• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları ne yapacağımı bilmiyorum

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

MMOMM

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
152
13
643
45
arkadaşlar 7 yaşında ki kızım bu aralar dizilere sardı bildiğiniz üzere dizilerimiz de pek namuslu değil daha doğrusu 7 yaşındaki bir çocuk için uygun değil nasıl davranacağımı bilmiyorum birde 1 yaşında ikizlerim var bu yüzden ona vakit ayıramıyorum onunla pek ilgilenemiyorum ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olurmusunuz nasıl davranmam gerekiyor onu nasıl engellerim

arkadaşlar 7 yaşında ki kızım bu aralar dizilere sardı bildiğiniz üzere dizilerimiz de pek namuslu değil daha doğrusu 7 yaşındaki bir çocuk için uygun değil nasıl davranacağımı bilmiyorum birde 1 yaşında ikizlerim var bu yüzden ona vakit ayıramıyorum onunla pek ilgilenemiyorum ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olurmusunuz nasıl davranmam gerekiyor onu nasıl engellerim

10 yaşındada benim kızım o aptal aptal dizilerden uzak tutamıyorum küçük ağa dizisi var ne yapsam engel olamıyorum ve ordaki çocuğun bütün şımarık davranışlarının aynısı şuan kızımda mevcut :(

Back