Ne yapacağımı bilmiyorum

Napican? Eger ona sevgin saglamsa, gogus gereceksin. Esi, denizci, gazeteci, pilot vs gibi bir gittimi bazen haftalarca eve geri donmeyen kadinlar var. Onlar dayaniyorsa sende dayanirsin. Hem evlenince aksamlari geldigi yer senin evin olucak. Yani aksamdan aksama yine goreceksin. Biraz sabir ve anlayis onemli. Eger gercekten vakti olmadigi icin seninle gorusemiyorsa bu affedilebilir, eger bos vakti cok olup buna ragmen gunde yalnizca 1 kere haberlesebiliyor olsaydiniz iste o zaman bir sorun olabilirdi.

Eeeee herşey dört dörtlük olmuyor maalesef.
Kişilik olarak beğendiğiniz bir adamın hayat tarzı size uygun değil.
Yapılacak pek bir şey yok. Ayrılmayı düşünmediğinize göre böyle kabul edeceksiniz.

peki bütün bunlar evlenme kararı vermeden önce düşünülmedi mi?

benim bildiğim tanışma aşamasında sorgulamalar yapılır..evlenme sonuç aşamasıdır zaten..

olmuş bitmiş şimdi evleniyorsunuz neyin sorgulaması?

eğer gerçekten seviyor ve evlenmek istiyorsan o zaman katlanmayı öğreneceksin.

çalışmıyorsan iş bulmalısın, çalışıyorsan hobi edinmelisin.

boşta kalan her dakikanı bir şekilde doldurmalısın.

böylece onun yokluğunu daha az hissedersin.

ilginize teşekkür ederim.Böyle olduğunu biliyordum ama 2 hafta kadar nişanlımın yanına gittim aileside yanında ve orda geçirdiğim sürede daha iyi anladım bu derece yoğun olması beni korkuttu ,kendisi akrabam olduğu için uzun bir flört dönemimiz olmadı birbirimizi az çok tanıyorduk ,2 ay sonra düğünüm var sevinmem gerekirken benim bunları düşünüyo olmam beni çok üzüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…