Ne yapacagımı hala bilmiyorum..

belki mesajım sana biraz ağır gelecek ama sırf eleştiriyle cevap vermek için okuma
dost acı söyler bunu unutma bir sürü arkadaşta sana acıları söylemiş

bak canım adam bi kez yapmış affetmişsin bidaha yapmış gene affetmişsin gene gene gen devam etmiş...
artık bu adam ne kadar özür dilese bile yapmayacağım dese bile yapar çünkü artık onu sen alıştırdın hemen 2 ağlıyo sızlıyo çok seviyom diye yırtınıyo paaat af geliyo
olmaz böyle şey
insan olarak azcık kendine saygı duy
senin sorunların varmış zaten e bu yaşadığın şeyler senin sorunlarını dahda derinleştirmeyecek mi ilerde ana baba olacaksınız yazık değilmi sabilere
az ayrılın az kafanızı dinleyin resmen bitirmeyin ama tekrar flört dönemine geçin
olmaz böyle
senden önce onun psikolojik tedavi görmesi lazım
senin için çok fedakarlık yaptığından dolayı sana herşeyi yapabileceğini zannediyor bu adam
böyle hayat geçmez
her an bir korku her an bir güven sorunu
sana sarılıp öpen adamın seni dövebileceğini düşünerek yaşamak
hayatı kendine zindan edersin vallahi..
yapamıyorum dediğin şey bağımlılık sadece o yüzden yapamıyorsun
boşan demiyorum
ama evliliğe ara ver
onu psikolojik tedaviye işkna et
evlilik terapistine gidin
ama bir süre
ayrı yaşayın

suan askerde zaten ayrıyız."ben ayrı kalınca anladım sensizligi,yaptıklarım aklıma geldikçe kendimden nefret ediyorum eger bidaha byle bi ........................lige kalkısırsam beni affetme seni çok seviyorum ama hastayım benim yüzümden bidaha ağlamanı istemiyorum buna izin vermem sonunda yansamda kendimi parçalasamda ayrılırım...." fln buna benzer cok sey diyo suan napabilirimki sn olsan napardın

inanın kmse bu yasıma kadar bi laf edebilmiştir nede baska bsey gururum yüzünden cok kişiyi sildim ama onu silemedim kıyamadım biliyorum en büyük saygısızlıgı bana ben yaptım çok seyide aileme bu yüzden anlatamadım acımasınlar diye ve bukadarını ilk defa burda anlattım..

inanın kmse bu yasıma kadar bi laf edebilmiştir nede baska bsey gururum yüzünden cok kişiyi sildim ama onu silemedim kıyamadım biliyorum en büyük saygısızlıgı bana ben yaptım çok seyide aileme bu yüzden anlatamadım acımasınlar diye ve bukadarını ilk defa burda anlattım..

askerden gelince psikolojik tedavi görmesi için konuş
yok mokı ben kendim düzelirim derse inanma o şuanda senden uzakken herşey yapılabilir geliyor
ama geçen ki asker izninde 4. günde yine oldu
yani ayrı kalınca iyi ama yakına gelince eskiye dönüyor
hiç bir söz hiçbir yemin beyindeki psikolojik sorunları kendi kendine alt etmenizi sağlamaz.. psikolojik destek şart
bak bunun sonu tramvatik duruma gider
tvlerde haberlerde duyuyoruz adam depresyona girdi ailesini kesti biçti
bugün seni seviyorum der yarın bu şiddeti durduramayıp kötüyle bitirirse ne olacak
ilk defa olmuyor ki
hepsinde söz veriyor
birinde aç susuz kaldı gene yok
erkeklerin her yeminine inanma biz kadınları kandırması çok kolay helede seviyorsa
öyle elime sigara vastım açsusuz yattım
kanma böyle laflara yatarsa yatsın
kendi eline sigara basan adam senin boğazına bıçak basar gözünü kırpmadan adamın kişiliğinde var bir sorun

haklısın canm hc biseyne kanmadım acımadım sorun sadece kendimde mecbur hissediyorum sanki ben olmazsam yasayamaz askerde bsey olur bende bu vicdan azabıyla yasayamam diye ayrılmaktan hep vazgectim o yüzden sözünü tutmamasını bekliyorum ozman kendini öldürsede vicdan azabı çekmicem

Birkere yapan hep yapar.Bitmek bilmez dayağın ardı arkası gelmez.Üstelik kendi canına kastı olan size neler yapmaz.Eşiniz hiç normal değil ve daha büyük şeyler yapabilir.Çok iyi düşünüp öyle karar vermelisiniz.Yoksa iyice psikopatlığı ele alır ve büyük yaralar açar sizde...

o zaman mutlaka acilen ikinizde pisikoljik tedaviye baslayin

canm ben dr.a gttim zatn uzn zman ilaçda kullandım bende sorun yok benim hastalıgımı dr.a gtcek kadar ilerleten eşim ve ailesi ama ben düzeldikten snra ailesnin yanındanda tasındık esimde cok düzeldi her nekadar nolursa olsun bana okadar sey yapmaya hakkı yktu hep ben suclu degildim ama benm içn dedgm gbi hyatını degiştirdi bu yüzden şmdi bırakırsam ve kendne bsey yaparsa vcdan azabndan kurtulamam anlatabildimmi..

hastalık dedgmde doktorlar depresyon demşlerdi sadece çok snirliydim fzla knusmazdım herseyi takardım ilaç tedavsi görüyodm ..evlendikten kvgalardan sonra hastanede yatmamı gerektircek kadar ilerledi agır depresyon..yani eşm zor zamanımda yanımda olamadı aslında.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…