• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı kestiremiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi melisanur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yukarı tükürsen sakal aşagı tükürsen bıyık hesabı olmuş işte.:teselli:

Bu ailelerede anlam veremiyorum:mymeka:
Tamam evladındır iyisine layık görürsün rahat etsin istersin evlenince.
Eeee aşk sevgide lazım
Kocan sana dokunurken gözlerinin için parlamalı yaş olmamalı:mymeka:
Gelde bunu aileye anlat:mymeka:

İş annende bitiyor bence. Onu ikna etmenin hiç bir yolumu yok.
Fatih sultandan atlarım desen-tatlicadiarzu-

Alemsin larisoşum naniknanikAtlamam ben öyle canım çok kıymetlidir annem bilir bunubenneyaptımkibu numara sökmez bu yüzden:1no2:

Hem ayrıca numarayla olacak bi iş değil bu herşeyin onların rızası ile olması için çaba gösteriyorum.Allahım utandırmasın bizi.Söylediğin çok doğru daha açık yazmak istemediğim için ben girmedim bu konuya.Başkasının dokunuşu onu hatırlatmazmı insana nasıl bir kalp taşıyor sevdiğinden ayrılıp mantığını kullananlar anlamıyorum.İşte bu yüzden de kafamı çok karıştırıyorlar.Sevgime kesinlikle zarar gelmiyor onların söylediklerine katılmıyorum fakat hayatın acımasız yönleri ya benide bulursa o zaman ne yaparım diye gelecek korkusu yaşıyorum resmen piskolojik oldum benneyaptımki

Aslan kadınıyım ben güçlüyümdür.Duygularımı bilirim emin adımlar a tarım.Kendimden eminimdir her konuda Kafam karıştı niyeyse anlayamadım bende çok yüklenildi beynime sanırım formatmı attırsam acaba benneyaptımki

çok güzel aşkınız var umarım ailen razı olurda tamamına erer rabbim mutluluğunuz daim etsin aşkınla

Tşk ederim canım bolulusun galiba benim hayat ışığımda boludan :utangac::1hug::asigim:

Offff benimde 3 yıllık ilişkim var ama ailem sıcak bakmıyo arada kaldım.Sevgilimde hata var ama bunun bilincindeyim ama ailem sürekli bitir deyip duruyo.Daha iyisi olsun seni taşıyabilsin diyolar.Ailemide anlıyorum hakda veriyorum ama çok denedim bitirmeyi sevgilimle aramızda bazı problemlerde vardı zaten sevgilim bitirmiyo.Ne yapacağımı bilemiyorum.
Arada kalmak kadar kötü birşey yok zatensenağlama

Evet canım anlıyorum seni benden daha iyi anlayanda bulamazsın zaten.Ama sevdiğinden tam olarak hiç şüphe duymadan emin olmalısın en azından şu anda.Benim tedirgin olduğum konu zaman aşımı ilerki yıllarda insanlar dğeişirmi sevgiler ölürmü bizim elimizde tabiki birçok şey fakat yetmediğimiz yer olurmu gelecek korkusu sardı beni sadece.Sende sevdiğinle önce iyice konuş anlaşılmayan yerleri açığa çıkar ondna sonra tam olarak güveniyorsan aileni karşına al ÇOk zor durumlara düşersin onlar birşey söylediğinde cevapsız kalma karşılarında bütün sorularına net cevapların olsun problemin çözülmesi için en uygun yöntem budur.

melisacım seni çok ii anlıyorum,bende aynı şeyleri yaşadım,4 senelik ilişkim var,ama ilişkimin başından beri bizi kimse onaylamadı,herkes işte olmaz,birbirinize uygun değilsiniz herşey aşk sevgiyle halledilmiyoo dedi anlıyorum tabi bunları, herks özellikle ailem benim iyiliğimi,rahat etmemi istiyo,ama hiçbişey dört dörtlük olmuyoo bende çok denedim ayrılmayı ama olmadı,birbirimizden kopamıyoruz,
ama melisacım şimdi çok mutluyum banada dediler kaçarsın diyee çok sabrettim canım, şimdi ailem kabul etti sözlendik ,ve şuan aşkım babamla beraber çalışıyo,kendini sevdirdi herkes onu çok seviyoo yani canım sabret,sabırlı ol herşey nasip,arkadaşların dediği gibi nasibinse olur zaten üzme kendini bende çok zor zamanlar geçirdim çok üzüldüm çok ağladım ama Allah sanada nasip eder inşallah şimdi çok mutluyuz inşallah ömür boyuda böyle oluruz :asigim:

