Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence bu kadar sert olacak bir durum yok. birikmiş bence nişanlısında bir şeyler. tamam ayıp dengesiz de denmez ama ben sinirden oldugunu düşünüyorum. sakinleşince konuşun bence.
Kızlar hepiniz haklısınız ama öyle bir arada kaldım ki ne yapacağımı bilemez haldeyim. Çok ama çok üzülüyorum.. Ayrılmaktan başka yol yok mu?
bişey sorucam......
sence evlendikten sonra nasıl olacak eşinle aranız...
bana bi anlatırmısın lütfen....
nerede oturacaksınız kime yakın olacaksınız..
ne sıklıkta ailelerle görüşeceksiniz...
eşine lafını geçirebilecekmisin..
cidden merak ettim bunları canım..
Canım aramız aslında gayet iyi. Büyük bir sorunumuz hiç olmadı. Aslında ailesine bu güne kadar asla ama asla düşkün biri de değildi.
Annesine bu güne kadar hep rest çekti benim istediklerimin olması için. Hep arkamda oldu..
Biz ayrı evde oturacağız ve iki tarafada eşit uzaklıkta olacak diye karar aldık.
Ailelerle 2 haftada bir görüşmeyi düşünüyorum ben ama bunu net olarak konuşmadık , o hep evlendikten sonra bu stresleri üzerimizden atmak için bir süre yalnız kalalım kafamızı dinleyelim dedi.
Bu güne kadar her konuda lafımı dinledi, hep saygı duydu. Ailelerin yanında ayakkabımı bile giydiren bir insan bu ufak bir örnek sadece.
Ama bilmiyorum bu gün olanlara hiç anlam veremedim..
Arkadaşlar hepiniz ayrı ayrı haklısınız , sinirindende söylemiş olsa zoruma gitti o kelime.
Ailem için beni terkedeceğini söylemesiyse yıktı resmen beni.
Zaten çok uysal biri değildi ama şu sıralar çok saçma davranıyor.
Kendi ailesi melek sanki. Annem hep bana birşeyler hissediyorum diyor benim için üzüldüğünü söylüyor ama bilmiyorum işte. Enişteme hiç öyle değil. Onunda ailesiyle problem yaşandı şu an görüşmüyorlar ama eniştemi çok seviyor. E nişanlımda bunu görünce bozuluyor tabi. Kafam öyle karışıkki..
Kızlar hepiniz haklısınız ama öyle bir arada kaldım ki ne yapacağımı bilemez haldeyim. Çok ama çok üzülüyorum.. Ayrılmaktan başka yol yok mu?