ne yapacağımı nasıl davranacagımı bilmiyorum!!!!

danya

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
7
0
6
İstanbul
daha öncede yazmıştım 2 yıllık evliyim.Eşimin annesi ile babası ayrı.Eşim babasıyla hiç görüşmez ilgili bir baba değil çünkü.Neyse babası sonra evlenmiş yine ve bir kızı olmuş başka kadından.Kız şuan 19 yaşında ve eşimi bulup aradı bugün.19 yıl aradan sonra ilk defa birbirlerini görecekler beraber gideceğiz görüşmeye.Ama bende hem bir sevinç hemde korku başladı niye bilmiyorum.Kızın fotoğrafını da gördüm sevdim ısındım ama bilmiyorum nasıl davranacağımı.Eşimin beni yanlış anlamasını da istemiyorum karışık duygular içerisindeyim. Abi kardeş bunlar sonuçta benimde abim yengem var bi artniyet düşünemem asla.Ama hiç tanımadığın yıllardır görmediğin bir kız gelip hayatımıza giriyor bana yenge diyo eşime abi....nasıl olacak nasıl davranacağım bilmiyorum.Eşim daha görmeden fotoğraftan hemen sevdi bile kardeşini :) korkumun nedeni de eşimle aramızın açılması açıkçası.akıl verirseniz sevinirim

öz kardeşi sonuçta, ne gibi bir endişen olabilir ki? birbirlerini ilk kez görecekler, saygısızlık veya aranızı açmak için ne yapabılır sence?
ayrıca daha 2 yıllık evliymişsiniz, 10-15 yıl olsa yabancı kalmanı anlarım.
korkun yersiz.

bence sen çok farklı düşünceler içindesin.

Kendi kardesine nasil davranilmasini istiyorsan oyle davranacaksin tabii ki. Onlarin ilk gunune eger sen de gidiyorsan basrolde esin ve kizkardesi oldugunu hatirinda tutmanda fayda var. Yillar sonra ilk kez gorusuyorlar ve mutlaka konusacaklari cok sey vardir. Ama kelimeler agizdan hemen cikmaz, o baska. Guleryuzlu ve anlayisli olacaksin, az konusup cok dinleyeceksin, senin icin de iyi bir tanisma firsati iste.. Gunu akisina birak..

aranız niye açılsın yahu? kardeş bu, ben neden endişelendiğinizi anlamadım. yani ne olacak da aranız açılacak?

Oyle bir aciklamisin ki sanki eski sevgilisiyle bulusucak aranizda secim yapicak.
Kardesi yaa....
Sevineceginiz yerde uzuluyosunuz.
Yillar sonra demenizde tuhaf. Topu topu iki sene yani.

böyle düşündüğünü eşine hissettirirsen işte o zaman aranız bozulur..

Merhaba eşin için sevinmelisin bence sonuçta eşini mutlu eden şeylerin seni de edeceğini düşünürsek bence bu iyi haber ,dünyada kardeşten güzel bir şey var mı?

sorun kızın genç ve üvey olması sanırım
yapacak bişey yok ama canım alışmak zorundasın
sana görümce geldi
şaka bi yana şimdiden yersiz bu korkuların önce kızla bi tanışın sonra kork

Oyle bir aciklamisin ki sanki eski sevgilisiyle bulusucak aranizda secim yapicak.
Kardesi yaa....
Sevineceginiz yerde uzuluyosunuz.
Yillar sonra demenizde tuhaf. Topu topu iki sene yani.

2 sene deil canım 19 yıl sonra ilk kez görcekler birbirlerini..kız 19 yaşında..tanımadığın biri bi anda hayatına girio gibi olmuyormu?kardeşi tabiki benmde war kardeşim anlarım..