Allah nazarlardan korusun canım :nazar: İşte benim böyle güzel örneklere ihtiyacım var.
İnşallah bizde öyle oluruz.Biliyorum hayat ışığım kendini sevdirir o konuda hiçbir şüphem yok.Birbirlerini tanıamlarını sağlamam gerek.CADIARZU

Alemsin larisoşum naniknanikAtlamam ben öyle canım çok kıymetlidir annem bilir bunubenneyaptımkibu numara sökmez bu yüzden:1no2:

Hem ayrıca numarayla olacak bi iş değil bu herşeyin onların rızası ile olması için çaba gösteriyorum.Allahım utandırmasın bizi.Söylediğin çok doğru daha açık yazmak istemediğim için ben girmedim bu konuya.Başkasının dokunuşu onu hatırlatmazmı insana nasıl bir kalp taşıyor sevdiğinden ayrılıp mantığını kullananlar anlamıyorum.İşte bu yüzden de kafamı çok karıştırıyorlar.Sevgime kesinlikle zarar gelmiyor onların söylediklerine katılmıyorum fakat hayatın acımasız yönleri ya benide bulursa o zaman ne yaparım diye gelecek korkusu yaşıyorum resmen piskolojik oldum benneyaptımki

Aslan kadınıyım ben güçlüyümdür.Duygularımı bilirim emin adımlar a tarım.Kendimden eminimdir her konuda Kafam karıştı niyeyse anlayamadım bende çok yüklenildi beynime sanırım formatmı attırsam acaba benneyaptımki

Ben sırf ailem istiyor diye evlenmeye bile kalkıştım.
Sonuc yapamadım olmadı.
Aşk sevgi lazım evlilik yapıcam kişiye hissediceklerim

Hatta bi gün annemle cok fena tartıştım.
Her şeyi kusuyodum
Ben senin tek kızınım dedim
Bu güne kadar sizi mahcup edicek ne yaptım
Okulumu okudum sırf geleceğim için kendim için
O kadar yılımı bir cırpıda heba edicek mantıksız kız değilim ben dedim
Bi insan gelecegini neden kötü yapıcak camura batıcak bir durumda bulunsun dedim.
Daha yazamıcam cok şey söyledim.
İşe yaradımı bilmiyorum tam
ama en azından bana evlilik konusunda biraz daha ılımlı oldu
Morukumla olan ilişkimi bilmiyor. Yani onla görüştüğümü bilmiyor.
Bilse aklımı celmeye calışıcak belkide Biliceği günü cok iyi biliyorum
Önümüzdeki engelleri aşmak için susuyorum şimdilik
Eğer o engelelr kalksın işte o zaman
İşte ben o tek kızları iyiliğini istedikleri kızları
Karşılarına dikilicek işte evlenmek istediğim bu kişi dicem
Ya bu yada hiç dicem :1closedeyes:

İnşallah canım ailen kabul eder.
Ama şunu iyi bilmelerini isterdim
para mul mal varlık bir eyre kadardır.
Zengin birriyle evlenmişin sana deger vermiyor her gün bir kadınla olan kişiyle bu ömür nasıl gecerki
Her kişi bir olmaz ama zengin ve varlıklı erkeklerinde haline yaptıkları şahsiyetsizliğe tanık oluyoruz.
Hakkında hayırlısı

canımm umarım herşey en hayırlısı neyse o şekilde olur ki daha önce arkadaşların dediği gibi olacağı varsa olur zaten kimse hiçbir şey engel olamaz ama zaman işte..
beklemek çok zor biliyorum ama en büyük imtihan sabır..
sabret ve dua et bol bol zaten elinden gelebilecek başka şeyleri yapıyorsun anladığım kadarıyla..
rabbim yardımcı olsun sana ümidi kaybetme..
inan seni çok iyi anlıyorum aç ellerini va hayrı dile yapabileceğin en güzel şey bu..

Ben sırf ailem istiyor diye evlenmeye bile kalkıştım.
Sonuc yapamadım olmadı.
Aşk sevgi lazım evlilik yapıcam kişiye hissediceklerim

