ne yapacagimı bilmiyorum !!!

pnrhmsr

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
5
0
6
35
Malatya
Arkadaşlar çok zor durumdayim sevgilimle bi bebeğimiz oldu ailemin haberi yok tabi ki herşey o kadar güzel gidiyorduki bebek doğdu gelecek planlari yaptık ama annesi geldi bi hafta içinde bebek benim değil deyip benden habersiz babami aramış gel kızını götür diye babamlarda kalıyorm şimdi hocalara falcilara gittim büyü var üstünde sevgilinin dedi ben ne yapacagimi bilmiyorum dna testi yapalım diyorum ona da yanaşmıyo arıyorum açmıyo üstelik bu kadar şeye rağmen gurusuzca hala çok seviyorum akıl istiyorum lütfen :(

hiç inandırıcı gelmedi
ailenin bebekten haberi yok
ailenle doğana kadar hiç mi görüşmedin
aynı evde mi yaşıyorsunuz
ailen hemen kabul edip seni ve bebeği bağrına mı bastı?
sen onca şey yaşarken hacı hocaya mı gittin çözüm için
yok bu konu tutmadı bence başka bişeyler yaz :ssz:

Arkadaşım bari biraz dolaşın forumu, mesaj sayınızı artırın, daha inandırıcı olur be.. :ssz:

konu gerçekse evet zor durumdasın güvenmekle hata yapmışsın keşke evlenmeden yapmasaydın maalesef aılene durumu anlatıp onlar senı kabul etmezsede bebeğe bı sekıl yalnız basına bakmak zorundasın.

konun gerçek değilsede bu kadar ınsanın vaktını calıp duygularıyla oynayıp kul hakkına girme gerçek değildi de kapat konuyu derim.

Biraz daha detay verseniz? Ne bileyim kaç yaşındasınız, ailenizle mi yaşıyorsunuz, ne yapmayı planlıyorsunuz vs.
Böyle çok havada kalmış

pek inandırıcı gelmedi .s gerceksede konunun arkasında dur sonucta bebeği tek başına yapmadın ..bu sekilde davranan birinide sevmekten vazgec bence .dna testı nıe diyosun ki aranızda güvene dayalı seyler olması gerek ki sen bayan olarak hıc dememelisin bence dna dıe bisey

biz kadınlar ayaklarımız üzerinde durmalıyız taviz vermemeleyız bizler taviz verdikce hak etmeyenı sevdıgımız surece ödün verdiğimiz sürece ağlarızda yapılanıda yutarız şiddetide kabullenırız.s lütfen once kendıne güvenmekle basla ayakların uzerınde durabılcegıne ınan hala sevıorum falan deme bnce.s

Son düzenleme:
Olay çok vahim ama çok normal mış gibi anlatman beni şaşırttı,genelde bu konular .çok uzun olur okup,okup bitiremezsin ,dertte küçük değil hani bunun başı yok,ortası sadece sonu var

Eğer konun doğruysa cok üzücü. allah böyle insanlara vicdan versin nasıl bebek benden değil çekip gidebildi ve siz bole bir insanı hala nasıl seversiniz ailenize gelince nasıl dokuz ay gizlediniz ...Allah size kolaylik versin ama sizden önce o masum yavruya güzel bi hayat versin yardım etsin insallah kaç yasindasiniz buarada? Babalık davası falan acin maddi yardim için

fake olsun eğlen de ama bu kadar bariz yazarsan kimseyi inandıramazsın.

Ben buraya fake konu açsam, tüm KK' yı peşimden sürüklerim :51:
Ama bazı fakeler nasıl bu kadar bariz "ben fakeiiiiiiiiim" diye bağıran konular açabiliyorlar ?
Azcık uyanık olun be :ssz:

babalık testi öyle bir yaptıırlar ki. el mecbur:27:.
bknz. emrah:))

Son düzenleme:
Hacı hoca işi değil bu tamamen senle alakalı canım... Evlenmeden bebek yapmakta neyin nesi.. Dua et ailen sana sahip çıkmış ailesinden korkan aynı haltı işleyen bir yığın genç çocuklarını sokağa bırakıyor yazık...

Back
X