- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
tövbe ya ALLAH sana sabır versin eşin resmen ömür törpüsüaynı.son bir haftadır daha çok geliyo ustume
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tövbe ya ALLAH sana sabır versin eşin resmen ömür törpüsüaynı.son bir haftadır daha çok geliyo ustume
canım şikayet etmiyorumki.birkaç kez öyle naptin bugün nasıl geçti vs.diye konuşurken valla bgun yorumcuydu vs..tarzında konuştum .şikayet mi ki bu.EE ne konuscaz adamlaBen olsam bir durur iki durur sonra cok fena patlardim.
Sabrimi sinamasin benim.
Sen artik sikayet etme bari.
Sunu soyle yap bunu boyle yap temiz degil daginik felan diye tutturursa " he he" diyip gec.
aynen ama sabrim tasarsa da çok kötü olucak ondan korkuyorumtövbe ya ALLAH sana sabır versin eşin resmen ömür törpüsü
Su cümle ile kesinlikle anlamış ohh ossun onaaabende kolumu sakatlayacağım diyor
Bi s...tir git deseydinhaftada bi beni çekip konuşma yapıyo.yok bu böyle olmazmış kndime çeki düzen vermeliymsm.kndimi savunmaya kalksam hemn diyo sen hep savunma modundasn beni anlamıyorsun diyip işte cikiyo
Aynn cnm çok haklisin.dediğim gibi karar aldım.gelip bahane bulursa onu çok ciddi uyaracağım.problem ne diye konuşan.bosanalim vs derse tamam diycm.uzulmuyo gibi yapcam.ne istiyorsa onu yapsinKendine bak..Kendini önemse,kendini sev...
Kocan beğenmezsse beğenmesin..Ama sen kendini önemsersen,seversen inan insalar o kadar farklı davranıyor ki bu eşinde dahil
telaştan düştüm ev işi yaparken çocukta durmuyordu o sıra.Su cümle ile kesinlikle anlamış ohh ossun onaaa![]()
BBöyle giderse onu da soyletck banaBi s...tir git deseydin![]()
daha sana yardimci olmasi lazim bu ne ya ben simdiden esime diyom valla cocuk olunca esime aksamlari biraz sen idare edeceksin ( bu arada hamile degilim daha ) cocukla ilgileneceksin diyorumAynn cnm çok haklisin.dediğim gibi karar aldım.gelip bahane bulursa onu çok ciddi uyaracağım.problem ne diye konuşan.bosanalim vs derse tamam diycm.uzulmuyo gibi yapcam.ne istiyorsa onu yapsin
canım benimki de ne sözler veriyordu ilgilenecm sen sadece doğur vs...ama hepsi yalan oldudaha sana yardimci olmasi lazim bu ne ya ben simdiden esime diyom valla cocuk olunca esime aksamlari biraz sen idare edeceksin ( bu arada hamile degilim daha ) cocukla ilgileneceksin diyorum
benim de dün bacaklarim çok feciydi çok.okadar çok yoruldumkii.ama esime soyleyemiyom barı size soyliyimtelaştan düştüm ev işi yaparken çocukta durmuyordu o sıra.
Geçmiş olsun canım . Her serde bir hayır varmış derler ya sizdeki hayır da belli oldu eşinin kafaya Dank etmiş senin durumun iyilessen bile az naz yap kız azda o ceksintelaştan düştüm ev işi yaparken çocukta durmuyordu o sıra.
Heh şöyle güçlü olduğunu görsünAynn cnm çok haklisin.dediğim gibi karar aldım.gelip bahane bulursa onu çok ciddi uyaracağım.problem ne diye konuşan.bosanalim vs derse tamam diycm.uzulmuyo gibi yapcam.ne istiyorsa onu yapsin
öyle yapıyorum zaten az önce koluma masaj yaptı.Geçmiş olsun canım . Her serde bir hayır varmış derler ya sizdeki hayır da belli oldu eşinin kafaya Dank etmiş senin durumun iyilessen bile az naz yap kız azda o ceksin![]()
anlıyorum seni. en azından 1 günlük de ki bileğim incidi kıpırdatamıyorum . kendisi yapsın her işi. ancak öyle empati kurabiliyor erkek milleti. yoksa çemkirdikçe daha kötü oluyor laftan anlamıyorlar.benim de dün bacaklarim çok feciydi çok.okadar çok yoruldumkii.ama esime soyleyemiyom barı size soyliyim)
Sanırım anneleri gibi olmalarını bekliyor erkekler eslerinden. Ama şunu unutuyorlar, sanıyorum ki eskiden cocuk dogurulur, cok temel ihtiyaçları giderilir o kadar , ev oncelikli halden cikmis olmaz ev ve koca gene on plandadir. Ama artik yeni anneler çocukları birey olarak gördükleri icin,yetistirilmesine cok onem veriyorlar ve koca nin da kendisi gibi taşın altina elini sokması gerektiginin farkındalar. ..Slm kızlar ben 5 yıllık evliyim.7 aylık bi oğlum var normalde calisyrm ama şuan ucretsz izindeyim.soruna gelecek olursam esimle aramiz iyiydi aslında.mutlu bi aileydik.yalnız son 2 aydır eşim surekli elestryr beni.ne yapsam yetmiyo ona.mesela temizliğimi yemegimi beğenmiyor.işten geldiğinde konuşurken Yoruldum çocuk bugun yordu vs diye bi.laf ediyorum mesela.hep söyleniyor sun eve gelmk istemym diyo.surekli bahane bahane
Artık bisey söyler ken yaparken okadar çok dsnyrm ki kndimi zincirlenmiş gibi hissedyrm. Hicmi yok benim beğenilecek özelliğim .sizce nasıl bir yol izlemeliyim.konuşmayı denedim ama bu sefer de hatalarını hiç kabul etmiyosun diyoo