Ne yapacağımı bilmiyorum

okurken çok üzüldüm durumunuza.gerçekten ne yazacağımı bilemedim.çok zor.allah size sabır annenize şifa versin.inşallah başka organlara sıçramamıştır.
şu mübarek günlerde bol dua edin.allah yardımcınız olsun.

Pet filmini bile öyle zor çektirdik ki. 4 5 defa baştan çektiler. Çekim yapılırken kaç defa işedi. Bez olduğu halde çoraplarına kadar ıslandı. Bir de radyoaktif madde. Onu temizle bir daha çektir. Evde ufak çocuğum var. Kendini temîzle. En sonunda makine kilitlendi. Nerdeyse tüm günümüzü aldı.

Çalışırken oğlum kreşe gidiyordu şimdi evde. Bırakacak kimsem yok. Nasıl olacak bilmiyorum.

Bu arada ben 33 annem 57 yaşında.

Ben de onu düşünüyorum. Yaşamak her şeye rağmen güzel mi? Benim de bir evladım var onu biraz daha görebilmek için yaşamak ister miydim ? Ben de cevap veremiyorum

Aile büyüğümüz yok. Hepsi ayrı ayrı şehirlerde. Hepsinin kendine ait sıkıntıları var. Abim var ama o da pek umursamıyor.

Sıçramamışsa da ayağının kesilmesi gerekiyor. Kesilmezse de yara sürekli içeri ilerleyecek. Sanki çürüyor gibi. Neye dua etmem gerektiğini bile bilmiyorum

Dediğim gibi bu yük bir kişiye çok ağır
Allah kimseye böyle ağır yükler vermesin...
soruların cevabını yine siz vermelisiniz...
çünkü her seçim bir kaybedim olacak...
ve kaybettikleriniz sizi üzecek malesefki
Yardımcı olamasam da üzüntünüzü paylaşıyorum
Rabbim bir yol göstersin size..

Mesaj atmanız bile üzüntümü anlamanız bile bana yardım etmenizdir. Allah razı olsun. Konuştukça paylaştıkta biraz açılıyorum. Yoksa benim psikolojim de pek iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…