Ne Yapacagimi Bilmiyorum!

Meneksecik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
409
8
46
İstanbul
Kizlarrr,

Nasil dertliyim bugun bir bilseniz. Cilekes bir evliligin ardindan bitti kurtuldum derken yine bir sekilde bu adam beni huzursuz etmeye devam ediyor. Devamli telefon acip iyimisin! Bir seye ihtiyacin var mi? İle baslayip, sonra da ortalarda cok gorunuyorsun deyip tartisma yaratiyor.

İlk once uyardim, biz artik beraber olamayiz, bitti, olmaz artik gibi dusuncelerimi yansittim. Yine olmadi. Beni devamli ariyor, ha ariyor sonrasinda da kavga ediyor. :5:

Devamli beni aramasi zaten cok bunaltiyor, ustune birde herseyden kavga cikartmasi cok yoruyor beni. Ne istiyor bu adam! Guzellikle anlattim olmadi, bagirdim olmadi, kovdum yine olmadi. Bana kavgayi cikartip ettigi hakaretlerde cabasi, ben bidaha evlenemezmisim! Gelmisim kac yasina utanmamisim ayrilmak icin, onun degerini bilememisim, cok sevmis beni ( o yuzden sinirlediginde hemen pat diye savuruyordu ) ben ona hic sabretmemisim, daha ne kadar sabredeydim... Omrum gitti benim ha bugun duzelecek, ha yarin biraz daha gayret edecek derken... Cok moralim bozuluyor, cocuga da devamli annen yuzundenn bitti, yuvamizi annen yikti deyip duruyor... :19:

Ne yapacagimi sasirdim, sikayet etsem cocuk cok hassas zaten daha da kotu etkilenecek, ne yapayim! Bu adami nasil uzaklastirayim kendimden fikirlerinizi yazin lutfen, cok kotuyum gercekten! Telefon calsin istemiyorum...:14::14::14:

telefonunu değiştir bence ya da açma, çocuğu görmeye geldiğinde de ailenden bir büyük yanınızda olsun

Canim, cocuk okula gidiyor degistirsem yada cocugu aldiginda bana nerden ulasacak! Telefon numarami degistiremem gibi gozukuyor. Bide kinlenip cocugu aldiginda oda acmazsa telefonlari, ben meraaktan olurum. Gerci aldiginda da bisey yaptigi yok, ya televizyon izliyor yada sinemaya gidiyorlar ama, yine de cok merak ederim ben!

Bizim aileden bir kac kisi destek oldu bana, bosanma ismi bile hepsini delirtir. Yanimda olmasinlar, daha cok dinliyorum onlari, bu yasta bosandin, ne olacak! Falan filan, kimseye muhtac degilim cok sukur... Kendi evim, arabam ve sonunda yakaladigim huzurum var da, bu adami atamiyorum basimdan, herseyden kavga cikariyor...:14:

Canim, cocuk okula gidiyor degistirsem yada cocugu aldiginda bana nerden ulasacak! Telefon numarami degistiremem gibi gozukuyor. Bide kinlenip cocugu aldiginda oda acmazsa telefonlari, ben meraaktan olurum. Gerci aldiginda da bisey yaptigi yok, ya televizyon izliyor yada sinemaya gidiyorlar ama, yine de cok merak ederim ben!

Bizim aileden bir kac kisi destek oldu bana, bosanma ismi bile hepsini delirtir. Yanimda olmasinlar, daha cok dinliyorum onlari, bu yasta bosandin, ne olacak! Falan filan, kimseye muhtac degilim cok sukur... Kendi evim, arabam ve sonunda yakaladigim huzurum var da, bu adami atamiyorum basimdan, herseyden kavga cikariyor...:14:

Tabi ki konuşmanız gerekiyor ama adam normal davranmıyo ki. Acaba başka biri aracılığı ile mi konuşsanız çocuğu alacağı zaman falan..

İnşallah o evlenir. Anca o zaman rahatlarsın biraz

Buarada sen hic muhaattap olna. Cocuk kucuk deil saniri.. ben 4 yasindayken annemler bosanmis. Annem bosandiktan sonra bir kere bile konusmadilar. Gorusmediler. Babam kardrsimle beni alir gezdirir. Yine evin onune birakirdi. Alacagi zamanda evin Onunde beklerdi camdan gorup inerdik. Ev telefonundan caldirirdi. Yani muhattap olmadan da olabiliyo

Allah guc versin. Adam kendine birini buksa birakir pesini aslinda. Ortak tanidiklara soyle birileriyle tanistirsinlar

Ahhhh ki ahhh! Nasil evlenecek bu karakteriyle, ben cok kucuktum anlamadim bununla evlendigim de, bana etmedigi eziyet kalmadi. Arkadaslari bile sen Cennetliksin diyorlar bana, bunu para icin alan bile tutmaz, tutan da aldatir. Cinsel sorunlarimiz da vardi bizim, ben cok iyi niyetli duzelecek diye cektim yillarca, olmadi iste! Yillarim gitti ustune, hala da huzursuz ediyor beni, buldugum huzurumu da mahvediyor... Evimde yemegimi yiyip, sicacik huzurlu bir sekilde cayimi yudumluyorum, arada cikip dolasiyorum, yapamadiklarimi yapiyorum. Herseyden once huzurluyum da, rahat vermiyor simdi de...:14:

Tabi ki konuşmanız gerekiyor ama adam normal davranmıyo ki. Acaba başka biri aracılığı ile mi konuşsanız çocuğu alacağı zaman falan..

İnşallah o evlenir. Anca o zaman rahatlarsın biraz

Canim benim, neler cektim ben bir anlatsam aglarsin... Derdi benim onun arkadaslariminda dedigi gibi galiba! Hala evlenecegimizi dusunebiliyor bu kadar yasanan acidan sonra...:53:

Buarada sen hic muhaattap olna. Cocuk kucuk deil saniri.. ben 4 yasindayken annemler bosanmis. Annem bosandiktan sonra bir kere bile konusmadilar. Gorusmediler. Babam kardrsimle beni alir gezdirir. Yine evin onune birakirdi. Alacagi zamanda evin Onunde beklerdi camdan gorup inerdik. Ev telefonundan caldirirdi. Yani muhattap olmadan da olabiliyo

Bu Devamli arar, o sunu bulamiyorum, busunu bulamiyorum diye! Bu cocuk yemiyor, icmiyor da ayri tantana! Çocuga zaten annen yuzunden bozuldu deyip duruyor. Baban hatalarinin farkindaymis demekki, kabul etmis hic konusmamayi, bu sucu bende goruyor, hic kendini haksiz gormuyor ki! Bosanmayi kabul etmediki! O kadar bunaldimki bugun yaptiklarindan, yorulmustum zaten, bugun hepden gucsuz kaldim...:43:

Bu Devamli arar, o sunu bulamiyorum, busunu bulamiyorum diye! Bu cocuk yemiyor, icmiyor da ayri tantana! Çocuga zaten annen yuzunden bozuldu deyip duruyor. Baban hatalarinin farkindaymis demekki, kabul etmis hic konusmamayi, bu sucu bende goruyor, hic kendini haksiz gormuyor ki! Bosanmayi kabul etmediki! O kadar bunaldimki bugun yaptiklarindan, yorulmustum zaten, bugun hepden gucsuz kaldim...:43:

boşandıklarında babam arada bahanelerle konuşmakistemiş annem hç oralı olmamış. o da anlamış vazgeçmiş. canım okurken aklıma şu kadın cinayetleri oluyo ya boşanan eşlerin yaptığı Allah korusun, kıskançlıktan falan... bence olabildiğinde çek elini.. bir kere net bir şekilde konuş asla konuşmuycam seninle diye. bişeyini mi bulamadı bulmasın ölmez heralde. yemiyomu olduğu kadar... o senle konuştukça belki ikna ederim birleşmeye diye düşünecek ve hiç vazgeçmiycek.. kız sende heralde. evin önüne kızı almak için geldiğinde çaldırsın. işi bitince kızı kapıda bıraksın. bazen kavgalı ve küs ayrılıklar daha iyi oluyo iletişime geçme şansıda olmuyo eski eşlerin ozaman. çok önemli bişeyde başkasına haber versin o başkası seni arayıp söylesin.sende kızla alakalı herşeyde pimpirikli olma babası sonuçta, bişekilde idare edebilir...

boşandıklarında babam arada bahanelerle konuşmakistemiş annem hç oralı olmamış. o da anlamış vazgeçmiş. canım okurken aklıma şu kadın cinayetleri oluyo ya boşanan eşlerin yaptığı Allah korusun, kıskançlıktan falan... bence olabildiğinde çek elini.. bir kere net bir şekilde konuş asla konuşmuycam seninle diye. bişeyini mi bulamadı bulmasın ölmez heralde. yemiyomu olduğu kadar... o senle konuştukça belki ikna ederim birleşmeye diye düşünecek ve hiç vazgeçmiycek.. kız sende heralde. evin önüne kızı almak için geldiğinde çaldırsın. işi bitince kızı kapıda bıraksın. bazen kavgalı ve küs ayrılıklar daha iyi oluyo iletişime geçme şansıda olmuyo eski eşlerin ozaman. çok önemli bişeyde başkasına haber versin o başkası seni arayıp söylesin.sende kızla alakalı herşeyde pimpirikli olma babası sonuçta, bişekilde idare edebilir...

Olabildigince ben de uzaklasmaya calisiyorum da, olmuyorki! Adam hic laftan anlamiyor, bu soylediklerini yine deneyecegim, annen ne sansliymis boyle sacmaliklar yasamamis....

Back
X