ne yapacagimi bilmiyorum ..

Bak bence yol yakinken geri dön. Sirf 20 gün kaldi diye bu adamla evlenmeye kalkma, başini yakarsin. Adam zaten agresifliyini göstermis telefonu cama atmakla fln. Evlendiginizde dayak ta yersin, eminim. Elalem ne der diye düsünme, senin gelecegini onlar kurtarmayacak. Birak insanlar iki gün konussun, sen kendini kurtar.
kimse umrumda degilki benim. ben onu seviyorum sikinti burda. seviyrm die katlanamam tabiki .. seviyrm severde doverde zihniyetinde degilim bu cok sacma. bilmiyrm cok kararsizim

112 yi bile aramayan adam yarin seni kendi bizzat dovunce burada konu acarsin ;) hemen birakamam demissin. Valla her yapan kendine yapar. Evlen, cek, katlan. Ne diyelim? O zaman nişanlilik donemi niye var? Adam simdiden gercek yuzunu gostermis, ozeliymiş bilmem ne, telefon firlatmalar. Evlen kizim yak başini. İnsanin kendine ettigi kotulugu baska kimse o kisiye edemez...

Rica ederim canım ne demek, gerçeği söyleyince bu tepki nedir? Belki algılarını açarsın. Hastanelik olmuşsun adamın umrunda değil, sen beni seviyo diyebilirmisin gerçekten??
ben onu sevdgm icin gozum kor. algilarim acilsin die yazdim zaten. bana yardimci olun die. dalga gecme ama zoruma gidiyo ya .d

Rahatsızlığınız olmasa bile kabul edilecek bir durum değilken siz kalp hastasısınız size bu şekilde davranıyor ve siz hala düşünüyor musunuz? Evet yaşanmışlık olabilir ama bu bütün bi ömrünü heba etmene deger mi ? Sana daha evlenmeden bu şekilde davranan bir insan bilemedim yani. Yol yakınken dön derim.

Evlenmeden yol yakınken boşan ;) o adamdan koca olmaz çift karakterli ve vurdumduymaz hayatı boyunca öyle gider..

ben onu sevdgm icin gozum kor. algilarim acilsin die yazdim zaten. bana yardimci olun die. dalga gecme ama zoruma gidiyo ya .d
Dalga geçmiyorum. İnsanların gözlerinin bu kadar kör olmasına sinir oluyorum. Sen kendine değer verki karşındaki değer versin. Seni aramayan adamın sen neden peşine düşüyosun? Bu sadece onun bi tarafını kaldırır iyice. Ona ölüp bitiyomuş gibi davranma. Senin yerinde olsam beni o halde bıraktığı için ağzına tükürür yüzüğü eline verirdim. Ailen bu duruma nasıl göz yumdu? Biraz mantık canım, çok yanlış yoldasın.

kimse umrumda degilki benim. ben onu seviyorum sikinti burda. seviyrm die katlanamam tabiki .. seviyrm severde doverde zihniyetinde degilim bu cok sacma. bilmiyrm cok kararsizim

Süper iste, baskalari ne der kafasinda degilsin. O zaman yapma bunu kendine, ask acisini iki gün sonra unutursun ama evlenirsen bu adamla hayatin kararir, bundan emin olabilirsin....

Seni ayrılıp ayrılmayacak mı diye test etmiş o kodları isterken sende veririm diyince devam etmiş triplere

Bu aralar nasılsınız ?? Bir şeyler yaşanıyor da doldu mu ? Bu yüzden mi bu büyük tepkiler?
Her zamanki gibiyseniz önünüzde hala 20 gününüz var karar vermek için :/

ben size böyle bir adamla evlenmeyin diyemem herkez kendi bilir fakat;
bayılıyorsun kafanı çarpıyorsun karşındaki insan seni bırakıp gidiyor
ilerde onun çocuğunu doğurduğunda ya da hastalandığında böylemi yapacak sana
bunu kendine sor çok iyi düşün ve tart asla onu arama seni aramıyosa

