ne yapacagimi bilmiyorum ..

cok kotusun ama haklisin sanirim ..

inan bana senin kötülüğün için demiyorum sen ayrılsan da devam etsen de bana bir şey olmaz. bak her gün bu sayfada konu açılıyor şöyle böyle problemlerimiz vardı düzelir halllolur dedik evlendik sonucu böyle oldu diye. sen de üzülme diye bu kadar sert konuşuyorum seni kırmak da değil amacım kırıldıysan özür dilerim. ama kendine yazık etme hiçbir şey senden kıymetli değil. ilerisini düşün şimdi böyle yapan adam ileride çoluğunla çocuğunla bırakır gider aramaz sormaz.

Ben 1.5 yil biriyle gorustum . onunla bir yildir nisanliyiz ve 20 gun sonra dugunumuz var. Ama onun bu hallerine dayanamiyorum. Dun ona damatlik baktik . Diktirmek icin dikim evine gittik. mekanin sahbini beklerken nisanlimin tlfonuyla oynuyordum. sinirlendi birden aldi tlfonu konusmalri sildi benim ozelim olamaz mi falan dedi ki bizim gizlimiz saklimiz yoktur ve ben konusmalarina bakmam bunu cok iyi biliyo . hc konusmadim. Mekanin sahibi geldi ölcu verdi kumas begendik ciktik. Arabada yine konudmadik sonra konusmaya basladik. neden biyle yaptginj sordum ve bana aciklama yapmadan bagirmaya basladi. caddenin ortasinda bi anda araci durdurdu . tlfonu arabanin camina firlatti. ben aglamaya basladim. kalp hastasiyim ilerlemeye basladik kalbm sikisto arabayi durdurmasini syeldim indim arabadan. ilerde yere dusmusum. uyandigimda etrafimzda insanlar vardi . basimi asfalta carpmisim sanirim agridan öluyorum sandim. turbanimi acti basima du doktu basim donuuyodu ayakta duramiyodum. beni ablamin yanina brakti ablamda hastahaneye gturdum ne hastahaneye geldi ne aradi ne sordu . aradim whatsappta oldugu halde acmadi tlfonu beni aramadi. msj attim neden byle yapiyosun uzuyosun beni gibilerinden birseyler yazdm. uyandigimda sacma sapan seyler yazmisti. yok ben yoruldum . yok kaldiramiyorum . yok iste aramiyosan arama konudmuyodan konusma gibilerinden birseyler yazmis bana. cevap yazmadim. simdide bana begendigimiz beyaz esyalarin kodlarini at alayim yazmis. nereye braktm kodlari blmiyrm bulmam lazim dedim . tm yazmis . sadce bu kadr. neden bana karsi boyle oldu bir anda. ne yapmaliyim. dun aksam yanima geldiginden beri bi sogukluk vardi. ama sebebini soylemiyo konusamiyrz biz dunden beri. ne yapmaliyim ????
Bazen Allah işaret gönderir ama biz anlamak istemez ve bildiğimizi okuruz
Sizin durumunuz da o işaret gelmiş
Bırakın önceden iyiydi vs avuntularını
Ölüm tehlikesi atlatmışsınız ve Ada'm sizi aramamış
Ölürse haber verirler bana Nasıl olsa diye düşünmüş olmalı
Yol yakınken ayrılın diyeceğim ayrılmayacaksınız
En geç Seneye bu Zaman'lar belkide hamile olarak boşanma konusu açacaksınız
Görünen köy kılavuz istemiyor
Bari burnunu sürttürün inan ki dünyada ilk erkek değil tek değil son değil
Biraz kendinize de değer verdirin lütfen ama ya !

bu gune kadr 2.5 yildr neler yasadik neler oldu hic boyle davranmadi. dunden beri bir sikinti var. ne oldugunu nasl anlayacam ben. bu sogukluk umursuzluk dun oldu ilk defa. bu kadr ikimzinde yaptgi fedakarliktan sonra tek yanlista evlilik kararini gozden gecirmek cok agir olmaz mi !

Hayir olmaz malesef.. sen burda diyorsun kalbim fena oldu indim arabadan biraz gittim bayilmisim kafamı asfalta carptim vs ben burda seni tanımıyorum ama senin için endişeleniyorum neden??? Neden o endiselenmedi hastaneye gidecek kadar ciddiyse durumun neden o goturmedi ???
Benim burda hissettiklerim sana karsi sadece insani vicdanla merhametle alakalı onda olmasi gereken ask sevgi merhamet nerde soyler misin?
Eşim le nisanliyken kafasını yanlışlıkla rafa çarptı çok onemli bisey cikmadi ama ya dikiş lazimsa diye dra goturdum zorla normalde morgda bile calisirim soguk kanliyim ama alt tarafi strip yapistirdilar cigerimi soktuler sandım seversen kiyamazsin bu adam nerde ??

Çoğu kişi sizin yerinizde olsa ayrılır, o net.

Tamam ayrılmak istemiyorsanız o halde birşeyler yapın, hesap sorun mesela, beni nasıl hastaneye götürmez, nasıl merak etmezsin deyin, telefonu neden fırlattın, neden sinirlisin, derdin ne deyin..
Deyin yani bişeyler...
Şuanda sanki suçlu siz gibi oturup düşünüyorsunuz, ne yapmalıyım diye.. Çemkirin.....

Çoğu kişi sizin yerinizde olsa ayrılır, o net.

