ne yapacagimı bilmiyorum !!!

Gercekse bu Hikaye, ozaman dava acin babalik teati yaptirin, nasil olsa herkes ögrenmis artik... :ssz:

Bence biraz dolan da gel sen...hava al beynine oksijen gitsin..

Konu fake .. sanmıyorum ama gerçekse babalık davası aç

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurgu zayıf kalmış arkadaşım. Ayrıca mantıksal hatalarda söz konusu olmamış tekrar üyelik aç başka konu dene bakim :)

Arkadaşlar çok zor durumdayim sevgilimle bi bebeğimiz oldu ailemin haberi yok tabi ki herşey o kadar güzel gidiyorduki bebek doğdu gelecek planlari yaptık ama annesi geldi bi hafta içinde bebek benim değil deyip benden habersiz babami aramış gel kızını götür diye babamlarda kalıyorm şimdi hocalara falcilara gittim büyü var üstünde sevgilinin dedi ben ne yapacagimi bilmiyorum dna testi yapalım diyorum ona da yanaşmıyo arıyorum açmıyo üstelik bu kadar şeye rağmen gurusuzca hala çok seviyorum akıl istiyorum lütfen :(

Bebeğiniz oldu we ailenizin bundan haberi olmadı öyle mi_?
İç karnınızz genişti galiba, o bebeği nerenizde taşıdınızzz acaba..??
Ne kadar saçma bi hikaye bu ya !!!!!
Allah akıl fikir wersinn sana...............................................................

Pöfff yaaa
lütfen daha gerçekci olalım sıktı bu konular

mekan güzel,oyunculuk da iyi ama senaryo olmamış be kardeş :31:

Gerçi konu fakems ama demeden gecmiyim dedim arkadas sanki pazardan bir kilo elma almis gibi sevgilimle bebek yaptik diyor ya.anam ne basitmis he canimz sıkıld ıbebekte yaptik aradan çıktı :21:

Ne bu yeşilçam filmi senaryosumu,sen tek başına büyüt çocuğu yıllar sonra birgün babasını bulsun sen zaten aşıksın sizi tekrar evlendirsin zaten büyüde geçer o zamana :D hiç gülcek halim yoktu sayende güldüm :1: safmı zannediyorsun burdakileri :47:

sakamisin sen ya filim senaryosumu yazdin tutmaz cok klise ...

Sadece konuyu ve altina yapilan 3-5 yorumu okudum. Cogu yorumcu inandirici gelmedigini yazmis. Onlarin konuyu okuyup, inandirici bulmamasina sevindim; zira ben hala "bebegimiz oldu, sevgilimin annesi geldi"nden sonraki kismini anlamaya calisiyorum. :ssz:

inanılacak gibi bir şey değil,hadi inandık o kadar olay yaşarken bebeği bile çekinmeden dünyaya getirirken büyü yada başkalarındanmı yardım aldın o zaman nasıl işlerin içinden sıyrılmışın şimdide her şeyi halledersin sen:1:

Birincisi ben ailemden farkli bi yerde görev yapıyorum nasıl anlayacaklar görmeden saçma falan yazan arkadaşlar iyice düşünün önce ayrıca ne gerek var insanlar burda dertlerini anlatıyo bende bunun için yazdım buraya neyi saçma onu anlamadim ben ailemle ayni şehirde yaşamıyodum ve hamile kaldım bebek oldu ama kabul etmedi beni rezil etmek içinde aileme söyledi sizden yardım istedim ben hakaret değil kendinize gelin

Arkadaşlar çok zor durumdayim sevgilimle bi bebeğimiz oldu ailemin haberi yok tabi ki herşey o kadar güzel gidiyorduki bebek doğdu gelecek planlari yaptık ama annesi geldi bi hafta içinde bebek benim değil deyip benden habersiz babami aramış gel kızını götür diye babamlarda kalıyorm şimdi hocalara falcilara gittim büyü var üstünde sevgilinin dedi ben ne yapacagimi bilmiyorum dna testi yapalım diyorum ona da yanaşmıyo arıyorum açmıyo üstelik bu kadar şeye rağmen gurusuzca hala çok seviyorum akıl istiyorum lütfen :(

kimin annesi geldi? sevgilinizin annesi mi? sevgilinizin annesi babanızın telini nerden biliyor? babanız ne dedi? ......... ben bişey anlamadım:ssz:
:kkk::6::26::27:

Back
X