cunku hic br konuda degil ama turban konusunda cok katidr ne olursa olsun acilmamali zihniyetinde .. bu beni cok sasirtti. bu yuzden belirttim. ayrinti vermedn belirtince garip geldigini anlayabliyorum .
Öncelikle şunu söyleyeyim.Türban ne olursa olsun açılmaz olayını sen farklı algılamışsın.Başını yere çarpacaksın veya kalbin sıkışıcak ama türbanın açılmayacak.Canın gitsin saçın gözükmesin.Bu zihniyetten çık.Bu zihniyette biriyle görüşme.Ya da lafta böyle denebilir ama insanın başına böyle bir olay gelince tabiki açacak ne yapacak ve açmış buna şaşırmana şaşırdım.
Konuna gelirsek,siz konuşurken birden telefonu fırlattıysa ciddi davranış bozukluğu var kendisinde.
Bir olaydan böyle yapılır mı diyorsun ama bazen en büyük olaylar çabuk kapanır ama ufacık bir olay bütün biriken problemleri göz önüne döker.Sana bu şekilde davranan birisonra kalkıp eşya kodlarını sorduğunda bakayım vereyim gibi bir cevap yazmamalıydın.Nabız yoklamış.Hiç birşey olmamış gibi davranmamalısın.Bu kadar ezik aciz olmamalısın.Sevgi bir yere kadar.Tavrın duruşun olmalı.

güzel bi blöfü hak etmiş paşam..o durumdaki davranışına göre anlarsınız sizi hala sevip sevmediğini :işsiz:

Ben 1.5 yil biriyle gorustum . onunla bir yildir nisanliyiz ve 20 gun sonra dugunumuz var. Ama onun bu hallerine dayanamiyorum. Dun ona damatlik baktik . Diktirmek icin dikim evine gittik. mekanin sahbini beklerken nisanlimin tlfonuyla oynuyordum. sinirlendi birden aldi tlfonu konusmalri sildi benim ozelim olamaz mi falan dedi ki bizim gizlimiz saklimiz yoktur ve ben konusmalarina bakmam bunu cok iyi biliyo . hc konusmadim. Mekanin sahibi geldi ölcu verdi kumas begendik ciktik. Arabada yine konudmadik sonra konusmaya basladik. neden biyle yaptginj sordum ve bana aciklama yapmadan bagirmaya basladi. caddenin ortasinda bi anda araci durdurdu . tlfonu arabanin camina firlatti. ben aglamaya basladim. kalp hastasiyim ilerlemeye basladik kalbm sikisto arabayi durdurmasini syeldim indim arabadan. ilerde yere dusmusum. uyandigimda etrafimzda insanlar vardi . basimi asfalta carpmisim sanirim agridan öluyorum sandim. turbanimi acti basima du doktu basim donuuyodu ayakta duramiyodum. beni ablamin yanina brakti ablamda hastahaneye gturdum ne hastahaneye geldi ne aradi ne sordu . aradim whatsappta oldugu halde acmadi tlfonu beni aramadi. msj attim neden byle yapiyosun uzuyosun beni gibilerinden birseyler yazdm. uyandigimda sacma sapan seyler yazmisti. yok ben yoruldum . yok kaldiramiyorum . yok iste aramiyosan arama konudmuyodan konusma gibilerinden birseyler yazmis bana. cevap yazmadim. simdide bana begendigimiz beyaz esyalarin kodlarini at alayim yazmis. nereye braktm kodlari blmiyrm bulmam lazim dedim . tm yazmis . sadce bu kadr. neden bana karsi boyle oldu bir anda. ne yapmaliyim. dun aksam yanima geldiginden beri bi sogukluk vardi. ama sebebini soylemiyo konusamiyrz biz dunden beri. ne yapmaliyim ????

Ve sen bu adamla evleneceksin öyle mi? Bravo valla...

ben su anda iliskiyi bitirmekten cok yaptgi seyin nedenini merak ediyorum. neden .. konusabilsek bunu soracam verdgi cvplardan anlasilr hersy. artik sevmedigide istemedigide o zaman bitirilir evet. ama konusmuyoruz .

sevmediği de değer vermediği de ortada zaten sizinle konuşmaya bile tenezzül etmiyor adam görün artık bir şeyleri. ancak yüzünüze mi haykırması lazım anlamanız için

Back
X