Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum

Cicekkkk01

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
71
72
8
Şuan 26 haftalık gebeyim bugün Dr bebeğin kafasındaki yastikciklarin büyüdüğünü yani su topladığını söyledi hidrosefali dedi başka hastaneye sevk etti orda da Dr olmadığı için şuan başka Dr gidiyorum yoldayım aslında. Daha önce böyle bir durum yaşayan varmı süreç nasıl ilerliyor lütfen beni bilgilendirirseniz sevinirim ne düşüneceğimi bilmiyorum Dr kesin demedi ama bir umut ona tutunuyorum bilmiyorum.

Şuan 26 haftalık gebeyim bugün Dr bebeğin kafasındaki yastikciklarin büyüdüğünü yani su topladığını söyledi hidrosefali dedi başka hastaneye sevk etti orda da Dr olmadığı için şuan başka Dr gidiyorum yoldayım aslında. Daha önce böyle bir durum yaşayan varmı süreç nasıl ilerliyor lütfen beni bilgilendirirseniz sevinirim ne düşüneceğimi bilmiyorum Dr kesin demedi ama bir umut ona tutunuyorum bilmiyorum.
Sorunuzun cevabını bilmiyorum ama destek olmak istedim.
Çok geçmiş olsun. Dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.

Insallah değildir gecmis olsun. Tam olarak bilmiyorum ama benim yengemede demişlerdi sonrasında gelişmeler oldu bi var dendi bi yok falan suan yeğenim 4 yaşında ve maşallah çok sağlıklı hiçbirsey yok. İçinizi ferah tutun dualarımız sizinle

Cok gecmis olsun. Öncelikle önce ikinci doktordan da fikir alin. Bazen ultrasonlar ayni kalitede olmuyor. Onun icin ikinci bir doktordan baktirmak her zaman iyidir.
Hidrosefalinin cesitleri oldugu icin duruma göre bakacaklardir. Ama en yaygin olan türden ise bebeklerde tedaviye baslanir ve uygulandiktan sonra bebekler normal gelismeye devam eder. Tedaviler cok ilerledi bu konuda. Böyle durumlar cok zordur hamile anne adayi icin, ama icinizi ferah tutmaya calisin. Insallah bebeginizi saglikla kucaga alirsin. Arkadasimda bebeginin kalbinde delik var dogduktan sonra ameliyat etmemiz dediler, ama sapasaglam dünyaya geldi. Ümidinizi kesmeyin

Anneme senin bebekler yapışık ikiz demiş bir vücut tek kafa görüyorum demiş tabiki oyle bsy yok ayrı ayrı insanlarız çok şükür yanılma payları o kadar yüksek kiii icini ferah tut inşallah öyle bisey yoktur bebegin sağlıklıdir inşallah Allah şifa versin

Cok gecmis olsun. Öncelikle önce ikinci doktordan da fikir alin. Bazen ultrasonlar ayni kalitede olmuyor. Onun icin ikinci bir doktordan baktirmak her zaman iyidir.
Hidrosefalinin cesitleri oldugu icin duruma göre bakacaklardir. Ama en yaygin olan türden ise bebeklerde tedaviye baslanir ve uygulandiktan sonra bebekler normal gelismeye devam eder. Tedaviler cok ilerledi bu konuda. Böyle durumlar cok zordur hamile anne adayi icin, ama icinizi ferah tutmaya calisin. Insallah bebeginizi saglikla kucaga alirsin. Arkadasimda bebeginin kalbinde delik var dogduktan sonra ameliyat etmemiz dediler, ama sapasaglam dünyaya geldi. Ümidinizi kesmeyin
Benim Dr umda ultrasondan kaynaklanıyor olabilir dedi kesin birşey demedi o yüzden bir umut

Geçmiş olsun.Kardesim yeğenimde aynı şeyi yaşamıştı.Dogduktan sonra her ay iğne ile suyu cektireceksiniz demiş.12 sene önce 250 TL idi o işlem.Bir defa çektiler ikinciye su toplama olayı bitti şükür

Benim Dr umda ultrasondan kaynaklanıyor olabilir dedi kesin birşey demedi o yüzden bir umut

Insallah öyledir. Doktordan doktors da fark var. Benim kadin dogum doktorum "Bebek 2900 g civari dogacak" diye hesapladi ultrasona bakarak. Oglum 4200 gramm dogdu 😅 Insallah sadece ultrason sorunudur. Dualarimiz sizinle.

İnsallah degildir canim ama oyle olsa kotusunu dusunsende tedavisi mumkun bunun korkmayin tedavisi olan bi durum bu icinizi rahat tutun bebeginize Rabbim Şafi adiyla sifa versin bol bol dua okuyun sag salim saglikli dunyaya getiresin🙏🙏

Benim kendi doktorum izindeyken doğuma yakın başka bir doktor aynı şeyi söyledi. O zamana kadar öyle bir şey yoktu şok olduk.Kendi doktorum geldiğinde böyle bir şey yok yanlış aralıklardan ölçmüştür bir sorun yok dedi. Umarım sizinki de öyledir.

Bugün gittim omuriliginde açıklık varmış ondan dolayı başında su birikmiş bana karından sıvı almayı yada gebeliği sonlandırmayi teklif ettiler yarın yine görüşeceğiz doktorla.

Back
X