Sen onun gozunde bitmissin canim, o ilk gunlerdeki caziben kalmamis, karsisinda biraz da ezik bulunca buyu bozulmus anlasilan. Klasik erkek numaralari once guzel laflarla kendine bagla, biraz ustune gidilence de yan ciz.
Kizlarimizin iliskilerdeki en buyuk hatasi
aramadiginda niye aramadin?
Bulusma durumu gecikince beni ozlemedin mu?
Bunu dedin niye dedin
Beni artik sevmiyor musun?
Hep bi sorgulama durumu
Bence cok yanlis cumleler, her zaman kendinden cok emin olmali, dusunen degil dusunulen olmali. Bu tip sozler oyle guvensiz duruyor ki, ama karsisindaki erkege degil. Kendine guvensiz, ister arasin ister aramasin modunda olsaniz hic umursamaz gorunseniz erkek kosar durur. Ama ustune gidildikcede kacar. Tabiatlarinda bu var hep kovalayacaklar.
İki de bir ayrilalim demekte cok luzumsuz, ayrilacak olan ayrilir bitti der gecer. Kendini duzelt demek keza oyle huylarini begenmiyorsan ayrilir yoluna bakarsin, flort donemi bunun icin zaten, tanimak sana gore olup olmadigini anlamak icin, degilse de hic uzatilmamali.
Bir abla ve erkek sarrafi olmus bayan tavsiyesi istersen hic arama, ayrilalim falan diye msj atma, ararda hersey normalmis gibi benim icin bitti bu is de kestir at, niye fln derse sen soyle yaptigin icin bilmem ne deme sakin seni artik istemiyorum, sevmiyorum de. Mazeretler soylediginde hala sevdigini sanacak cunku, kestirip atarsan ozguvenli bir sekilde sapa oturmus gibi kalakalir. Birak bunu yasasin.
İliski bence coktan bitmis ama bir sansi daha varsa sen yukarda dediklerimi yaptiktan sonra kafasi dank edebilir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi