Ne yapacağımı bilmiyorum :(

Haklısınız onların ev alacak kadar durumları yok ama bizim bir evimiz bile yok kiradayız biz nasıl geçiniyorsak onlada öyle geçiniriz diye düşündüm bende çalışırım idare ederiz birbirimizi dedim ama o hep ailesini dinledi beni çok seviyor biliyorum ama onları dinlemeye mecbur onlarda öyleymiş şimdi başkasıyla evlenebilir yüreğim çok yanıyor nasıl kaldırabilirim bu durumu bilmiyorum.
Hiç üzülme. Şu sözümü de asla unutma.
Evlilik sadece sevgiden muhabbetten ibaret değil. Davul bile dengi diye söz boşuna değil.

Sevgi birliğinin yanında, kültür, akıl, inanç, dünya görüşü, gibi kavramlar da bir olmazsa o evlilikten cacık olmaz.
Hiç döndürmek için aramada. Bu tip aileler, çoktan kendine uygun, onların evinde yaşayıp, ömür boyu hizmet edecek bir hatun bulmuş, senin eski sevgilinle tanıştırmışlardır, bile... Normali de bu olmalı zaten!
Ben yalnızca senin eski sevgiline kızdım.
Madem ailesinin karşısına çıkıp bu benim sevgilim ben onunla evlenip birbirimizin seçtiği hayatı yaşayacağız, diyecek görün yok. Ne diye milletin kızının aklını çekip, kalbini kırıyorsun...

Beni çok sevdikleri için bu teklifte ısrar ediyorlarmış eve gelin olarak değil kızımız olarak gel diyorlardı.

kızlarının yan odada sevişirken seslerini duymak,gece yarısı bornozla banyodan çıkarken karşılaşmak isterlermiymiş bi sorun bakalım.zorla konuşturuyolar adamı yani.

senden bir çırpıda vazgeçtiyse bırak sakın arama..zaman herşeyin ilacı unutursun..ilk zamanlar imkansız gibi gelir ama mutlaka sen galip çıkacaksın..

Adı üstünde "ev"lenmek. Başkasının evinde ne evlendiğini anlarsın, ne evlilik hayatı yaşarsın.

Back
X