Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşler çok karışık görünüyor canım.
Ama ailen neden bu kadar karşı çıkıyor onu anlamadım.
Sonuçta evlendiğinde o insanla hayatı sen paylaşacaksın.
Gerçi hiçbir aile evladının kötü olmasını, üzülmesini istemez.
Ama bu kadar yoğun bir sevginiz varsa; ki öyle gördüm.
Direnmeye devam derim ben. Ailene niçin onu bu kadar istediğini,
onunla mutlu olduğunu, hayatının kalanını onunla paylaşmak istediğini
uygun bir şekilde anlatsan... belki yapmışsındır bu konuşmayı bunca zamandır.
Ama kesinlikle rapor falan konusuna girme derim. Sen kendinden eminsin.
Kime neyi ispatlayacaksın? kendini lütfen bu kadar kötü hissetme.
Burda okudukların hayatın gerçeği olabilir. Ama herşey aynı değil.
Herkesin hayatı aynı değil bunu da unutma. Evlenince erkekler değişir mi?
evet bir şekilde değişir. Ama bunu olumlu yönde başarmak ta mümkün.
Yoksa hiç mutlu evlilikler olmazdı değilmi? Sakın ümitsizliğe kapılma.
Her sonun bir başlangıcı olur. Sen herşeyden önce sevginden, sevildiğinden
gerçek anlamda değer gördüğünden emin ol. Karşındaki insan nasibinde varsa
inan hiç bir şey engel olmaz biraraya gelmenize. Bu kadar ümitsiz bakma olaylara....
Aileni ikna etmekte tek başına yeterli olamazsan, bir yakınınızdan yardım alabilrsin.
Ailenin önem verdiği, sözünü dikkate aldığı bir yakından. Şimdilik aklıma
gelenler bunlar. Ama dediğim gibi en önemlisi, ailen niçin sevdiğin insana bu kadar karşı?
Ahh bu büyükler yok mu? Sen böyle yazınca aklıma ne geldi biliyormusun?
Çok yakınımızdan birisi de böyle, varlıkla nasipleri arasında tercih yapmıştı.
Sırf durumları iyi, evlenince rahat bir hayatı olur diye. Hatta o kadar ileri
gitti ki işler; evlenince eşinin üzerine olan herşeyin yarısına ortak oldu.:1shok:
Şartlarından biri buydu zaten. Mal varlığı ortak bunlar gül gibi geçinirlerken;
olacak ya eşinin işleri ters gitmeye başladı. Şimdi eşi iflasını açıklayacak
ve bu durumda anlattığım kişi tam bir panik içinde. Çünkü kendine kalsa
bir dakika durmayacak hemen bırakıp gidicek ama. O ortak olduğu mal
varlığı yüzünden şimdi bir dünya borcada ortak. Ayrılsa bunları ödeyecek
durum olmadığı için mecburen hala gül gibi a.sgeçiniyorlar. Belki çok uç bir
örnek ama durum bu malesef. Hatta bu kişi çok yakınım ama daha fazla
detay yazmak istemedim. Hayat ne zaman ne getirir, ne götürür belli değil.
off melisamm yaa şu kriz yokmu hepimizin canını yakıyorr hepimiz bi şekilde bekliyoruzz... burda anlatılanları okuyunca bende acaba diyorum bazen ve sonra diyorumkii belinay kaldır ellerini bak bakalım10 parmağının 10'da aynımı?
aile ve sevdiğin arasında kalman çok zor bi durum ama inan canım ne kadar mücadele edersen et kabullenseler bile seni laflarıyla öldürür ailen sürekli devam eder butepkileri heleki evlendiğinde bi derdin bile olsa en yakının annene açamassın sana kendin ettin dicek zamana bırak zaman herseyin ilacı bu kararındaki ısraraını belki anlarlar hayata küsmekle olmuyo gercekten seviyosan durmak yok yola devam allah yardımcın olsun.
ailene rest çek desem olmayacak çünkü evlilik bu %50 şansın var mutlu olman için bence bir yolunu bulup onları bir araya getirmelisin gibi geliyor bana
melisa biliyomusun çok mantıklsıın hiç kisme senin gibi düşünmezzz sevgisi gözünü kör eder 6 yıldır kabul etmedilerse etmediler der ve vurur kapıyı çeker gider sonunu düşünmeden ... Ama hem mantığını hem kalbini ortaya koyuyorsun ikisinide dengede tutuyorsunn ve bu seni yetiştiren ailenden dolayı kaynaklanıyor helal olsun melisacımmm cidden hellal olsunn..
Sağol canım benim Ailemden allah razı olsun onların hakkını hiçbir zaman ödeyemem.En kötü ana babaya bile öf denilmez.Bu gece çok sıkıldım derdimide herkese anlatmam dosst bildiklerinde düşmanın oluyor bazen.O an teselli için güzel şeyler söyleyip ağzmdan laf alıp başka bir ortamda benim aleyhime konuşacak çok insan vardır derim samimi olmadığım kimseye derdimi açmam.Çok bunalmıştım şimdi daha iyiim.Snada çok tşk ederim canım
Canım benmm kıyamam yaa...ne güzel kocamamn bi aşkın varmış bak senn....bence sen aşkına güven ve peşinden git...insanlar çok zor hayat ta öyle...ama sen sevmişsin ailen karşı dursa bile sevgnden vazgeçmemişsn...bence kafanı bulandırma...sonsuza kadar böyle yaşayamazsın sonuçta ben olsam aşkımın elini tutr giderim..
Herzaman burdayım ve burdayız canımm.. bir nebze olsun sıkıntı aldıysak biraz olsun ferahlık verdiysek ne mutlu bize.. hadi sen şimdi güzelce bi uyu yarın zinde kalk ve işine git bitanem.. UNUTMAA BİZLER BURDAYIZZZ SENİ DİNLEMEYE DERTLEŞMEYE HAZIRIZZZ ÖPÜYORUUM HAYIRLI GECELER TATLIMa.s.
♥gözyaşı♥;5361393 .!.:Melisacım birbirimizi tanıyoruz msn den de konuştuk bir süre. öncelikle şunu çıkar kafandan evlenince değişmiyor hiç bişey sevgilin-eşin seni seviyoresa aynen öyle kalıyor. Hee her şey biraz daha rahata kavuştuğu için sevgili gibi olmuyor ama olsun evlilik çok farklı çok daha güzel. Beni bilirsin yaşadığım acılarıda... Neyse ki çok şükür geçti gitti.. Şuan 3 ay 18 günlük evliyim. Eşim aynen sevgiliyken neyse şimdide herşeyiyle aynı hatta beni daha çok sahiplendi, daha çok koruyor... Değişmiyor yani.. tabi bu iki tarafında anlayışına bağlı. Yani değişecek diye korkun olmasın, sen nasılsan kocanda öyle oluyor. Sevginin peşinden git.. Aileni sevdiğine ikna et.. Onlar sana ne derse desin sen hiç birine kötülükle cevap verme, tartışma.. Hayat acabalarla geçmez.. Adımlar atmalısın bu hayatta yaşadıklarımızın %50 şans %50 bizim seçimlerimiz. Ama bir şeyi yaşayabilmek cesaret gerektitrir. Hayatını kendi ellerine al, kimseye bırakma.. Eğer bir gün pişman olacaksan kendi kararlarından ol başkalarının senin için verdiği kararlardan değil. Eğer yine evlilkten emin olamıyorsan hem kendin hem bir kaç arkadaşın evlilik kararın için istihareye yatın, mevladan yardım isteyin. Umarım herşey gönlünce olur.