ne yapacağımı şaşırdım artık

esraanne

yunusum oğluşummmmmm
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
1.231
3
108
Siirt
benim konumu okuyan yorumlayan herkese şimdiden teşekkürler

sorun şu;
oturduğum binada sıkı görüştüğüm iki bayan vardı ne oldu anlayamadım ve birden mesafe oldu aramızda oturmalara çağırmamalar ikisi oturup gelip gidip beni çağırmamaları ki biri karşı komşum hepimizin çocuğu var parka çıkarken bile beni es geçmeler ve ben hep gördüm saklı yapılan çıkmaları neden diye sordum sen hastasındır diye çağırmadık dediler basit bir bahaneyle dışa itildim şimdi ne yapmalıyım gidip konuşmalımıyım yoksa onlar yokmuş gibi devam mı etmeliyim biliyorum bağımlı değilim ama yine de çok zoruma gitti

Son düzenleme:
bence mesafeni koru derim,ne olursa olsun mesafe koymalısın.1 tane olsun görüştüğün o yeter.bizim binada da var aynı sıkıntı birbirinin arkasından neler söylüyorlar bir bakıyorum konuştukları kişide çay içmeler falan bu nedir ya.ya baktığın yüze tükürmiyeceksin yada tükürdüğün yüze bakmayacaksın

Hiçç tınlamayacaksın .sende git parka çağırma onları. Bide zoruna gittiğinide hiç belli etme.

bence mesafeni koru derim,ne olursa olsun mesafe koymalısın.1 tane olsun görüştüğün o yeter.bizim binada da var aynı sıkıntı birbirinin arkasından neler söylüyorlar bir bakıyorum konuştukları kişide çay içmeler falan bu nedir ya.ya baktığın yüze tükürmiyeceksin yada tükürdüğün yüze bakmayacaksın

insan birine gülümseyip mrb demek istiyor nedense

elimden geleni yapıyorum ama koca kainatta hep ben arkadaşsız kalıyorum anlamıyorum ne var bende böle herkes sırtımdan vuruyor

boşver umursama canım sende mesafe koy evine çağırma kapıda yolda denk gelirsen merhaba de geç.canını sıktığına değmez insanlar bir tuhaf olmuş:19:

Back
X