Ne yapacağımı şaşırdım artık yuh diyorum 😔

Herseyin içinde olmanızı istemiyor demekki .diger gelinleri daha çok seviyor olabilir ,bunu da kabul etmeniz gerekir .
eşinize şikayet edip üzerine bir de arattırmışsınız .eşinizin hoparlörden konuşması da ayrı bir hata zaten .
Kvnizin de bu meseleler yüzünden eşinizi evlatlıktan reddetmesi de çok saçma .
Bayram üzeri yok yere hem kv hem siz olay çıkarmışsınız .
Olabilir belki ben kimseti beni sevsin diye zorlamam hıparlörden konuştu fakat kaynana bilmiyor ve ayrıca herkese büyün öevreye ben kızlarımı gelinlerimi ayırmam hepsi Allahın emaneti der söyler çevresine ama gerçekte öyle değil çok farklı

Prensip olarak kendinizle ilgili konularda eşinizi i karıştırmayın.Kendiniz halledin.ben öyle yapıyorum.Kv ile mesafeli olsam da asla anne oğul ilişkilerinin bozulmasını istemem buna sebep olacak her türlü durumdan kaçınırım..

sizin olayınıza gelince fevri davranmış her iki taraf .Beni eklemeseler evet üzülürüm bundan sonra ona göre davranırım .içim yine rahat değilse yüzyüze iken sorarım.Şu saatten sonra gitmeyin.Eşiniz gitsin.Zamanla olaylar soğusun görüşürsünüz.

bu arada kv iyi niyetli değil..Bilinçli olarak yapmış.Ama siz de akıllı davranmamışsınız.Kv amacına ulaşmış..

eklemesin ne güzel kafan rahattı işte.bende bır grupda yokum aıle arasında olan.bırde kaç defa çıktım ekledıler yıne.bence bırbırınıze tahammulunuz yok.inceden inceye bir nefret var bırbırınıze karşı.watsap yani
Evet önceden tartışmalarımız oldu ama kendisi üstahan geldi laflarıyla ben haklı olduğum halde o vatsap grubunda hiç bişey paylaşılmıyo bana inat olsun diye yapıldığını düşünüyorum üzmek amaçlı zaten

Prensip olarak kendinizle ilgili konularda eşinizi i karıştırmayın.Kendiniz halledin.ben öyle yapıyorum.Kv ile mesafeli olsam da asla anne oğul ilişkilerinin bozulmasını istemem buna sebep olacak her türlü durumdan kaçınırım..

sizin olayınıza gelince fevri davranmış her iki taraf .Beni eklemeseler evet üzülürüm bundan sonra ona göre davranırım .içim yine rahat değilse yüzyüze iken sorarım.Şu saatten sonra gitmeyin.Eşiniz gitsin.Zamanla olaylar soğusun görüşürsünüz.

bu arada kv iyi niyetli değil..Bilinçli olarak yapmış.Ama siz de akıllı davranmamışsınız.Kv amacına ulaşmış..
Şöyle bi durum var defalarca eşimi karıştırmadan halletmeye çalıştım fakat eşime bildirdi beni suçlu gösterdi yani her şekilde onu da araya sokuyo hatta kaç kere boşanmaya kadar gitti eşimde biliyo annem geçimsiz zor imsan diyor fakat annesinin bu numaralarına kanıyo 😢

Yerinizde olsam evet icten ice bozulurdum, belki esimle de konusurdum ama asla kayinvalideme bendeuyeolcami niye gruba almiyorsunuz dedirtmezdim.
Kendim de sormazdim.

Esiniz de o yoksa ben de cikiyorum demekle guzel bir durus sergilemis.
Bundan sonra kayinvalide ne yaparsa yapsin sessiz kalin.

Eger araniz duzelmezse de tabi ki tatile gitmeyin.
Gitmek isterse esiniz gitsin.

Kaynana bir değişik evet ama sizde pek normal değilsiniz galiba. Tuzağa düşürmeye hazır hoparlörden dinlemeler falan 🧐
Çok ızun olduğu için tam açıklayamadım ilk mesajımda hoparlörden dinleme amacım niyeti iyiyse ses çıkarmadan konuyu kapatmak olacaktı fakat önce unuttum diye yalan söyleyip sonra bilerek almadım demesi beni üzdü

Bahsettiğim öyle benle resmi falan durmaya çalışması değil gayette içli dışlı her özelimizi bilmek isteyen bi kaynanam var o şekilde mi anlaşıldı acaba
Siz benim yerimde olsanız ne düşünürdünüz şu an hamileyim belli hassas bi dönemdeyim fakat yanlarına gittiğimizde yada telefonla aadıklarında gayet samimi konuşuyo benle sınrada arkamdan böyle şeyler yapıyo ona anlam veremedim
Ben sizden uzak duruyor diye anladım o yüzden ne güzel mesafeli işte takmayın dedim. Madem arkanızdan iş çeviriyor, ben olsam eşim annesini cok tutuyorsa eşimle kotu olmamak icin gorusur merhaba merhaba der ondan fazlasını yapmaz, arayıp sormazdım. İlgilenmeyin aramayın, dogumunuza davet etmeyin. Ama o arayınca da normal havadan sudan konusup özel şeyler konuşmayın. Bir komşu teyzeden farkı olmasın gözünüzde, ama esiniz icin de görüşmeniz gerektiğinde hal hatır sorup geçin.

eşiniz gerekli cevabı verdikten sonra siz neden müdahil oldunuz ki?
diğer gruptan çıkıp uzatmışsınız,
engelleyince de iş çığrından çıkmış 🤷🏻‍♀️
geçmiş olsun.

bu kadar olaydan sonra gitmeyin diyeceğim, olmaz diyeceksiniz.
o zaman,
yanlarına gitmek zorunda olduğunuz insanlara böyle posta koymayın.
yüzyüze bakacaksanız bir sonraki adımı iyi düşünün.

terbiyesizlik yapmış
siz de iyi yapmışsınız
tatile de onların yanına falan gitmeyin
konuyu da daha uzatmayın, o uzatırsa da geçiştirin.

