Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ne yapacağımı şaşırdım artık!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ısırgan suyu için ne dersin peki canım ya nolur güzel şeyler duymak istiyorum çünkü 4.kullanışım ama halen dökülüyo bıktım saçlarımdan :D

haklısın. ha evet ısırgan otlu şampuan kullan güneş gazetesinde saç uzmanı bi adam hep ısırgan otlu şampuanla yıkayın derdi saçlarınızı. okuyordum ben de gittim blendaxın şampuan sandığım kremini aldım :1::1: istersen güneş gazetesini bi al güzellik sağlıkla ilgili sayfada adamın mail adresini alırsın ona yazarsın daha yardımcı olur sana :)

dermozinci devlet ödüyor mu?

Kızlar benim saclarimda son 2 aydır inanılmaz bir dökülme var. Evden topladığı saç kafamdakinden fazla valla artık bir çözüm bulmam gerekiyor yardimci olur musunuz lütfen bu 18 bitkili saç bakım yagindan kullanıyorum ama başka birşey de denemek istiyorum çok işe yarayacagini düşünmüyorum ne yapabilirim acaba..?

haklısın. ha evet ısırgan otlu şampuan kullan güneş gazetesinde saç uzmanı bi adam hep ısırgan otlu şampuanla yıkayın derdi saçlarınızı. okuyordum ben de gittim blendaxın şampuan sandığım kremini aldım :1::1: istersen güneş gazetesini bi al güzellik sağlıkla ilgili sayfada adamın mail adresini alırsın ona yazarsın daha yardımcı olur sana :)

öncelikle generous dermozinci devlet ödemiyor malesef kendi imkanlarınla anca :(

mrvkrs ben buraya yazdıklarımı kullanıyorum ekstradan bikaç kez de balık yağı kapsülü içtim ama saçlarım inanılmaz güzel artık (maaşallah :P ) dökülmelerim azaldı hatta minik minik saçlarım çıkıyor :)

Lashing ben tresan ın ısırgan otlu şampuanını kullandım ama dökülmelere bi faydası olmadı üstelik bi de sert oldu saçlarım.

Merhabalar bende suan sizinle ayni durumdayim roaccutane sonrasi saç dokulmem basladi neler yapmam lazim ve saclar geri geliyor mu :KK61:

Back
X