ne yapacagimı bilmiyorum !!!

Dalga geçip kendini komik sananlar böyle birşeyin yalanı olmaz saçma olan sizlersiniz ben bi çare bi akıl istedim sizden dalga geçmeyin dalga geçilecek duruma düşersiniz

Sevgilim aradı babami onun annesi geldi bebek doğunca sevgilimi ailem tanıyodu cunku ayni şehirde yasamadığım için de hamile olduğum anlaşılmadı babama benden değil bu çocuk dedi bende kendimden emin olduğum için test istedim ona da yanaşmadılar babam direk alip bağrına basmadi elbet ama ne yaptıysada hakli sonuçta zor onun içinde sonuc olarak evine aldi beni bundan daha büyük birşey olamaz

Sizin gibi insanlardan yardım isteyende suc zaten kızım suan 5 aylık 4 buçuk ay önce yaşandi bu olay e falcilara gitmdmi uzaya çıkmışm gibi şaşırmanizda çok ilginç birden bi kac gün içinde böyle değişmesinin başka, nedeni olamaz diye düşündüm ve gittim falciya ne var bunda yok senaryo yok fake yok oyunculuk bilmem ne bunlari yazanlar allah büyüktür !

Kendin manavdan bir kilo domates almış gibi bebeğimiz oldu işte diye rahat rahat anlatıyorsun. Bu kadar büyük bir mesele var ortada ama sen falcılardan büyücülerden medet umuyorsun. İki cümleyle olayı özetliyorsun sanki çok basitmiş gibi. İnsanlar inanmayıp seni topa tutunca bir de azarlıyorsun. Pes doğrusu.
Ortada bir bebek var ve bunu reddeden bir adam. Siz falcının büyüdendir demesini dikkate alıyorsunuz. Lakin babanız kabul etmiş bebeği ve sizi ama gidip o adamı zorlamamış dna testi için. O da ayrı bir ironi.

Valla aynı durumu görmüştüm. Haxırlıktayken sınıf arkadaşım 3.sınıftan bir kızla eve çıkmıştı. Kızın sevgilisi var tabı. Sonra kız hamile kalmış bunları sınıf arkadaşım anlatıyor. Kız hamileliğin ılk bi kaç ayında sık sık memleketine ailesine gitmiş sonra artık derslerin yoğun gwlemıycem demıs ve doğurmuş. Cocuk öğrenci evinde büyümeye calısıyodu ıste.bu arada doğumdan sonra kız annesini babasını ozleyıp memlekete gittiğinde çocuğuna benım sınıf arkadaşım bakıyordu. Tabı sonra ne oldu bilmiyoruz ama olan çocuklara oluyor. Korunun kardeşim kardeşlerim. Madem cinsellik istiyorsunuz korunun.

Hacilar hocalar beyniniz var onu da kullanin dedi mi?
Hic bir gelecek vereyemecekken bebek yapip, sonra alin bu kizi burdan tavrina maruz kalip, hocalara gidip, buyulerle ugrasip, kahretsin cok seviyorum hinziri diye takildiginiz icin nasil yorumlar bekliyordunuz acaba...
Bir de DNA testi yaptirin, ben seninle takilirken, kimseyle birlikte olupta bebegi de sana kakalamadim askisi diye kanitlayin, tam olsun...

Arkadaşlar çok zor durumdayim sevgilimle bi bebeğimiz oldu ailemin haberi yok tabi ki herşey o kadar güzel gidiyorduki bebek doğdu gelecek planlari yaptık ama annesi geldi bi hafta içinde bebek benim değil deyip benden habersiz babami aramış gel kızını götür diye babamlarda kalıyorm şimdi hocalara falcilara gittim büyü var üstünde sevgilinin dedi ben ne yapacagimi bilmiyorum dna testi yapalım diyorum ona da yanaşmıyo arıyorum açmıyo üstelik bu kadar şeye rağmen gurusuzca hala çok seviyorum akıl istiyorum lütfen :(

yazdığını okudun mu? Allah büyük biliyoruz da ne yardımı istediğinde belli değil. çocuk oldu babamın yanındayım dna kabul etmiyor. bu kadar kolay mı bu iş ya. olduda bitti maşallah !! hadi korunmadın tamam bunun bide ertesi günleride var. hadi tamam neyse hamile kalmışsın çocuk olmuş bide gelecekle ilgili plan yapıyormuşsunuz. o plan hamile olduğunu öğrendiğin anda yapılır ve evlenilir. 9 ay 10 gün boyunca neyin planı yapıldı. hadi tamam anlattıkların doğruysa e bu kadar zaman eline bi ton fırsat geçmiş çocuk doğunca ne yapmayı düşünüyordunuz ki. aileni tanımıyor musun? hemen destek olmuşlar neden önce söylemedin. hadi düşünmedin kızar eder dedin. e hamile kalınca 1 ay içinde çaktırmadan evlenseydiniz. kusura bakmada bu yüzden insanın inanası gelmiyor!!! biraz detaylı anlat o zaman.başına neler geldi ,nasıl bi durumdaydın ,ailen hemen nasıl kabul etti ,mahkemeyle neden uğraşmadın ,hamile olduğunu öğrendiğinde neden hemen evlenmediniz bunlarıda anlat ki biraz daha inandırıcı olsun. bu kadar telaş içinde falcıdan büyücüden bahsetmende ayrıca bi ilginç olmuş.

Bana inandırıcı geldi konu
Neden herkes hemen fake falan demiş ki
Olabiliyor yani böyle şeyler, çöpe atanlar falan :44:
Konu sahibi de hacıya hocaya gideceğine keşke kanuna başvursaymış...

Back
X