- 10 Ağustos 2015
- 1.113
- 2.152
- 133
- 47
Türbanlı olmak ayrıcalık ya ondan; ) yorumlarimizi ona göre yapalım diye:))cok vıcdansız merhametsız bırıyle karsı karsıyasınız bide ben türbanımı açtı ayrıntısını gereksız buldum onu neden belırttınız kı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Türbanlı olmak ayrıcalık ya ondan; ) yorumlarimizi ona göre yapalım diye:))cok vıcdansız merhametsız bırıyle karsı karsıyasınız bide ben türbanımı açtı ayrıntısını gereksız buldum onu neden belırttınız kı
cok kotusun ama haklisin sanirim ..
Bazen Allah işaret gönderir ama biz anlamak istemez ve bildiğimizi okuruzBen 1.5 yil biriyle gorustum . onunla bir yildir nisanliyiz ve 20 gun sonra dugunumuz var. Ama onun bu hallerine dayanamiyorum. Dun ona damatlik baktik . Diktirmek icin dikim evine gittik. mekanin sahbini beklerken nisanlimin tlfonuyla oynuyordum. sinirlendi birden aldi tlfonu konusmalri sildi benim ozelim olamaz mi falan dedi ki bizim gizlimiz saklimiz yoktur ve ben konusmalarina bakmam bunu cok iyi biliyo . hc konusmadim. Mekanin sahibi geldi ölcu verdi kumas begendik ciktik. Arabada yine konudmadik sonra konusmaya basladik. neden biyle yaptginj sordum ve bana aciklama yapmadan bagirmaya basladi. caddenin ortasinda bi anda araci durdurdu . tlfonu arabanin camina firlatti. ben aglamaya basladim. kalp hastasiyim ilerlemeye basladik kalbm sikisto arabayi durdurmasini syeldim indim arabadan. ilerde yere dusmusum. uyandigimda etrafimzda insanlar vardi . basimi asfalta carpmisim sanirim agridan öluyorum sandim. turbanimi acti basima du doktu basim donuuyodu ayakta duramiyodum. beni ablamin yanina brakti ablamda hastahaneye gturdum ne hastahaneye geldi ne aradi ne sordu . aradim whatsappta oldugu halde acmadi tlfonu beni aramadi. msj attim neden byle yapiyosun uzuyosun beni gibilerinden birseyler yazdm. uyandigimda sacma sapan seyler yazmisti. yok ben yoruldum . yok kaldiramiyorum . yok iste aramiyosan arama konudmuyodan konusma gibilerinden birseyler yazmis bana. cevap yazmadim. simdide bana begendigimiz beyaz esyalarin kodlarini at alayim yazmis. nereye braktm kodlari blmiyrm bulmam lazim dedim . tm yazmis . sadce bu kadr. neden bana karsi boyle oldu bir anda. ne yapmaliyim. dun aksam yanima geldiginden beri bi sogukluk vardi. ama sebebini soylemiyo konusamiyrz biz dunden beri. ne yapmaliyim ????
bu gune kadr 2.5 yildr neler yasadik neler oldu hic boyle davranmadi. dunden beri bir sikinti var. ne oldugunu nasl anlayacam ben. bu sogukluk umursuzluk dun oldu ilk defa. bu kadr ikimzinde yaptgi fedakarliktan sonra tek yanlista evlilik kararini gozden gecirmek cok agir olmaz mi !
yazik bu zihniyette dusunebiliyosun ... ayricalik insan olan herkeste. turbanda sacta sortta salvarda degil. cakralarmizi acalim lutfenTürbanlı olmak ayrıcalık ya ondan; ) yorumlarimizi ona göre yapalım diye:))
bu aksam geldi aldi beni grselim die. vemkirdim cooook cemkirdim. bu defa konustu. bj sacmaladi bir toparladi. uzgun oldugunu pisman oldugunu dusuncesizlik ettgini falan syledi. smdi ortalik sut liman. eskisi gbi olmus daaa smdi ben yuz vermiyrm .Çoğu kişi sizin yerinizde olsa ayrılır, o net.
Tamam ayrılmak istemiyorsanız o halde birşeyler yapın, hesap sorun mesela, beni nasıl hastaneye götürmez, nasıl merak etmezsin deyin, telefonu neden fırlattın, neden sinirlisin, derdin ne deyin..
Deyin yani bişeyler...
Şuanda sanki suçlu siz gibi oturup düşünüyorsunuz, ne yapmalıyım diye.. Çemkirin.....
haklisin. bende bu yuzden cok kirildm cok uzuldm zaten . bu aksam birseyler yapti tlfi etmeye calisiyo sanrm ama blmiyrm :/Ay birden çok sinirlendim kusura bakmarahmana ama ofke kontrolu yok bence adamda telefon firlatma fln
![]()
etafurullah.. kirmadn beni haklisinda sylediklerinde.inan bana senin kötülüğün için demiyorum sen ayrılsan da devam etsen de bana bir şey olmaz. bak her gün bu sayfada konu açılıyor şöyle böyle problemlerimiz vardı düzelir halllolur dedik evlendik sonucu böyle oldu diye. sen de üzülme diye bu kadar sert konuşuyorum seni kırmak da değil amacım kırıldıysan özür dilerim. ama kendine yazık etme hiçbir şey senden kıymetli değil. ilerisini düşün şimdi böyle yapan adam ileride çoluğunla çocuğunla bırakır gider aramaz sormaz.
belki gunes toplarim bizim icin :) teskkr ederimYapacağınız şey belli aslında. Ama neyse hakkınızda hayırlısı..
Beyin kanamasindan ölede bilirdiniz Allah gostermesin. Cok merak ettim ablanizi aramismi peki" nisanlim nasil ne halde" diye?Siz başınızı asfalta, yere çarptınız, ablanıza bıraktı öyle mi? Ve ablanız hastaneye götürdü ve o hiç sormadı
Ve siz hâlâ ne yapmalıyım mı diyorsunuz?
Büyük konuşmak istemiyorum neyse.....
:) Allah büyüktür ..belki gunes toplarim bizim icin :) teskkr ederim
Bulunmaz hint kumaşı mı da bu kadar alttan alıyorsun bunca hakareti ?Ben 1.5 yil biriyle gorustum . onunla bir yildir nisanliyiz ve 20 gun sonra dugunumuz var. Ama onun bu hallerine dayanamiyorum. Dun ona damatlik baktik . Diktirmek icin dikim evine gittik. mekanin sahbini beklerken nisanlimin tlfonuyla oynuyordum. sinirlendi birden aldi tlfonu konusmalri sildi benim ozelim olamaz mi falan dedi ki bizim gizlimiz saklimiz yoktur ve ben konusmalarina bakmam bunu cok iyi biliyo . hc konusmadim. Mekanin sahibi geldi ölcu verdi kumas begendik ciktik. Arabada yine konudmadik sonra konusmaya basladik. neden biyle yaptginj sordum ve bana aciklama yapmadan bagirmaya basladi. caddenin ortasinda bi anda araci durdurdu . tlfonu arabanin camina firlatti. ben aglamaya basladim. kalp hastasiyim ilerlemeye basladik kalbm sikisto arabayi durdurmasini syeldim indim arabadan. ilerde yere dusmusum. uyandigimda etrafimzda insanlar vardi . basimi asfalta carpmisim sanirim agridan öluyorum sandim. turbanimi acti basima du doktu basim donuuyodu ayakta duramiyodum. beni ablamin yanina brakti ablamda hastahaneye gturdum ne hastahaneye geldi ne aradi ne sordu . aradim whatsappta oldugu halde acmadi tlfonu beni aramadi. msj attim neden byle yapiyosun uzuyosun beni gibilerinden birseyler yazdm. uyandigimda sacma sapan seyler yazmisti. yok ben yoruldum . yok kaldiramiyorum . yok iste aramiyosan arama konudmuyodan konusma gibilerinden birseyler yazmis bana. cevap yazmadim. simdide bana begendigimiz beyaz esyalarin kodlarini at alayim yazmis. nereye braktm kodlari blmiyrm bulmam lazim dedim . tm yazmis . sadce bu kadr. neden bana karsi boyle oldu bir anda. ne yapmaliyim. dun aksam yanima geldiginden beri bi sogukluk vardi. ama sebebini soylemiyo konusamiyrz biz dunden beri. ne yapmaliyim ????
bu aksam geldi aldi beni grselim die. vemkirdim cooook cemkirdim. bu defa konustu. bj sacmaladi bir toparladi. uzgun oldugunu pisman oldugunu dusuncesizlik ettgini falan syledi. smdi ortalik sut liman. eskisi gbi olmus daaa smdi ben yuz vermiyrm .
alttan almaktan cok kisilik olarak cok cazgir degilim .dBulunmaz hint kumaşı mı da bu kadar alttan alıyorsun bunca hakareti ?
aramamis ... :/Beyin kanamasindan ölede bilirdiniz Allah gostermesin. Cok merak ettim ablanizi aramismi peki" nisanlim nasil ne halde" diye?