Ne yapacağımı, ne konuşacağımı bilmiyorum. Lütfen bana fikir verin. Ne konuşmalıyım?

Herkese merhaba arkadaşlar,
Benim 2 yıllık ilişkim var. Yaklaşık 7 aydır nişanlıyız. 4 ay sonra düğünümüz var. Nişanlım polis, ben ise muhasebe uzmanıyım. 25 yaşındayız. Kafam çok karışık. Nişanlımla ilişkinin ilk zamanları sürekli kavga ederdik. Sürekli beni suçlardı. (güvensizlik olmuştu çünkü) aldatmak gibi bişey yok. O aldatmak sanıyor. 1.5 Yıl boyunca sürekli onu alttan aldım, özürler diledim sırf uzamasın meseleler diye. Ottan sebeplerde hep kavga çıkarırdı. Zamanla düzeldi. Ama artık ben hep bişeylerin tedirginliğim var. Benim nişanlım gönül almayı bilmiyor. Tahmmülsüz. Bakın çok dürüsttür. Sadıktır. Sakindir. Ama çok umursamazdır. Tarışmamız sırasında hep defol git vs şeyler söyler. İnanın kafam çok karışık. Ayrılmak istemiyorum. Çünkü onu seviyorum. Oda beni seviyor eminim. Konuşmak istiyorum fakat ne diyeceğim bilmiyorum. Lütfen bana akıl verin.
Hatanız yoksa neden özür diliyorsunuz?
Adam aldattığınızı sanıyor siz de özürler dileyerek evet aldattım diyorsunuz
E madem gidin bir karakola bir kaç faili meçhul filan üstlenin
Nasıl bir kafa bu ya

Şimdi goremedigin o gönül almaması aynı eve girince seviye atlayacak, hata yapıp kendini haklı görecek. Sen hakettin bile diyen var, O zaman defol git derse napacaksin yine alttan alabilir misin bir düşün bakalım.

Sevgi böyle birşey değil, kimse kimsenin bırakmayacağına güvenip karsidakini alaşağı etmesin 1 olur 2 olur sonunda ben napiyorum, neden alttan alıyorum dersin
Yetişkin insanlarız anası babası evladı misin bağınız kopmayacagina güvenip ağır konuşuyor? (Evliligim süresince bu tarz laflar duyduğum için biraz fazla tepki vermiş olabilirim, yetişkin olamamış bağırıp çağıran erkek musvettelerine tahammülüm yok kusura bakmayın.)

kendine zaman ver acele etme zaten sende anlayacaksın. nişan atmak boşanmaktan çok daha kolay.

Sizi sevmiyor ki, bu seven erkeğin davranışları değil. Manipüle ediyor, kimse böyle hakaret yiyip alttan almaz. Kimse katlanmaz, size bir iki sebgi sözü, ilgiye boğma sonra aşağılama, sinirlendirme beni tripleri. Şu soru işaretleri var ya kendi kendinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz, bırakın ikna etmeyin, siz de içten içe bağırdığında gerçek yüzünü gördüğünüzü ve bunun gerçek bir sevgi ilişkisi olmadığını biliyorsunuz. Evlenseniz bile bir süre sonra ayrılırsınız ama paramparça olup belki şiddet bile görürsünüz. Köle sahip ilişkisi.

Sizin ailede de böyle tripli biri var mı? bu kadar geç farkına varmanız doğal değil. Böyle adamlar güç kazanmak için bahane bulur ve üzerinden yürür. Sizin ki ruh hastası

Yol yakınken dönün derim, sonrası fecaat olur. Bakın bir insan “Defol” kelimesini diline pelesenk etmişse, gönül almayı bilmiyorsa o adamdan yol arkadaşı olmaz. Kaldı ki aranızdaki güven de sarsılmış, sürekli güvensizlikten dolayı kavga varsa evliliği nasıl göze alabileceksiniz?

Benim 2 yıllık ilişkim var. Yaklaşık 7 aydır nişanlıyız. 4 ay sonra düğünümüz var. Nişanlım polis, ben ise muhasebe uzmanıyım. 25 yaşındayız. Kafam çok karışık. Nişanlımla ilişkinin ilk zamanları sürekli kavga ederdik. Sürekli beni suçlardı. (güvensizlik olmuştu çünkü) aldatmak gibi bişey yok. O aldatmak sanıyor. 1.5 Yıl boyunca sürekli onu alttan aldım, özürler diledim sırf uzamasın meseleler diye. Ottan sebeplerde hep kavga çıkarırdı. Zamanla düzeldi. Ama artık ben hep bişeylerin tedirginliğim var. Benim nişanlım gönül almayı bilmiyor. Tahmmülsüz. Bakın çok dürüsttür. Sadıktır. Sakindir. Ama çok umursamazdır. Tarışmamız sırasında hep defol git vs şeyler söyler. İnanın kafam çok karışık. Ayrılmak istemiyorum. Çünkü onu seviyorum. Oda beni seviyor eminim. Konuşmak istiyorum fakat ne diyeceğim bilmiyorum. Lütfen bana akıl verin.
Karışık kafayla evlenmeyi geçin markete bile gidemiyor insan. Buraya yazdığınız gibi konuşabilirsiniz.

Şimdi ayrılmayın canım, en fazla evlenince boşanırsınız. Boşanmak daha kolay çünkü. Nişanlı iken defol dediğinde ben defolamadım ama şimdi oluyorum dersiniz. İki dk da halledersiniz tüm sorunları. Çünkü sevgi, aşk önemli şeyler. Onları yiyip bitirmeden ayrılmamak lazım. Nasıl olsa bu adam yarısını yemiş, kalanını da evlenince yer. Sonra da sizi yer bitirir artık

Back
X