- 19 Ocak 2015
- 852
- 1.599
- 113
Çok sıkıldım paylaşmak istiyorum mutlu bir evliliğim var fakat eşimin ailesi hep birşey çıkarıyor annesi çok iyi babası da öyle fakat abileri hep sorun ben ve eşim ikimizde çalışıyoruz yeni evliyiz dolayısı ile borçlarımız taksitlerimiz var abiside çalışıyor fakat ayağını yorganına göre uzatmıyor ona her ay belli bir yardım yapıyorduk biz abisi sonuçta ve cocukları var şimdi geçen aramış ve kredi borcunun 13 bin tl olduğunu ve ödenmezze eğer maaşına el koyacaklarını demiş ve baya duygu sömürüsü yaptı eşim annae ve babasına diyemez çünkü bu 3 olacakmış abisinin böye borç yapması babası kalp hastası eşimin duysa yıkılır kredi çekip ödeyecez eşimle abisi sonuçta bişi yapamayız bişi diyemedim fakat 1 seneden fazla ve bizim kendi borçlarımızda yeni olduğumuz için çünkü kimse yardım etmedi herşeyimizi eşimle beraber yaptık biz.sinir olduğum diğer bir konuda abisinin eşime demeyin ve annemlere demeyin demesi onlar rahat ederken benim borç ödemem cok dokunuyor bana cok üzülüyorum.cok üzgünüm ve bu durumu kimseye anlatamıyorum aileme anlatıp üzmekte istemiyorum.cok mutluyum eşimle ama böyle durumlar ikimizide üzüyor cok hemde .