Oyle bir aciklamisin ki sanki eski sevgilisiyle bulusucak aranizda secim yapicak.
Kardesi yaa....
Sevineceginiz yerde uzuluyosunuz.
Yillar sonra demenizde tuhaf. Topu topu iki sene yani.
Sizi endişelendiren ya da tedirgin eden şey nedir anlayamadım.
aranız niye açılsın yahu? kardeş bu, ben neden endişelendiğinizi anlamadım. yani ne olacak da aranız açılacak?
bence endişelenmen normal benim 2 görümcem var onları ilkbaşta kendi ablam gibi gördm onlara okadar ii oldugum halde beni sevmedklernn farkındayım abilernn yanında yüzgördülk davranıyolr abileryle araları açılmasın diye bende artık onları sevmiyorm ikiside bendn büyük birkaçkez onlar yüzünden eşimle tartıştım eşim anlayışlı allhtan onları sewmiyorum dediğimde bana tepki wermiyo ama üzülüyo aramz kötü diye ama ben napim ikisindende gıcık alıyorum şimdi sizin hayatınıza sonradan piyangodan çıkan bir görümce varrr iyimi kötümü endişeleniyorsunn haliyle inşiyi birisidir birbirnzi seversinz anlaşırsınz ozaman iii olur herşeyy ama sevmezsenz haliyle problem oluyo eşle bu eşe bağlı tabi önyargılı yaklaşmaaaa sen iyi ol o kötüysee eşin seni tanıyor sonuçta onu yeni tanıyor senin yanında olacaktırrr benm eşim yıllardır kızkardeşlerini tanıyor beni 4 yıldır tanıyorr aaama huyumu bildgi için beni kkırmıyo onların yüzünden takılmmmaaaa sennn akışına bırakkkk pozitif yaklaşşşş
çok güzel konuşmuşsun ve beni gercekten anlamışsın canım cok teşekkr ederim..bugn görüştük ve kafama yatmadı hali davranışları..eşimede söyledm bunu bende farkettm kimse huzurumuzu bozamaz fursat wermem dedi saolsun..cok gerildim ağladım vücudumda kızarıklıklar cıktı bi anda..kafamda çokmu büyüttüm bilmiyorum ama ısınamadım kıza..kayınvalidemi aradım saolsun o da beni destekledi ben seni biliorum kafana takma ağlama bida dedi rahatlattı beni saolsun..
bak negüzel eşin seni desteklemş kaynvldnde mutlu ol bende senn gibi herşeyi çok ttakarım canım buarada geçmiş olsun belli eşini çok sewiyosun aranızı bozacak dışetkenlerden sakınıyorsun bende öyleym birazda eşimn başkalarına yani sevdiği nsanlara ilgisini kıskanrım sendede var bu galiba negibi haraketlerini beğenmedin canımmm kızın merakettim bende bakayım naptın diye girdim topiğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?