ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum yardım edermisiniz?

Evet bi an böyle kafama bişeyler dank etti aslında o anda.
dediğiniz gibi şimdi 3 gün üzülürüm ama olsun.
bugün gidip görüşmemde çok iyi oldu aslında gerçeği belki bi şekilde gördüm

Tabiki üzülürsünüz,,atlatırırsınız nasılsa bunlarıda,hayat karşınıza daha iyilerini çıkaracaktır nasılsa..
Bundan sonrada ararsa eğer buluşmayın son noktayı koyun artık..
Bitti deyin,ikna etmeye çalışacaktır elbette ama kesin cevabınızıda verin..

Bi kere hem evlenmek istemiyorum diyorsun hem o isi yapiyosun namaz kilip dua ediyorum pismanim vicdan acabi duyuyorum diyosun ama o yanlisi yapmaya devam ediyosun cok yargilamak da istemem ama yaprken bunlari dusunmuyormusn is bittikden sonra mi aklin basina geliyo insan biraz nefsine engel olmali belki zor bisey ama senin elinde yinede alismissn sen bence kendine gel biraz derim ben.. Yine de her insan hata yapar bir cikmaza duser bu yanlisindan Allah kurtarir insallah kisa zamanda seni..
Evlenmek istemememin nedenini aslında yazmıştım ama malesef onu kimse okumamış okumadan yargısız infaz yapmışsınız keşke okusaydınızi ama neyse.
ben cinsel birliktelikten sonra değil hergün namazımk kılıp dua ediyorum sadece yaptığım zamanlarda demedim
sağolun yinede yorum için

Tabiki üzülürsünüz,,atlatırırsınız nasılsa bunlarıda,hayat karşınıza daha iyilerini çıkaracaktır nasılsa..
Bundan sonrada ararsa eğer buluşmayın son noktayı koyun artık..
Bitti deyin,ikna etmeye çalışacaktır elbette ama kesin cevabınızıda verin..
Artık kimseye inanmıcam hep zarara uğruyorum insanlar neden yalan söykerki neden duygularla oynanır bir insanın allaha havale ediyorum üzgünüm ama hakettim bn bunu inanmakla safım işte

Sevmek ve sevişmek günah değildir, boşver o kısmı :D

Öte yandan zaten sen de evlenmek istemiyorsun ama 28 yaşında bir adamın ailesinin onun yerine karar vermesi trajikomik.

Sevmek ve sevişmek günah değildir, boşver o kısmı :D

Öte yandan zaten sen de evlenmek istemiyorsun ama 28 yaşında bir adamın ailesinin onun yerine karar vermesi trajikomik.
Benim evlenmek istemeyişimin bikaç nedeni var onları yazmıştım aslında sonraki yorumlarda.
Evet asla aikesine karşı gelemezmiş

Artık kimseye inanmıcam hep zarara uğruyorum insanlar neden yalan söykerki neden duygularla oynanır bir insanın allaha havale ediyorum üzgünüm ama hakettim bn bunu inanmakla safım işte

Amaçları kendilerine bağlamak zaten,zararın neresinden dönerseniz kardasınız.
Siz yinede hayatınıza devam edin,bu olay size daha çok tecrübe edinmenize yardımcı olacaktır ..

Bakın ilk tanıltığımızda ben ona herşeyimi anlattım ben ailemi ikna edicrm bekle dedi bekledim olmadı ama birbirimizdrn kopamadık ben defalarca onu bıraktım o bebi bırakmadı ima nikahı önerdim tmm dedi şimdi yok diyor tmm bu kandırılmak değilde nedir peki sizin görüşünüzde analamadım.

Ben defalarca bıraktım o beni bırakmadı değil, kendi yazdıklarınıza bakın;

ama ne o benden kopabiliyor nede ben ondan.defalarca karar verdik yolları ayırmaya en fazla 4 gün ayrıyız 4.gün o beni arıyor sensiz olmuyor yemeden içmeden uykudan kesildim diyor he tekrar birleşelimde demiyor sana bırakıyorum sen baştacısın ne dersen o olur diyor.
bende onsuz yapamıyorum.

