ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum yardım edermisiniz?

Neden imam nikahı için ısrar ediyosun ?

Evlilik sadece resmi nikahla okur. İmamınıda istersen kıydırırsında resmi nikah olmadan evli sayılmazsın.

Seni sevmeyen yada öyle düşündüğün, ailesinin lafına bakan bi adamla bir adım dahi atma.

Neden imam nikahı için ısrar ediyosun ?

Evlilik sadece resmi nikahla okur. İmamınıda istersen kıydırırsında resmi nikah olmadan evli sayılmazsın.

Seni sevmeyen yada öyle düşündüğün, ailesinin lafına bakan bi adamla bir adım dahi atma.
Ailesi resmi nikahı yani beni kabul etmedikleri için imam nikahı dedim çünkü cinsel anlamdada birliktelik yaşadığımjz içşn.
Ama kabul etmedi onada muhalefet oldu

merhaba arkadaşlar,
sürekli burayı takip ediyorum ama ben sanal bile olsa sırlarımı kimseyle paylaşmıyordum oyüzden üye olup hiç yazmadım.fakat artık sıkıntılarım içinden çıkılmaz bir hal aldı.bir psikoloğa gidipte hayatta yüz yüze anlatamam yaşadıklarımı.kısaca anlatıcam yardımcı olursanız çok sevinirim.
bir sevdiğim var oda beni seviyor yani sevdiğini görebiliyorum hissedebiliyorum bakışlarından.6-7 aydr birlikteyiz.ama bizim sonumuz yok onunla.çünkü ben evlenip boşandım o ise bekar ve ailesi böyle birşeyi kabul etmiyor.ama ne o benden kopabiliyor nede ben ondan.defalarca karar verdik yolları ayırmaya en fazla 4 gün ayrıyız 4.gün o beni arıyor sensiz olmuyor yemeden içmeden uykudan kesildim diyor he tekrar birleşelimde demiyor sana bırakıyorum sen baştacısın ne dersen o olur diyor.
bende onsuz yapamıyorum.ayda bir defa falan biz birliktede oluyoruz(cinsel anlamda)oda beni arzuluyor bende onu.yaptığımın günah olduğunu biliyorum farkındyım cehennemliğim bununda farkındayım ama sevgime arzuma engel olamıyorum.
her defasında kendime kızıyorum ama yine onsuz olamıyorum.evlenemicez biliyorum ama bende zaten evlenmek istemiyorum kimseyle.bir defa soğudum zaten evilikten.
kalbimde bedenimde onu hep istiyor.dua ediyorum namaz kılıyorum unutayım onu diye yok olmuyor yapamıyorum.af diliyorum rabbimden yine günah işliyorum birlikte oluyoruz.
ben sizce ne yaapayım?neolur bana yol gösterin yardımcı olun çaresizim.
kimseye bu sırlarımı anlatamıyorum.günah işledim ben diyemiyorum.
evlenin mutlu olacağınıza inanıyorsanız yoksa evlenmeden cinsel hayatı olmuş kullanılmış hissedersiniz yada hissettirirler bilmiyorum.

Evet bugün ilk defa tamda bunu hissettimama bende ona çok güzrl bi ders vericsm yardım ederseniz
kısaca kendi içinden bitirmediysen duygularını ders veremezsin vicdan yaparsın üzülürsün vs vs böyle uzar gider.önce içindeki rüzgarlar dinsin

Evet bugün ilk defa tamda bunu hissettimama bende ona çok güzrl bi ders vericsm yardım ederseniz

Ders verilecek bir durum yok ki, adamın gerçek halini gördünüz işte, sizle iki türlü de (bir tanesi yasal değil zaten) evlenmek istemiyormuş. Ya devam edin bu haliyle, ya da bitirip kendi kendinize yetmeyi öğrenin. Başından beri birbirinizin koşullarını bildiğiniz için herhangi bir intikam planına gerek yok, adamın pişmanlık duyacağı bir şey yok, siz de pişman olmayın yeter.

Peki evlenmek de istemiyorsanız çocuğunda ailesi istemiyor aslında isteseler evleneceksin. Şu anda tamam iyi gidiyor ama nereye kadar bir süre sonra bu insan illa ki evlenecek ama sizinle değil çünkü sizin evlilik düşünceniz yok ancak bu adamın illa bir yuva isteği olacak böyle sürmez yani önünde sonunda ayrılacakınız zaten bunu bilin ona göre devam edin sonra da burada ben ona inandım ama beni bıraktı da evlendi diye konu açmayın.

kısaca kendi içinden bitirmediysen duygularını ders veremezsin vicdan yaparsın üzülürsün vs vs böyle uzar gider.önce içindeki rüzgarlar dinsin
Bugün anladım istenmesiğimi ve neden hala onunlayım diyr yol boyunca düşündüm.
Onunlayken üzüleceğime onsuz kalır biraz üzülür geçer biter diye düşündüm

Mrb evet çok değişiklik oldu bugün görüştük detayları yazdığım bir konu açtım ama kapatıldı nedem bilmiyorum. Lütfen şimdide görüşlerinizi yazarmısınız diye konumu okuyabilirsenşz eğer yorumunuzu beklerim teşekkürler

Merhaba,okudum şimdi yazdıklarınızı bu konunun devamı olduğu için konunuz kapanmış..
Hala aynı fikirlerimi söyleyeceğim size, bu kişi sizi oyalıyor inanın,niyeti sizinle ileriye dönük bir hayat düşünmüyor.
İmam nikahı olayı da olmuş,önce tamam demiş sonrada hayır demiş.
Söylenecek çok fazla birşeyde yok aslında,siz hiç uzatmadan bu ilişkinizi sonlandırın,madem başka birini sizinle tanıştırmak istiyorlarmış,biraz kendinize zaman verin sonra yolunuza bakın.
Ama arkadaşınızdan lütfen uzaklaşın,sizi çok üzer bu adam..