Tamam ayrılmak istemiyorsanız o halde birşeyler yapın, hesap sorun mesela, beni nasıl hastaneye götürmez, nasıl merak etmezsin deyin, telefonu neden fırlattın, neden sinirlisin, derdin ne deyin..
Deyin yani bişeyler...
Şuanda sanki suçlu siz gibi oturup düşünüyorsunuz, ne yapmalıyım diye.. Çemkirin.....
bu aksam geldi aldi beni grselim die. vemkirdim cooook cemkirdim. bu defa konustu. bj sacmaladi bir toparladi. uzgun oldugunu pisman oldugunu dusuncesizlik ettgini falan syledi. smdi ortalik sut liman. eskisi gbi olmus daaa smdi ben yuz vermiyrm .

Yapacağınız şey belli aslında. Ama neyse hakkınızda hayırlısı..

inan bana senin kötülüğün için demiyorum sen ayrılsan da devam etsen de bana bir şey olmaz. bak her gün bu sayfada konu açılıyor şöyle böyle problemlerimiz vardı düzelir halllolur dedik evlendik sonucu böyle oldu diye. sen de üzülme diye bu kadar sert konuşuyorum seni kırmak da değil amacım kırıldıysan özür dilerim. ama kendine yazık etme hiçbir şey senden kıymetli değil. ilerisini düşün şimdi böyle yapan adam ileride çoluğunla çocuğunla bırakır gider aramaz sormaz.
etafurullah.. kirmadn beni haklisinda sylediklerinde.

Ben yolda birini görsem bile hastaneye götürmek isterim ya da 112 yi ararım kaldı ki evleneceginiz insan aynı yastığa baş koyacağınız insan bunu yapmiyorsa otur düşün baba evinden çıkıp geri donmektense hiç gitme daha iyi

Siz başınızı asfalta, yere çarptınız, ablanıza bıraktı öyle mi? Ve ablanız hastaneye götürdü ve o hiç sormadıo_O
Ve siz hâlâ ne yapmalıyım mı diyorsunuz?

Büyük konuşmak istemiyorum neyse.....
Beyin kanamasindan ölede bilirdiniz Allah gostermesin. Cok merak ettim ablanizi aramismi peki" nisanlim nasil ne halde" diye?

Ben 1.5 yil biriyle gorustum . onunla bir yildir nisanliyiz ve 20 gun sonra dugunumuz var. Ama onun bu hallerine dayanamiyorum. Dun ona damatlik baktik . Diktirmek icin dikim evine gittik. mekanin sahbini beklerken nisanlimin tlfonuyla oynuyordum. sinirlendi birden aldi tlfonu konusmalri sildi benim ozelim olamaz mi falan dedi ki bizim gizlimiz saklimiz yoktur ve ben konusmalarina bakmam bunu cok iyi biliyo . hc konusmadim. Mekanin sahibi geldi ölcu verdi kumas begendik ciktik. Arabada yine konudmadik sonra konusmaya basladik. neden biyle yaptginj sordum ve bana aciklama yapmadan bagirmaya basladi. caddenin ortasinda bi anda araci durdurdu . tlfonu arabanin camina firlatti. ben aglamaya basladim. kalp hastasiyim ilerlemeye basladik kalbm sikisto arabayi durdurmasini syeldim indim arabadan. ilerde yere dusmusum. uyandigimda etrafimzda insanlar vardi . basimi asfalta carpmisim sanirim agridan öluyorum sandim. turbanimi acti basima du doktu basim donuuyodu ayakta duramiyodum. beni ablamin yanina brakti ablamda hastahaneye gturdum ne hastahaneye geldi ne aradi ne sordu . aradim whatsappta oldugu halde acmadi tlfonu beni aramadi. msj attim neden byle yapiyosun uzuyosun beni gibilerinden birseyler yazdm. uyandigimda sacma sapan seyler yazmisti. yok ben yoruldum . yok kaldiramiyorum . yok iste aramiyosan arama konudmuyodan konusma gibilerinden birseyler yazmis bana. cevap yazmadim. simdide bana begendigimiz beyaz esyalarin kodlarini at alayim yazmis. nereye braktm kodlari blmiyrm bulmam lazim dedim . tm yazmis . sadce bu kadr. neden bana karsi boyle oldu bir anda. ne yapmaliyim. dun aksam yanima geldiginden beri bi sogukluk vardi. ama sebebini soylemiyo konusamiyrz biz dunden beri. ne yapmaliyim ????
Bulunmaz hint kumaşı mı da bu kadar alttan alıyorsun bunca hakareti ?

bu aksam geldi aldi beni grselim die. vemkirdim cooook cemkirdim. bu defa konustu. bj sacmaladi bir toparladi. uzgun oldugunu pisman oldugunu dusuncesizlik ettgini falan syledi. smdi ortalik sut liman. eskisi gbi olmus daaa smdi ben yuz vermiyrm .

Walla tatlim erkeklere yuz vermeye gelmiyor. Oyle "ay niye boyle yapiyorsun, uzuluyorum" falan da yaramiyor bunlara. Bunlari surundureceksin, onu seviyorlar.

Yalniz nisanliniz bana da cok merhametsiz bir insan gibi geldi. Ayrica telefonunu aldiniz diye bu denli sinirlenmesi, size aramamasi, telefonu falan firlatmasi, hem siddete yakin bi adam oldugunu, hemde size aldatiyor olabilecegini dusundurdu bana.

Back
X