İkinizde bu ilişkiye bile bile devam etmişsiniz, devam etme kararını size bırakıyormuş siz de her seferinde tamam deyip tekrar geri dönüyormuşsunuz. Ortada kandırılmanın olmadığını bunun için söyledim, biri sizin isteklerinizi, beklentilerinizi karşılamıyorsa terkedin zaten, ondan sonra yok cezasını çeksin, yok pişman olsun çünkü benimle oynadı gibi şeylere gerek yok. Bir daha böyle bir insanla, böyle bir ilişkiye başlamayacağım demek ve bu şekilde hareket etmek yeterlidir. Genel olarak hayatta hatalarınızdan ders alırsanız da vicdan azabınız azalır. Kendi değerlerinizin sınırları dışına çıkmadıkça da daha emin ve vicdanen rahat hissedersiniz, bu kişi yanlış bir insandı işte, daha önce emin olamamıştınız ama şimdi eminsiniz. Diğer kısımlar beni hiç ilgilendirmez zaten işin günah boyutu vs. haddime değil.

Bence siz direkt rest çekin sizi kolay lokma olarak gördüğünü düşünüyorum.Yoksa ailesini yok sayıp evlenebilir bence,kaç yaşında insanlarsınız sonuçta.

Ben defalarca bıraktım o beni bırakmadı değil, kendi yazdıklarınıza bakın;

İkinizde bu ilişkiye bile bile devam etmişsiniz, devam etme kararını size bırakıyormuş siz de her seferinde tamam deyip tekrar geri dönüyormuşsunuz. Ortada kandırılmanın olmadığını bunun için söyledim, biri sizin isteklerinizi, beklentilerinizi karşılamıyorsa terkedin zaten, ondan sonra yok cezasını çeksin, yok pişman olsun çünkü benimle oynadı gibi şeylere gerek yok. Bir daha böyle bir insanla, böyle bir ilişkiye başlamayacağım demek ve bu şekilde hareket etmek yeterlidir. Genel olarak hayatta hatalarınızdan ders alırsanız da vicdan azabınız azalır. Kendi değerlerinizin sınırları dışına çıkmadıkça da daha emin ve vicdanen rahat hissedersiniz, bu kişi yanlış bir insandı işte, daha önce emin olamamıştınız ama şimdi eminsiniz. Diğer kısımlar beni hiç ilgilendirmez zaten işin günah boyutu vs. haddime değil.
Evet anladım şuanda
Ben her defasında onun yokluğuna zar zor alışırkn bikç gün sonra kndini tekrar hatırlatıyor can alıcı şeyler söyleyince duygularım değişiyr normaldede zaten kimseyi kırmayan duygusal zayıf bir yapım var
Sanırım artık kndi yoluma bakıxam

Rest çeksemde işe yaramaz o yüzden yol ayırmk en mantıklısu

diğer kapanan konunuzda başka biri var demişsiniz arkadaşlarım tanıştırmak istiyor demişsiniz. neden o kişiyi düşünmüyorsunuz . belli ki bu kişiyle her şekilde mutsuz olacaksınız.

Konunuzun büyük kısmını okudum diğer kapatılan konunuzuda okudum ve cok sevindim yavaş yavaş bişeyleri anlamaya başlamıştıniz

Adamin gerçek yüzünü gormek çok üzecek sizi belki ama ilerde kurtulduğunuz için mutlu olacaksınız

Sizi tanistiracaklari kişiyede böylece bir şans verirsiniz umarım iyi olur

Bence ilişkiyi tamamen bitirin onada bişey söylemeyin belki hirslanip yeni tanistiginiz kişiye de ulasmaya calisir guven olmaz bu erkeklere

Back
X