Ne yapacağımı bilmiyorum

karabelam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
8
1
41
Arkadaşlar ben 1 senelik evliyim 2.evliliğim eşimden ilk kez dayak yedim nedeni sevgimi yeteri kadar gostermeyisimmis o cok kolaylikla sevgisini her turlu dile getiriyor gozumun icine bakiyor çocuğum yok bu evliligimden ve bugün adliyeye gidip boşanma davası açtık ama allah biliyor kalbimde bir sızı bir yangın var ben bu ayrılığı istemiyorum içim parçalanıyor devamlı şiddet görmüş olsam hiç tereddüt etmezdim eski eşimden 2 çocuğum var ailemde diyor ki eğer onunla barisirsan bizi silecen diyor kalbime soz geciremiyorum kolay degil 2.kez yuvamin yıkılması bugün adliyede gözümün içine bakıyordu yuvamizi zor kurduk bu kadar kolay yikmayalim diyor her defasında pişmanlığını ve içindeki vicdani susturamadigini söylüyor ne yapmalıyım dava günü ayrilikmi yoksa birlesmemi olmalı arada kaldım

Onu kendin karar ver. Eger bir daha yapmayacagina inaniyorsan barış.
2 çocuğunuz kimin yaninda kalıyor?

Adam sana sevgisini iyi göstermiş maşallah
Yahu benim adamda son aylarda sevgisini göstermiyor valla sürekli söylüyorum değişmiyor ben de adamı mı dövsem bilemedim. Bence seviyorsan bir şans daha ver.

dayağın sebebi olamaz da, hani böylesini de hiç duymamıştım,
arkadaşım zordur eminimde, boşanma kararını adam seni öldürünce mi vereceksin ?

Dayak sineye çekilecek birşey kesinlikle değil hem gösterdiği sebep o kadar saçma ki
Ama seviyorum diyorsunuz
Ama sunu bilin eğer bir daha şiddet görürseniz de boşamaya kalkarsanız aileniz yanınızda olmaz

Yol ayrımına gelmişsin,kaderini kendin belirliyeceksin..

Herkes tercihleri doğrultusunda hakkettiğini yaşar..sonra niye böyle oldu deme..

2. Kez boşanmak çok zor kabul ama insana yakismayacak tavirlari olan bir yaratikla evli kalmak kolay mi

Sizi bu kadar dusumduren,icinizdeki sevgi kirintilari degil bence,ikinci evlilikte bitmesin gibi bir dusunceyle,cevre ne der,birinci olmadi,ikincide mi olmadi gibi bir dusunceyle bence biraz barismaya meyilli duruyorsunuz..bir nevi her ne kadar aileniz arkanizda olsa da cevre baskisi sebebiylede evliliginizi bitirmek istemiyorsunuz diye dusunuyorum..

X