Sizi endişelendiren ya da tedirgin eden şey nedir anlayamadım.

bi anda biri çıkıp ben senn kardeşinim dio eşime ne amaçla geldiğini neler düşündüğünü bilmiyorum kızın..bi kötü niyet beslemiyorum asla dün sevinçten ağladım bile bana yenge demesi hoşuma gitti..güven meselesi beni endişelendiren şey kimseye güvenemiyorum.kızı tanıdıkça görcem artık..

aranız niye açılsın yahu? kardeş bu, ben neden endişelendiğinizi anlamadım. yani ne olacak da aranız açılacak?

kızın düşüncelerini bilmiyorum.beni yanlış anlamasın kimse kötüde düşünmüyorum ama güvenemiyorum kimseye.kızın fikirlerini düşüncelerini bilmiyorum.tanıdıkça öğrencem artık.19 yıl sonra biri gelip kardeşinim dio eşime korkum yersizmi sizce?

arkadaşım ne kadar abartmışsın yaa. hayatınıza girip ne oluyor yani evinizde oda falan mı vereceksiniz?? kız da zaten ''oleyyy yakışıklı bir üvey abim varmış'' diye hazırlanacak değil herhalde.

boşuna tedirgin oluyorsun bu kız iyi de olsa kötü de olsa evine yerleşecek değil ya ara sıra sizinle görüşecek hepsi bu
bence sakin ol olayı akışına bırak

bence endişelenmen normal benim 2 görümcem var onları ilkbaşta kendi ablam gibi gördm onlara okadar ii oldugum halde beni sevmedklernn farkındayım abilernn yanında yüzgördülk davranıyolr abileryle araları açılmasın diye bende artık onları sevmiyorm ikiside bendn büyük birkaçkez onlar yüzünden eşimle tartıştım eşim anlayışlı allhtan onları sewmiyorum dediğimde bana tepki wermiyo ama üzülüyo aramz kötü diye ama ben napim ikisindende gıcık alıyorum şimdi sizin hayatınıza sonradan piyangodan çıkan bir görümce varrr iyimi kötümü endişeleniyorsunn haliyle inşiyi birisidir birbirnzi seversinz anlaşırsınz ozaman iii olur herşeyy ama sevmezsenz haliyle problem oluyo eşle bu eşe bağlı tabi önyargılı yaklaşmaaaa sen iyi ol o kötüysee eşin seni tanıyor sonuçta onu yeni tanıyor senin yanında olacaktırrr benm eşim yıllardır kızkardeşlerini tanıyor beni 4 yıldır tanıyorr aaama huyumu bildgi için beni kkırmıyo onların yüzünden takılmmmaaaa sennn akışına bırakkkk pozitif yaklaşşşş

neden eşinizle aranız açılsın ki? beraber gitmeyi eşiniz mi önerdi siz mi beraber gidelim dediniz? bence tek gitse iyi olabilirdi. illa beraber gidecekseniz de kendinizi tanıtırsınız, sohbeti onlara bırakırsınız. zorlamayın onu hiçbir şey için nasıl istiyorsa öyle yaklaşsın. olay gelişir zaten.

çok güzel konuşmuşsun ve beni gercekten anlamışsın canım cok teşekkr ederim..bugn görüştük ve kafama yatmadı hali davranışları..eşimede söyledm bunu bende farkettm kimse huzurumuzu bozamaz fursat wermem dedi saolsun..cok gerildim ağladım vücudumda kızarıklıklar cıktı bi anda..kafamda çokmu büyüttüm bilmiyorum ama ısınamadım kıza..kayınvalidemi aradım saolsun o da beni destekledi ben seni biliorum kafana takma ağlama bida dedi rahatlattı beni saolsun..

bak negüzel eşin seni desteklemş kaynvldnde mutlu ol bende senn gibi herşeyi çok ttakarım canım buarada geçmiş olsun belli eşini çok sewiyosun aranızı bozacak dışetkenlerden sakınıyorsun bende öyleym birazda eşimn başkalarına yani sevdiği nsanlara ilgisini kıskanrım sendede var bu galiba negibi haraketlerini beğenmedin canımmm kızın merakettim bende bakayım naptın diye girdim topiğe

Evt eşim herşeyim benim herşeyi yaparım onun için bizim için..kız aşırı rahat saygı yok terbiye yok laf sokmalar fln fln....eşimde farketmiş bunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…