Ne Yapacagımı Bilmiyorum.

mirland

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
3
0
36
Eskişehir
Merhaba,bir derdim var bana yardımcı olun desteğinizi bekliyorum fikirlerinizi bekliyorum.
Benim 2 yıllık bir ilişkim var. İlişkinin başlarında erkek arkadaşım üstüme çok düşüyordu benim biraz sorunlarım vardı herşeyde ona patlıyordum tartışıyordum ne yaparsam yapayım alttan alıyordu sürekli benimle ilgileniyordu ben onu çok umursamıyordum açıkcası.Herşey bir anda değişti ben onunla ilgilenmeye başladım değer vermeye başladım üstüne düşmeye başladım,şimdi benimle ilgilenmemeye başladı,eskisi kadar ilgilenmiyor eskiden benimle konuşmak için can atardı mesajına 1 dakika geç yazsam 10 mesaj atardı.şimdi ben konuşmak için ona yalvarıyorum resmen,2-3 dakika geç yazıyor konuşmak istediğimde bazen konuşuyor bazen konuşmuyor.Ama sadece telefonda böyle,yan yana geldiğimiz zaman benimle çok ilgileniyor telefonda ise böyle,bana tartışmamak için telefonda mesajlaşmaya konuşmaya çok önem verme diyor ama ben duramıyorum.Gerçekten de mesaj yüzünden telefon yüzünden çok tartışıyoruz.Üstüne çok gittim bu sıralar benimle ilgilenmiyor diye daha kötü oldu çok kavga etmeye başladık telefonda.yüz yüze gelince herşeyi unutuyoruz ama.ne yapmalıyım sizce Bana akıl verin lütfen ..

Kaçan kovalanır sözünü çok doğru bulurum ben. Kendi ilişkimde de çevremde gözlemlediğim ilişkilerde de kendini biraz geri çeken taraf her zaman daha çok üzerine düşülen taraf oluyor. Kendinizi biraz geri çekerseniz düzelebilir diye düşünüyorum...

Son düzenleme:
Kaçan kovalanır sözünü çok doğru bulurum ben. Kendi ilişkimde de çevremde gözlemlediğim ilişkilerde de kendini biraz geri çeken taraf her zaman daha çok üzerine düşülen taraf oluyor. Kendinizi biraz geri çekerseniz düzelebilir diye düşünüyorum...

Evet bi keresinde yaptım bana yalvardı düzelmem için benimle ilgilenmeye başladı dayanamadım . Tekrar umursamamaya başladığında tekrar yapmaya kalkıştım ve benle tartıştı birdaha yapmam için.daha kötü oluyor yani .Bu sıralar aramız hiç iyi değil ne yapsam tartışmaya gidiyor.

önce şuna cevap bulman gerekiyor : neden msjlaşmak konuşmak istemiyor tel.de?

erkekler kızlar gbi deil bu konuda msjlaşmaktan çok bunalabiliyor.daha çok konuşsal oluyorlar.
ve gerçekten sevgilinin dediği gibi msjla biçok kavga yanlış anlamalardan dolayı büyüyebiliyor.
bu düşüncelerinde samimi olduğuna inanıyorsan bence ortada sorun yokk :)

önce şuna cevap bulman gerekiyor : neden msjlaşmak konuşmak istemiyor tel.de?

erkekler kızlar gbi deil bu konuda msjlaşmaktan çok bunalabiliyor.daha çok konuşsal oluyorlar.
ve gerçekten sevgilinin dediği gibi msjla biçok kavga yanlış anlamalardan dolayı büyüyebiliyor.
bu düşüncelerinde samimi olduğuna inanıyorsan bence ortada sorun yokk :)

Evet haklısın .
inanıyorum çünkü yan yana geldiğimizde hic birşeyin değişmediğini görüyorum benimle her zamanki gibi çok ilgileniyor.
Ama ben de dayanamıyorum işte..

benim ilişkim de böyle oldu. çevremde de aynısını çok gördüm. başta erkeğin elde etme istegi yada hevesimi bilmem artık baskın oluyor. zaman geçtikçe kadın erkeğin üstüne düşüyor ilgisiyle sarıyor. kaçan kovalanır sözüne inanırım ama uygulayabilen de az. ben de farkındayım mesela kaçmam lazım ki kovalasın ama sabır denen meret yok ben de. umarım sen başarır kendini biraz geri çekersin.

Back
X