amin hiç kimseye yanlışlara sürüklemesin rabbimBu konuda fazla yazdım sanki :)) Ama çözüm aradığınızı düşündüğüm için belki bir faydası olur diye.
Cinsel istek aslında önüne geçilmesi en zor arzulardan biri yani bir kez o yola girdiniz mi dönmesi çok zor.Şu an sizde olduğu gibi.Bu neden ile yanlış ilişkilerden uzak durmak hiç yaklaşmamak lazım.
Ben sizin durumunuzun sadece cinsellik istek ile açıklanabileceğini düşünmüyorum çünkü ;en kibar ifade ile uygunsuz bu yaşantıyı kendinize layık görebildiğinize göre demek ki kendinize değer vermiyorsunuz.
Oysa siz sizi seven ve sizin ile evlenmek isteyen bir eşe layık olmalısınız değil mi?Böyle ailem istemez diyip gizli-saklı ihtiyaç gören birine değil.
Önce kendi karakterimizi sağlamlaştırmalıyız bu da elbette zaman ile ve çaba ile olur yoksa ben çok istekliyim,onsuz olamıyorum gibi laflar bir süre sonra sizi yanlıştan kurtarmaya çalışan iç sesinizi susturur ve artık ne yazık ki bu çirkinlikten rahatsız olmayacak hale gelirsiniz.Sonrası da bu sana normal gelmeye başlar .
Benim cinsel isteğim var artık kim olursa diyenler yok mu?Onlar bu hale nasıl geldiler,birden mi?
Yanlışta ısrar etmenin sonuçlarını hiç düşündünüz mü?
Allah bu tür yanlışlardan hepimizi korusun.
ben son tövbe yapıp birdaha yanlışa dönememk istiyorum
zaten öncesindede ettiğim tövbeler tam değilmiş onuda araştırdım
evlilik tbikide istiyorum ama hem yaşadığım evlilikten hem şuan ki ilişkimden hemde arkadaşlarımı görüşlerinden dolayı soğudum evlilikten
şuanda anlık mutluluklar yaşadığımın farkındayım