• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacagimi şaşırdım?? esim surekli elestiriyor tukenmek uzereyim

Ben olsam bir durur iki durur sonra cok fena patlardim.
Sabrimi sinamasin benim.
Sen artik sikayet etme bari.
Sunu soyle yap bunu boyle yap temiz degil daginik felan diye tutturursa " he he" diyip gec.
canım şikayet etmiyorumki.birkaç kez öyle naptin bugün nasıl geçti vs.diye konuşurken valla bgun yorumcuydu vs..tarzında konuştum .şikayet mi ki bu.EE ne konuscaz adamla
Öyle he he diyip geçilecek biri değil işte.gelip mesela diyo bilgisayarın üzerinde toz var.yok bilmm telefonda cokkonusuyosun...yanı surekli gözü üstünde gibi.o gelip bana bulasiyo anlayacagin

Kendine bak..Kendini önemse,kendini sev...
Kocan beğenmezsse beğenmesin..Ama sen kendini önemsersen,seversen inan insalar o kadar farklı davranıyor ki bu eşinde dahil

Kendine bak..Kendini önemse,kendini sev...
Kocan beğenmezsse beğenmesin..Ama sen kendini önemsersen,seversen inan insalar o kadar farklı davranıyor ki bu eşinde dahil
Aynn cnm çok haklisin.dediğim gibi karar aldım.gelip bahane bulursa onu çok ciddi uyaracağım.problem ne diye konuşan.bosanalim vs derse tamam diycm.uzulmuyo gibi yapcam.ne istiyorsa onu yapsin

Aynn cnm çok haklisin.dediğim gibi karar aldım.gelip bahane bulursa onu çok ciddi uyaracağım.problem ne diye konuşan.bosanalim vs derse tamam diycm.uzulmuyo gibi yapcam.ne istiyorsa onu yapsin
daha sana yardimci olmasi lazim bu ne ya ben simdiden esime diyom valla cocuk olunca esime aksamlari biraz sen idare edeceksin ( bu arada hamile degilim daha ) cocukla ilgileneceksin diyorum

daha sana yardimci olmasi lazim bu ne ya ben simdiden esime diyom valla cocuk olunca esime aksamlari biraz sen idare edeceksin ( bu arada hamile degilim daha ) cocukla ilgileneceksin diyorum
canım benimki de ne sözler veriyordu ilgilenecm sen sadece doğur vs...ama hepsi yalan oldu:KK43:(

benim de dün bacaklarim çok feciydi çok.okadar çok yoruldumkii.ama esime soyleyemiyom barı size soyliyim:KK66:)
anlıyorum seni. en azından 1 günlük de ki bileğim incidi kıpırdatamıyorum . kendisi yapsın her işi. ancak öyle empati kurabiliyor erkek milleti. yoksa çemkirdikçe daha kötü oluyor laftan anlamıyorlar.

Kaçan kovalanir misali kavga edince o bosanalim diyor siz de korkup alttan alıyorsunuz.erkekler kaybetme korkusu olmayınca kadına değer vermiyorlar maalesef. Bence artık sabrinizi taşırdığını bilmeli. Yine elestirirse begenmiyorsan git daha iyisini bul diyip rest çekin.her zaman onun ağzından bosanalim lafı çıkmış bu sefer ona fırsat vermeden siz bosanalim o zaman ben de sıkıldım artık yeter diyin. sen ne yapiyorsun bir ise gidip geliyorsun benim kadar yorulmuyorsun bi de bana mi kusur buluyorsun.annen gibi mi olmamı istiyorsun annen size saçını süpürge etmiş hizmetçi gibi pesinizde koşturmuş kendine bakmamis kendini kadınlığını unutmuş kadincagiz ben de mi öyle olayım yani deyin (annesi kesin böyledir diye tahmin ediyorum)
Kilo konusuna gelince o eleştiriyor diye değil siz kendinizi güzel hissetmeniz için kilo verin spor yapın bakımlı olun onu da takmayin ise geri donmelisiniz.ise başlayın sonra temizlikçi çağırın kendi paranizla herşeye yetisicem diye kendinizi paralamayin

o zaman hizmetçi tutsun.

Slm kızlar ben 5 yıllık evliyim.7 aylık bi oğlum var normalde calisyrm ama şuan ucretsz izindeyim.soruna gelecek olursam esimle aramiz iyiydi aslında.mutlu bi aileydik.yalnız son 2 aydır eşim surekli elestryr beni.ne yapsam yetmiyo ona.mesela temizliğimi yemegimi beğenmiyor.işten geldiğinde konuşurken Yoruldum çocuk bugun yordu vs diye bi.laf ediyorum mesela.hep söyleniyor sun eve gelmk istemym diyo.surekli bahane bahane
Artık bisey söyler ken yaparken okadar çok dsnyrm ki kndimi zincirlenmiş gibi hissedyrm. Hicmi yok benim beğenilecek özelliğim .sizce nasıl bir yol izlemeliyim.konuşmayı denedim ama bu sefer de hatalarını hiç kabul etmiyosun diyoo
Sanırım anneleri gibi olmalarını bekliyor erkekler eslerinden. Ama şunu unutuyorlar, sanıyorum ki eskiden cocuk dogurulur, cok temel ihtiyaçları giderilir o kadar , ev oncelikli halden cikmis olmaz ev ve koca gene on plandadir. Ama artik yeni anneler çocukları birey olarak gördükleri icin,yetistirilmesine cok onem veriyorlar ve koca nin da kendisi gibi taşın altina elini sokması gerektiginin farkındalar. ..
Anlamak istemiyorlar erkekler...anlatmak, o beyinlerine sokmak lazim :KK66:

Ne korkuyorsun arkadasim. Sana soylenip pufladiginda bir kez cikis yap ver agzinin payini bakalim ne yapiyor. Yiyorsa kendi bir gun baksin gorsun gununu

Back
X