıcakdır o yüzden kafasını acıtmayacak bi şekilde bişey atması ve guclubacismileguclubacismiledönüp bakmasını sağlaması lazım

yok kız ne misketi şaka yaptım ilk günden bu yapılmaz da rüzgar yoktur kız hava sıcak hele izmir daha sıcakdır o yüzden kafasını acıtmayacak bi şekilde bişey atması ve guclubacismileguclubacismiledönüp bakmasını sağlaması lazım

aha valla buldum.. çekirdek ye, sanki aşşağıya yanlışlıkla dökülmüş gibi at bir kısmını (arkasından iner toplarsın).. adamın gömleğinin içine falan girmesin, cuk diye at işte.. sempatiksalakcinni

slm versem gulumsesem olurmu kızlar

ee gelin ata binmiş, ya nasip demiş. :1: kime niyeeet, kime kısmett sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

çim adam mı ayol bu, sulayıp duruyorsun kaydirigubbakcemile3

yukarda bir arkadaş pişşt de kaç demişti, o iyi opuyorumnanaktan

hava sıcak serinlesin diye. yoksa kötü bir niyetim yoksempatiksalakcinni

aha valla buldum.. çekirdek ye, sanki aşşağıya yanlışlıkla dökülmüş gibi at bir kısmını (arkasından iner toplarsın).. adamın gömleğinin içine falan girmesin, cuk diye at işte.. sempatiksalakcinni

bu güzel fikir:lepi: hem acısız hem dikkat çekicisempatiksalakcinni

ee gelin ata binmiş, ya nasip demiş. :1: kime niyeeet, kime kısmett sempatiksalakcinni
:roflol:

canım bılgı topluck kımse yok arklarını flan tanımıyorum fıkrını acıklarmısın görunuşte iyi çocuga benzıyor

illa kaşınıyorum diyorsun demek sempatiksalakcinni

yolda karşılaşcaksın. hani insanlar aynı hizada yürüyünce sağa sola aynı anda geçmeye çalışırya. o sola kaçınca sen sola adım atacaksın o sağa kaçınca sen sağa kaçacaksın.aklinialirimsmile gülümseyeceksin. afedersiniz diyeceksin. bu olayı bir kaç sefer tekrarla.
ama elinde bir şeyler olsun mesela gazeteye falan göz atıyorsun gibi. kaydirigubbakcemile4bilmeden karşılaşıyorsun gibi olsun.:3:

pek anlatamadım ama fikrim busempatiksalakcinni

nasıl kızlar :1:

yolda karşılaşcaksın. hani insanlar aynı hizada yürüyünce sağa sola aynı anda geçmeye çalışırya. o sola kaçınca sen sola adım atacaksın o sağa kaçınca sen sağa kaçacaksın.aklinialirimsmile gülümseyeceksin. afedersiniz diyeceksin. bu olayı bir kaç sefer tekrarla.
ama elinde bir şeyler olsun mesela gazeteye falan göz atıyorsun gibi. kaydirigubbakcemile4bilmeden karşılaşıyorsun gibi olsun.:3:

[/QUOTE]

fikir güzel de ters etki yapabilir.. hani 1 değil, 2 değil sempatiksalakcinni çocuk "çekil bacım aaa" da diyebilir biryerde sempatiksalakcinni

fikir güzel de ters etki yapabilir.. hani 1 değil, 2 değil sempatiksalakcinni çocuk "çekil bacım aaa" da diyebilir biryerde sempatiksalakcinni

zeytinyağı gibi üste çıkacak o zaman. "ne münasebet siz çekilin. ne bu . bir bayanın karşısına bu kadar çıkılır mı alsanaalsanasmile" sempatiksalakcinni

ben neymişim akannehirakannehirakannehir

pencerede su dökmekten iyi fikir kanımca sempatiksalakcinni

çocukta merak uyanır belki diye düşündüm bilmiyorumkismile

hava sıcak serinlesin diye. yoksa kötü bir niyetim yoksempatiksalakcinni

bu güzel fikir:lepi: hem acısız hem dikkat çekicisempatiksalakcinni

:roflol:

anladım fıkrını gusel fıkır ama cesaretımı topluyamıyorum bunu uygulmak için

zeytinyağı gibi üste çıkacak o zaman. "ne münasebet siz çekilin. ne bu . bir bayanın karşısına bu kadar çıkılır mı alsanaalsanasmile" sempatiksalakcinni

salak bu kız yolda yrümeyi bile beceremiyor demesin :)

:lepi: :lepi: bak bu güzel sempatiksalakcinni

ya merak uyanır ya da su,çekirdek ve yol faciasından sonra ordan taşınır sempatiksalakcinni

salak bu kız yolda yrümeyi bile beceremiyor demesin :)

karşı tarafın kafasında geçecek düşüncelere girersem konu sahibi dinlemeyecek . karşı tarafın gözünde ne konumda olacağını ölçüp biçsin artık gitaristsositososito

:lepi: :lepi: bak bu güzel sempatiksalakcinni

ya merak uyanır ya da su,çekirdek ve yol faciasından sonra ordan taşınır sempatiksalakcinni

taşınmasa bile artık o yoldan geçmeyebilir kaydirigubbakcemile3

anladım fıkrını gusel fıkır ama cesaretımı topluyamıyorum bunu uygulmak için

sadece cesaret işi değil. iyice düşün. düşünmeden hareket etme. benimki sadece bir öneri. daha önceki yazdıklarımı da aklında bulundurmanı öneririm. a.s

Back
X