Ders verilecek bir durum yok ki, adamın gerçek halini gördünüz işte, sizle iki türlü de (bir tanesi yasal değil zaten) evlenmek istemiyormuş. Ya devam edin bu haliyle, ya da bitirip kendi kendinize yetmeyi öğrenin. Başından beri birbirinizin koşullarını bildiğiniz için herhangi bir intikam planına gerek yok, adamın pişmanlık duyacağı bir şey yok, siz de pişman olmayın yeter.
Evet ama başta imam nikahını kabul etmişti şimdi yok dedi rsmn bu beni kandırdı

Bugün anladım istenmesiğimi ve neden hala onunlayım diyr yol boyunca düşündüm.
Onunlayken üzüleceğime onsuz kalır biraz üzülür geçer biter diye düşündüm

Bakın 3 gün üzülür ağlar sızlanırsınız,sonrada arkanıza dönüp baktığınız zmaan bu adam içinmi bu kadar yıprandım dersiniz.Hayatı kendinize zindan etmeyin kesinlikle..

Merhaba,okudum şimdi yazdıklarınızı bu konunun devamı olduğu için konunuz kapanmış..
Hala aynı fikirlerimi söyleyeceğim size, bu kişi sizi oyalıyor inanın,niyeti sizinle ileriye dönük bir hayat düşünmüyor.
İmam nikahı olayı da olmuş,önce tamam demiş sonrada hayır demiş.
Söylenecek çok fazla birşeyde yok aslında,siz hiç uzatmadan bu ilişkinizi sonlandırın,madem başka birini sizinle tanıştırmak istiyorlarmış,biraz kendinize zaman verin sonra yolunuza bakın.
Ama arkadaşınızdan lütfen uzaklaşın,sizi çok üzer bu adam..
Zaten bugün hep dün burda yazılanları düşündüm bugün kesin karar verdim benimle oynadığına

Zaten bugün hep dün burda yazılanları düşündüm bugün kesin karar verdim benimle oynadığına

Gerçek yüzünü göstermiş sizede iyide olmuş aslında,bunlaı birebir yaşamak lazımmış demekki..

Zaten bugün gözümdende düştü içimdendr bişeyler koptu gitti

Çok iyi olmuş,en azından unutmak için teselli olur bunlar..

Evet ama başta imam nikahını kabul etmişti şimdi yok dedi rsmn bu beni kandırdı
"resmen" imam nikahınızın bir geçerliliği olmayacaktı ve "suç" işlemiş olacaktınız yasalar dahilinde. Kandırıldığınız da yok, evliliği istemeyen adamdı, dini nikahı kabul etmeyeceğini de herhangi biri söyleyebilirdi. Kendi kişisel muhakemenizi yapın ona göre karar verin. Gönül işlerinde karşı tarafa ceza vermeye çalışmak genellikle bu ceza peşine düşen tarafın daha çok acı çekmesiyle sonuçlanır, bu da yazılı olmayan kurallardan biri.
Ayrılın unutmaya çalışın en iyisi, nereye havale edeceğiniz de sizin bileceğiniz bir şey.

"resmen" imam nikahınızın bir geçerliliği olmayacaktı ve "suç" işlemiş olacaktınız yasalar dahilinde. Kandırıldığınız da yok, evliliği istemeyen adamdı, dini nikahı kabul etmeyeceğini de herhangi biri söyleyebilirdi. Kendi kişisel muhakemenizi yapın ona göre karar verin. Gönül işlerinde karşı tarafa ceza vermeye çalışmak genellikle bu peşine düşen tarafın daha çok acı çekmesiyle sonuçlanır, bu da yazılı olmayan kurallardan biri.
Ayrılın unutmaya çalışın en iyisi, nereye havale edeceğiniz de sizin bileceğiniz bir şey.
Bakın ilk tanıltığımızda ben ona herşeyimi anlattım ben ailemi ikna edicrm bekle dedi bekledim olmadı ama birbirimizdrn kopamadık ben defalarca onu bıraktım o bebi bırakmadı ima nikahı önerdim tmm dedi şimdi yok diyor tmm bu kandırılmak değilde nedir peki sizin görüşünüzde analamadım.

Gerçek yüzünü göstermiş sizede iyide olmuş aslında,bunlaı birebir yaşamak lazımmış demekki..

Çok iyi olmuş,en azından unutmak için teselli olur bunlar..
Evet bi an böyle kafama bişeyler dank etti aslında o anda.
dediğiniz gibi şimdi 3 gün üzülürüm ama olsun.
bugün gidip görüşmemde çok iyi oldu aslında gerçeği belki bi şekilde gördüm

Bi kere hem evlenmek istemiyorum diyorsun hem o isi yapiyosun namaz kilip dua ediyorum pismanim vicdan acabi duyuyorum diyosun ama o yanlisi yapmaya devam ediyosun cok yargilamak da istemem ama yaprken bunlari dusunmuyormusn is bittikden sonra mi aklin basina geliyo insan biraz nefsine engel olmali belki zor bisey ama senin elinde yinede alismissn sen bence kendine gel biraz derim ben.. Yine de her insan hata yapar bir cikmaza duser bu yanlisindan Allah kurtarir insallah kisa zamanda seni..

Back
X