Ne yapacağımı şaşırdım artık yuh diyorum 😔

İki taraf derken benim ne gibi bi abartmam olmuş merak ediyorum kötü anlamda sormadım objektif olarak baktığınız için soruyorum

Keşke en baştan hic esinizi karıştırmayıp kendiniz konuşsaydınız. Demekki mesafeli duruyor size karşı, hic tribe girmeden siz de ona göre davranıp mesafeli olabilirsiniz.

Herkes kayınvalidem rahat bırakmıyor diye şikayet ederken sizinki ne güzel size bulaşmıyor.

Bu arada aile whatsap grupları kadar gereksiz bir şey görmedim. Herkes kendi ailesiyle kursa yeterli ( şayet aileler uzaksa) kesin bi küslük alınganlıktan sorun çıkıyor o gruplarda.

Keşke en baştan hic esinizi karıştırmayıp kendiniz konuşsaydınız. Demekki mesafeli duruyor size karşı, hic tribe girmeden siz de ona göre davranıp mesafeli olabilirsiniz.

Herkes kayınvalidem rahat bırakmıyor diye şikayet ederken sizinki ne güzel size bulaşmıyor.

Bu arada aile whatsap grupları kadar gereksiz bir şey görmedim. Herkes kendi ailesiyle kursa yeterli ( şayet aileler uzaksa) kesin bi küslük alınganlıktan sorun çıkıyor o gruplarda.
Bahsettiğim öyle benle resmi falan durmaya çalışması değil gayette içli dışlı her özelimizi bilmek isteyen bi kaynanam var o şekilde mi anlaşıldı acaba
Siz benim yerimde olsanız ne düşünürdünüz şu an hamileyim belli hassas bi dönemdeyim fakat yanlarına gittiğimizde yada telefonla aadıklarında gayet samimi konuşuyo benle sınrada arkamdan böyle şeyler yapıyo ona anlam veremedim

Ortalığı karıştırmak için yapmış belliki. Amacınada ulaşmış. Sizin görmenizi istemiş ve yapmış. Kaç yaşına gelmiş insanlar niye böyle boş işlerle uğraşır hiç anlamıyorum. Derdin varsa konuşursun. Sosyal medyadan laf sokan mesajlar yazmak, grup kurup eklememek falan çok basit geliyor bana. Yüzüne söylemeye cesaret edemediği şeyleri özlü sözler yazarak söylemek moda oldu zaten :)

Merhaba hanımlar
bende ki de bir kaynana sorunu 😩😪 öncelikle kaynanam karakter olarak berzaman haklıdır hiç birzaman onun kafını üstüne laf söylenmez aksi iddia edilmez😅 teknolojiyide iyi bilir ve kullanır yaşına rağmen neyse geçenlerde vatsapta evlatlarım diye grup kurmuş diğer gelinleride eklemiş çocuklarını falan bi tek beni eklememiş eşimin telefonundan gördüm eşime söyledim annene sor bi problemmi var biye beni eklememiş ( amacım ekli olmak değil sadece neden ayrım yaptığını öğrenmek bu arada ) sonra eşim annesini aradı hopalörden dinliyorum başta unuttum farkında değilim galan dedi sonra eşin çok alıngan ondan eklemedim dedi fakat diğer gelinlerde çok iyi değil arası onlarada alıngan vs der arkasından eşimde anne aynısı sana yapılsa ne hissedersin falan dedi başladı kaynana ne yapmışımda kötü niyetli değilim diye feryat figan etti Allah biliyo niyetimi vs sonra anne ben çıkıyorum eşim yoksa dedi ve çıktı başka yine kaynanamın kurduğu bi grup vardı bende o lafından sonra o aile grubundan çıktım
Kayınvalide üst üste bana ve eşime mesajlar yağdırmaya falan çalıştı eşimi evlatlıktan reddetti bende engelledim heryerden bu arada hamileyim ağlama krizine girdim ne diyeceğimi şaşırdım o sebeple konuşmak ve cevap verecek durumda olamadım kısa bir süre sonra yaz tatiline onların yanına hitmemiz gerekiyo ama ben hiç istemiyorum masıl ni hol çizmeliyim lütfeeen önerilerinize ihtiyacım var😔
Yılan gibi sokarlar kırarlar sonra da alıngan derler, yalaka olmayınca kaynanaya da yaranilmiyor yüz göz olmayın daha fazla saygıyı koruyun bosverin bebeğinizi düşünün ve yapıcı olmaya çalışın yine de , ne kaynanalar var o da alıngan demekki kişi kendinden bilir işi .
Su aile grupları akrabaların olduğu yerde ben de şahsen önden gardimi aldım beni de kimse eklemedi sonra eşim ekleyin deyince aldılar yeni gelinim diye ayıp olur belki istemez diye düşündüler ama beni aldılar aldıkları gibi çıktım , sonra öğrendim ki o grupta kavgalar olmuş falan Allah'tan dahil değilmişim dedim kendi kendime