Hatta bi gün annemle cok fena tartıştım.
Her şeyi kusuyodum
Ben senin tek kızınım dedim
Bu güne kadar sizi mahcup edicek ne yaptım
Okulumu okudum sırf geleceğim için kendim için
O kadar yılımı bir cırpıda heba edicek mantıksız kız değilim ben dedim
Bi insan gelecegini neden kötü yapıcak camura batıcak bir durumda bulunsun dedim.
Daha yazamıcam cok şey söyledim.
İşe yaradımı bilmiyorum tam
ama en azından bana evlilik konusunda biraz daha ılımlı oldu
Morukumla olan ilişkimi bilmiyor. Yani onla görüştüğümü bilmiyor.
Bilse aklımı celmeye calışıcak belkide Biliceği günü cok iyi biliyorum
Önümüzdeki engelleri aşmak için susuyorum şimdilik
Eğer o engelelr kalksın işte o zaman
İşte ben o tek kızları iyiliğini istedikleri kızları
Karşılarına dikilicek işte evlenmek istediğim bu kişi dicem
Ya bu yada hiç dicem :1closedeyes:

İnşallah canım ailen kabul eder.
Ama şunu iyi bilmelerini isterdim
para mul mal varlık bir eyre kadardır.
Zengin birriyle evlenmişin sana deger vermiyor her gün bir kadınla olan kişiyle bu ömür nasıl gecerki
Her kişi bir olmaz ama zengin ve varlıklı erkeklerinde haline yaptıkları şahsiyetsizliğe tanık oluyoruz.
Hakkında hayırlısı

Kod:

Seninde işin zor desene canım allah yardımcın olsun seninde.İnşallah sende hayallerine kavuşursun allah yardımcın olsun.:1hug:

canımm umarım herşey en hayırlısı neyse o şekilde olur ki daha önce arkadaşların dediği gibi olacağı varsa olur zaten kimse hiçbir şey engel olamaz ama zaman işte..
beklemek çok zor biliyorum ama en büyük imtihan sabır..
sabret ve dua et bol bol zaten elinden gelebilecek başka şeyleri yapıyorsun anladığım kadarıyla..
rabbim yardımcı olsun sana ümidi kaybetme..
inan seni çok iyi anlıyorum aç ellerini va hayrı dile yapabileceğin en güzel şey bu..

Canım ben duamı hep ediyorum zaten.Biraz sabırsızlık var bende bir an önce olsun kalksın bu sorunlar hergünümü hayat ışığımla geçireyim istiyorum.:1hug::asigim:

sevgilinin karakterini özelikleri bilmem...ama bildiğim bi şey var..eğer aileler karşı çıkıyosa emin ol bi sebep vardır..onlar bazı şeyleri daha rahat görebiliyorlar..onların tecrübelerine güvenmelisin bence..vee aile onayı olmadan yapılan evliliklerin çok uzun ömürlü olmadığını,olsa bile sorunların bitmediğini düşünüyorum..bence onlara kulak ver..

Yazdıklarının hepsi benim için geçerli canım benim düşüncelerimi telaffuz etmişsin.Bende bunu düşünüyorum birilerini mutlu etmek için kendi doğrularımdan vaz geçtim hadi diyelim bir şekilde oldu .Ya sonra kafamı duvarlara vururum ben.Evlilik benim için sadece aşkla yürütülecek bir kurum.Sevmediğim bir insanla mantık evliliği yapamam ben mantık evliliğinden bahsedenleride kınarım.Evlendikleri kişiyi hayat sigortası gibi görüyor böyle kişiler.Parasız tabiki olmaz çalışmadan etmeden 4 duvar arasında o bana ben ona bakacak halimiz yok.ALLAHIMIZA şükürler olsun ikimizinde işi var elimiz ayağımız sağlam sağlık problemlerimiz yok.Binlerce şükürler olsun rabbime.Herşeye rağmen her anımda onu arıyorum bana en ufak bir hatası olsa,verilen örneklere karşılık bi nebze dayanıklığı olsa tamam diyeceğim haklı olabilirler.Ama o kadar çok seviyoruzki birbirimizi :nazar: 1 sene değil 2 sene değil 5 senedir böyle.:asigim: Yoruldum ben sadece beynimi toplayamıyorum onunla bi hayatı istiyorum her anımda o olsun istiyorum.İstihareye gelince sonucuna inanmayıp uygulamaycaksan istihareye yatırmanın günah olduğunu biliyorum.Ve bu yüzdende istemiyorum yatırmakbenneyaptımkiYanlışmıyım bu konudaCADIARZU

Yok canım istiharenin bir günahı yok. Bu sadece bir fikir ve her insan da dosdoğru göremez zaten. Ama yine de sen bilirsin. hani bişeylere danışmak açısından bu fikri sundum. ALLAH size hayırlı kapılar açar inşaALLAH. Umarım mutlu olursunuz. Dipnot ben evlenmek istediğimde ailem istemedi damat adayını onaylamadılar ama direttim tabi destek değiliz diye köstek de olmayacağız dediler arkamda durdular. Şimdi damatlarını seviyolar :)

Back
X