Ne yapacagımı hala bilmiyorum..

İlişkiniz daha da laçkalaşıp seni öldürmeye teşebbüs etmesine hatta öldürüp arkandan saatlerce ağlamasına kadar bekle.Çünkü dövüyor sonra pişman oluyor ağlıyor sende affediyorsun ya..

Ve ek olarak çocuk meselesi için tamamen saçmasapan bir cevap vermişsiniz.
Babanız bir tokatla eve dönülmez dediğinde ee doğu bende doğurayım çok ağlıyor diye sigarayı çocuğun üstünde de söndürsün hayatımız şenlensin mi dediniz?
Bu nasıl bir mantık?

bir daha yaparsa yine affedin.
bu kadar zorbaliga ragmen katlanmissiniz.yine aglar yine affedersiniz.

Psikolojik olarak hastaymışsınız..
Eşinizin hastaneye yatması gerektiğinden bahsetmemişsiniz..

Seviyor olamazsın,kendini kandırma canım.Çocuk olmadan,yol yakınken ayrıl,çocuk olursa kurtulman daha zor.Kocan asla dü-zel-mez.Geçen her günün kayıptır,böyle bilesin.

böyle sevmek olmaz size el kaldıran bi insanı nasıl sevebiliyorsunuz saplantı de alışkanlık de ama sevgi deme.....

Devam edin devam!
Bu adamı bir de çocukla ödüllendirin.

Bir burdayız, yakında açacağınız konuları bekliyoruz;

-hamileyim yerlerde süründürüyor beni,
-dayaktan sakat bıraktı beni,
-dayak yerken çocuğumu kaybettim,
-çocuğumun da benim de üzerimde sigara söndürüyor,
-çocuğu da beni de dövüp sokağa attı.

Devam edin, ölmediğiniz sürece hala umut var, sorun yok, hala affedebilirsiniz !!!

Duzelmez, hasta o adam. Sonra kafani duvarlara vuracaksin. Cocuklarin elinde gozlerin mosmor, kaburgalarin sizlayarak bab evine doneceksin. O adam sonra elinde bicakla gelip belki de bogazini kesecek. Orneklerini daha yakin zamanda gormedik mi?

Kizlar kusuruma bakmayin, normalde asla acimasiz elestiri yapmam ama bu kizcagiz hakediyor. Bu kadar aptallik olmaz artik.

Lütfen dönme o adama.Dayak yemek hoşuna mı gidiyor yapma lütfen.

Annen baban sana ne derse desin bu adamın yaptıklarına ne kadar katlanacaksın??
Git ailenle kal.Çocuk olayını da ben olsam aklımdan bile geçirmem ne cesaret

Bu sefer son bi daha affetmem demişssin ama her seferinde sarılmıssın. Bundan sonra seni ciddiye alması cok zor. Belli ki onunki bir rahatsızlık, tedavi olması gerekiyor. Ya tedavi olacak ya da ayrılacaksın. Kendine yazık etme arkadasım...

Son düzenleme:
2 gündür tokat mevzuları aldı başını gidiyor bu bölümde üzüntüden sinirden içim şişti;

bir de su klasik lafa acayip sinir olurum ''beni seviyor biliyorum''ama niye yapıyor? yada 'beni sevdiğine eminim'' bakın arkadaslar seven insan bu kadar çirkinleşip sevdiği insanı bu derece küçük düşürüp canını yakar mı lütfen biraz mantıklı olalım.öfkesini kontrol edemeyen insandan herzaman zarar gelir.

siz bence gerçekten bu sefer son şansı vermiş olun eşinize artık sizin canınızı yakmaya kalkışırsa lütfen geri dönmeyin.bir de su onemli

gidicsen dönme,dönüceksen de gitme

son sansıda gerçekten son sans verdiğinde söleki bi anlamı olsun.

nasılsa gitti geri döndü gene affeder ya da geçen de son sans demişti ama yine affetti gibi rahatlığa kapılmasın ağzımızdan çıkan laflarında tavırlarımızında ya da gitmemizinde bi anlamı bir ciddiyeti olsun dimi? madem sans veriyorsun içinde tut bunu ona son şans deme kendince bi şans ver söleme nezaman kendini hazır hissedersin ozamn de bu son sansın diye ve gerçektende son olsun!

umarım herşey gönlünce olur sevgiyle kal......

eşin hasta bence öfkesini kontrol edemiyor ya tedavi olsun yada ayrıl canım
bu şekilde evlilik yürümez allah korusun ilerde daha büyük zararlarda verebilir sana
bu arada şu şartlarda bebeği asla düşünme

Sevgi ne demek galiba ben bilmiyorum
Yani adam beni tokatliycak yerlerde sürükleyecek yüzümü gözümü morartacak sonrada aferdersiniz ben salak gibi seviyorum kiyamadim diycem vallahi anlamıyorum bu zihniyeti

Bence düzelmez o artık onun için yolunu ayırmaya çalış çok zor biliyorum ama ne yapacaksın onla da olmaz onsuz da allah sabır versin

Canım ya sen daha 1 yıllık evlisin. Daha aşkın doruklarındasın. Ben 8 yıllık evliyim. Esimden asla şiddet görmedim. Ama canım belli bir seneden sonra evlilikte aşk maşk kalmıyor ve iki arkadaş oluyorsunuz. Böyle bir arkadaşla bir ömür geçermi sence. Bak sende sağlığından olmuşsun. Bence uzak dur. Ne b..k yerse yesin. Senin canını omu vermiş?
Eğer devam edipte ayrılmazsan ilerde geçirdiğin zaman için çok canın acıyacak. Zaman çok değerli. Bu hayata bir kere geldik. Kendini düşünmen lazım. Başka kimseyi değil. İlerde belki seni daha çok anlayan seven şevkat gösteren birisiyle beraber olmalısın. Şu anda kavuşamadığınız için kendini aşık gibi zannediyorsun. Ama yanılıyorsun.

öncelikle bu insanın hasta ruhlu olduğu eline sigara basmasından belli birde benim diğr merk ettiğim sizi niçin dövüyor neden şiddet uyguluyor şöyle bir durum var benim eşim çok sakindir ama bn evliliğimizin ilk senesinde onu öyle bir hale getirdim ki tokat attı bana tokatı yiyen benim şiddet gören benim ama şuda bir gerçek eşimin üzerine grçekten ço gitmiştim durduk yere atmadı o tkatı

Dayak öyle bir şeydir ki bir kere tokat atmayıverin sonra istemeseniz de yaşanan bir olaydır

O yüzden eşinizin sinirini ancak psikolog çözebilir

Çünkü gerçekten tokata alışmış bir el maalesef ki başka türlü deşarj olamaz

En yakın sürede tedavi olsun

Olmasa da en geç 1 yıl sonra gene vuracaktır.

Her seferinde de affedeceğinizi bildiğinden bir gün o vicdan sızlamasını da size karşı hissetmeyebilir

sebebini soranlar olmus anlatıyım herseyi daha açık anlatıyım; dedm ya sorunlarım vardı diye onunla mutluydum ama sevgimi belli etmezdim fzla samimi olamazdım ailesini sevmediğimi biliyodu onlarda çok üstümüze geliyodu hep tartışmalar fln onu sevdiğime inanmıyodu ilgi göstermediğim zman kavga çıkıyodu hep beni neden sevmiyosun hiçmi sevmiceksin diye baslardı kavgalar bide benm sigara alışkanlıgm yüzünden evlenmeden önce bırakmıstım bilmiyodu kullandıgımı evlendiğimizin 3.günü tekrar basladım beni seviyosan bırak dedi bırakamadım benm için dye cok yalvardı olmadı sonra ya ben ya sigara dedi brakmıs gbi yaptım her fırsatta içydum oda bazn anlıyodu heneyse onu neden bırakamadıgım nedenlerden biride benm için ailesini sildi yalovadaydk huzursuz oluyorum dye izmire tasındık benm oturdugm alıştgım yere yani..evlenmeden öncede benm çok psikolojik sorunlarım oldu hep yanımdaydı ona neler yaptım bırakmadı şmdi her ufak sorunda benm takıp onu bırakcagmdan korkuyo bunların hcbiri bahane degl ama hersey üstüste geldi oda kendini kaybetti tasındıktan snra hc kavgamz olmadı 6 aydır tartışma bile bilmiyorum o hep yanımdaydı şmdi onu yüzüstü bırakamıyorum btün hayatını ben istedgm içn degiştirdi ailesinden bile geçti.gerçekten yasanmıs çok sey var anlatmak imkansız.tek sorun eşmde degildi ama hala eski aklıma geldikçe ondan soguyorum bırakmayı düşünüyorum sonra bi gülünce ucup gidiyoo.."agır konusmak istemezdim ama bu kız hakediyo.."diyen ve buna benzer konusan arkadaslarım egonuzla knusmayn sadece benm acımdan düşünüp fikrinizi söylemnizi istedim abartmadan..bnde atıp tutarım inanın knusmak en kolayı ama bazen çok derin seyler var salgaraya knusup beni ve ysadıklarımı küçültmeyin küçümsemeyin..dua eden destek olup dgru düzgün yrum ypanlara cok tesekkür ediyorum..

diğer evli arkadaşlarımızbu konuda ne söylerler bilmem ama benim izlemlerim şöyle evliliğin ilk 2 yılı gerçekten çok sorunlu geçiyor ama sonra kişiler birbirine alışıyor ve artık birbirini tanımaya başlıyor ve sorunlar artık bitmeye başlıyor inanın bende çok sorun yaşadım çok kavgalarımız oldu üstelik ortada ciddi bir sorun yokken ama 2 yıldan sonra aştık btün herşeyi allaha binlerce şükür şimdi aramız çok iyi bnce siz etrafınıza bakmayın sadece ama sadece eşinize odaklanın sakın başkalarının evliliklerini düşünmeyin aaa ayşenin evliliği çok güzel fatmanın evi daha güzel haticenin ki şöyle böyle demeyin sadece eşinize ve evliliğinize odaklanın işte o zaman gerçekten mutlu olacaksınız ve eğer gerçekten eşinizi seviyorsanız ve bu evliliği kurtarmak istiyorsanız ve diyrsanız ben kendim her yolu denedim olmuyor eskiyi hatırlıyorum diye bence aile terapistine gidin çünkü bir yuva kolay kurulmuyor bir evliliği yıkmak bir devleti yıkmak gibidir.. eşinizde sizin için çok fedakarlık yapmış bunlarda gözardı edilemez

sagol byle dsünmene sevindim benmi anormalim diyordum..dger yrum ypanlar yanlış anlamasın bnde hc bi sorun yasamamıs olsaydım biri byle seyler yazsaydı cvabım szinkilerden farklı olmazdı..hepiniz sagolun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…