Herseyin içinde olmanızı istemiyor demekki .diger gelinleri daha çok seviyor olabilir ,bunu da kabul etmeniz gerekir .
eşinize şikayet edip üzerine bir de arattırmışsınız .eşinizin hoparlörden konuşması da ayrı bir hata zaten .
Kvnizin de bu meseleler yüzünden eşinizi evlatlıktan reddetmesi de çok saçma .
Bayram üzeri yok yere hem kv hem siz olay çıkarmışsınız .

Zaten her seferşnde aramı bozdun uzaklaştırdın diyo ki eşim hiç öyle değil beni tutmadığı halde ilk defa bu konuda bak verdi kendide şahit olduğu için ama yok nafile

Merhaba hanımlar
bende ki de bir kaynana sorunu 😩😪 öncelikle kaynanam karakter olarak berzaman haklıdır hiç birzaman onun kafını üstüne laf söylenmez aksi iddia edilmez😅 teknolojiyide iyi bilir ve kullanır yaşına rağmen neyse geçenlerde vatsapta evlatlarım diye grup kurmuş diğer gelinleride eklemiş çocuklarını falan bi tek beni eklememiş eşimin telefonundan gördüm eşime söyledim annene sor bi problemmi var biye beni eklememiş ( amacım ekli olmak değil sadece neden ayrım yaptığını öğrenmek bu arada ) sonra eşim annesini aradı hopalörden dinliyorum başta unuttum farkında değilim galan dedi sonra eşin çok alıngan ondan eklemedim dedi fakat diğer gelinlerde çok iyi değil arası onlarada alıngan vs der arkasından eşimde anne aynısı sana yapılsa ne hissedersin falan dedi başladı kaynana ne yapmışımda kötü niyetli değilim diye feryat figan etti Allah biliyo niyetimi vs sonra anne ben çıkıyorum eşim yoksa dedi ve çıktı başka yine kaynanamın kurduğu bi grup vardı bende o lafından sonra o aile grubundan çıktım
Kayınvalide üst üste bana ve eşime mesajlar yağdırmaya falan çalıştı eşimi evlatlıktan reddetti bende engelledim heryerden bu arada hamileyim ağlama krizine girdim ne diyeceğimi şaşırdım o sebeple konuşmak ve cevap verecek durumda olamadım kısa bir süre sonra yaz tatiline onların yanına hitmemiz gerekiyo ama ben hiç istemiyorum masıl ni hol çizmeliyim lütfeeen önerilerinize ihtiyacım var😔
Arayıp da bulamadığım ben olsam hayatta gitmem bakmam
Sebep de çok basit sebep aramana da gerek yok
Sen haklılığınla devam et ben de haksızlığımın verdiği kederle mutsluluktan gebereyim innşallah de ;)

eklemesin ne güzel kafan rahattı işte.bende bır grupda yokum aıle arasında olan.bırde kaç defa çıktım ekledıler yıne.bence bırbırınıze tahammulunuz yok.inceden inceye bir nefret var bırbırınıze karşı.watsap yani

Back
X