Evet önceden tartışmalarımız oldu ama kendisi üstahan geldi laflarıyla ben haklı olduğum halde o vatsap grubunda hiç bişey paylaşılmıyo bana inat olsun diye yapıldığını düşünüyorum üzmek amaçlı zaten
cidden şu tatlı canını ve karnındakı mucızenın canını sıkmaya değmez..

Merhaba hanımlar
bende ki de bir kaynana sorunu 😩😪 öncelikle kaynanam karakter olarak berzaman haklıdır hiç birzaman onun kafını üstüne laf söylenmez aksi iddia edilmez😅 teknolojiyide iyi bilir ve kullanır yaşına rağmen neyse geçenlerde vatsapta evlatlarım diye grup kurmuş diğer gelinleride eklemiş çocuklarını falan bi tek beni eklememiş eşimin telefonundan gördüm eşime söyledim annene sor bi problemmi var biye beni eklememiş ( amacım ekli olmak değil sadece neden ayrım yaptığını öğrenmek bu arada ) sonra eşim annesini aradı hopalörden dinliyorum başta unuttum farkında değilim galan dedi sonra eşin çok alıngan ondan eklemedim dedi fakat diğer gelinlerde çok iyi değil arası onlarada alıngan vs der arkasından eşimde anne aynısı sana yapılsa ne hissedersin falan dedi başladı kaynana ne yapmışımda kötü niyetli değilim diye feryat figan etti Allah biliyo niyetimi vs sonra anne ben çıkıyorum eşim yoksa dedi ve çıktı başka yine kaynanamın kurduğu bi grup vardı bende o lafından sonra o aile grubundan çıktım
Kayınvalide üst üste bana ve eşime mesajlar yağdırmaya falan çalıştı eşimi evlatlıktan reddetti bende engelledim heryerden bu arada hamileyim ağlama krizine girdim ne diyeceğimi şaşırdım o sebeple konuşmak ve cevap verecek durumda olamadım kısa bir süre sonra yaz tatiline onların yanına hitmemiz gerekiyo ama ben hiç istemiyorum masıl ni hol çizmeliyim lütfeeen önerilerinize ihtiyacım var😔
Tamam hamilelikte duygular biraz daha farklı olur ben de hamileyim ama bence fazla büyütmüşsünüz. Ben olsam hiç bişey söylemezdim eşime söyledikten sonra en fazla onun gruptan çıkmasını beklerdim ama ağlama krizleri falan çok fazla .
Madem bayramda gideceksiniz bırakın stres yapmayı kv kendisi stres yapsın siz baya psikolojik olarak manipüle edilmissiniz.
Gidin ama bir iki günden fazla kalmayın. Biz her iki tarafın ailesinde de uzun uzun kalmayı sevmiyoruz

Çok ızun olduğu için tam açıklayamadım ilk mesajımda hoparlörden dinleme amacım niyeti iyiyse ses çıkarmadan konuyu kapatmak olacaktı fakat önce unuttum diye yalan söyleyip sonra bilerek almadım demesi beni üzdü
Neden? Eşinizin “annemle konuştum bunu bunu dedi” sözüne inanmayacak mıydınız?
Kaynananızın yaptığını savunmuyorum ama siz de çok büyük saygısızlık yapmışsınız.

eşiniz gerekli cevabı verdikten sonra siz neden müdahil oldunuz ki?
diğer gruptan çıkıp uzatmışsınız,
engelleyince de iş çığrından çıkmış 🤷🏻‍♀️
geçmiş olsun.

bu kadar olaydan sonra gitmeyin diyeceğim, olmaz diyeceksiniz.
o zaman,
yanlarına gitmek zorunda olduğunuz insanlara böyle posta koymayın.
yüzyüze bakacaksanız bir sonraki adımı iyi düşünün.
Şöyle bi durum var eleştirirken kendinizi benim yerime koyun birde yaz tatilinde yanlarına gittiğimizde illaki bu konıyu açacaktı ve benden hıncını alacaktı orda tartışmak istemdim bu şekilde kendimi korumaya aldım diyeyim

Neden? Eşinizin “annemle konuştum bunu bunu dedi” sözüne inanmayacak mıydınız?
Kaynananızın yaptığını savunmuyorum ama siz de çok büyük saygısızlık yapmışsınız.
Eşim çoğu zaman kavga olmasın vs diye annesinin söylediklerini söylemez kendisi yumuşatarak başka kelime kullanır yada giç söylemez hamileyim diye o sebeple dinledim

Gaygana gaygana.
Nerden nereye içten içe yaşanan sorunlar bir whatsapp olayıyla zortlamış.
Bir süre görüşmemenizde fayda görüyorum.

Eşim çoğu zaman kavga olmasın vs diye annesinin söylediklerini söylemez kendisi yumuşatarak başka kelime kullanır yada giç söylemez hamileyim diye o sebeple dinledim
Ne gibi saygısızlık yapmışım telefonla arayıp laf kavgasına mı girseydim😩
Belli ki huzursuzluk çıkartmak istemediğinden öyle yapıyormuş, en azından arayıp hesap sormuş. Gerçekten bu sebepten iplerin kopmayacağına göre uzatmaya veya ne demiş ne dememişe gerek var mı?

Birinin telefonda biriyle konuşurken habersizce hoparlörün açık olması büyük saygısızlıktır.

Back
X