• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacagimi şaşırdım?? esim surekli elestiriyor tukenmek uzereyim

Ayıp ya çocuğu kendin mi yaptin sadece..eşim çok yoğun çalışıyor vardiyalı hatta. Doğduğu andan beri ne yatak ayırdı ne bişey söyledi şükür. Yardımcı kimse yok aileler falan benden yoğun calisiyorsun evde der.zaten bebekle o gün ek gidasiydi yemegiydi ev toplama derken ne ütü ne temizlik hal kalmıyor ki yorgunluktan .ciddi ciddi konuşun icinizie atmayın derdin ne diye söyle herseyi beyefendiye
konuştum cnm .diyo millet3-4 tane büyütüyor vs..bi çocukmuş altı ustu
Eskiden de boyleymisim de çalışıyor oldugum için belli olmuyomus..ne biliyim ya.rol modeli annesi o 5 tane buyurmuş çamaşır eldeymis bulaşık eldeymis herşeyyyetişirmiş sabahlara kadar işi bitmemiş bla bla
Yatak ayırmaya gelince çocuk uyanınca uykusu bolunuyomus dedim ozamn çocuk 5 yaşına kadar hiçbir şekilde aynı yatakta yatmayz.bozuldu tabi.bide bnde gurur yapmaya başladım.ne yanı o beni isteniyorsa bnde onu istemem
Bide ikinci çocuğu istiyom hemn dedi
Rüyanda görursün dedim.davranışların duzelmeden aslaaa dedim

Slm kızlar ben 5 yıllık evliyim.7 aylık bi oğlum var normalde calisyrm ama şuan ucretsz izindeyim.soruna gelecek olursam esimle aramiz iyiydi aslında.mutlu bi aileydik.yalnız son 2 aydır eşim surekli elestryr beni.ne yapsam yetmiyo ona.mesela temizliğimi yemegimi beğenmiyor.işten geldiğinde konuşurken Yoruldum çocuk bugun yordu vs diye bi.laf ediyorum mesela.hep söyleniyor sun eve gelmk istemym diyo.surekli bahane bahane
Artık bisey söyler ken yaparken okadar çok dsnyrm ki kndimi zincirlenmiş gibi hissedyrm. Hicmi yok benim beğenilecek özelliğim .sizce nasıl bir yol izlemeliyim.konuşmayı denedim ama bu sefer de hatalarını hiç kabul etmiyosun diyoo
ay a ALLAH sabır versin canım ne kötü durum öyle. insanın sinirleri bozulur. artık kendi bildiğini oku. eşine aldırmamaya çalış. sen ilgi göstermezsen o peşinden koşar canım

ay a ALLAH sabır versin canım ne kötü durum öyle. insanın sinirleri bozulur. artık kendi bildiğini oku. eşine aldırmamaya çalış. sen ilgi göstermezsen o peşinden koşar canım
Bu böyle gitmez. Sorun ne olursa olsun. Bi ömür böyle yasanmaz. Özsayginizi yitirirsiniz. Ruhsal olarak yipranirsiniz.

Eger önceden böyle degilse demek ki su andaki bi seyler bunu yaptiriyor ona. “ Birak ne yaparsa yapsin. Ne diye degisecek misin? ” demekle cözüm olmuyor. Keske öyle biri olsaydi zaten sorun olmazdi.

Sürekli evde olmaniz ona tüm gün evde ama mizmizlanan kadin imaji vermis bence. Bebeginizi biraz daha büyüttükten sonra bakacak biri varsa ise baslayin derim. Bi yandan da kilolarinizi verin. Bugün baslayin diyete mesela. Bunu kendiniz icin yapin. Kendinizi daha özgüvenli hissetmek icin.

Eger mümkünse haftada bir temizlik icin birini cagirin. Yoksa da bi arkadasiniz ya da akrabaniz bebekle ilgileniyorken halledin. Daha az yipranirsiniz.

Evde de salmayin kendinizi. Saciniz, kiyafetiniz yine eskisi gibi olsun. Mizmizlanir bi hava olmasin.

Bi gün esinize de birakin bebegi. Bi kac saatligine. Gidin kuaföre. Ya da spora.

Esinizle iletisiminiz eksik sanki. Basbasa bi seyler yapin. Evde sinema izleyin mesela. Bu sirada kirildiginizdan bahsedin.

Bu söylediklerim sizin kendinize özgüveninizin gelmesi icin. Esiniz maalesef mükemmelliyetci ve de anlayissiz. Keske empati kursa. Umarim en kisa sürede hallolur her sey.
temizlik içinbirini c cagirmama izin vermez.o tek çalışıyormuş idareli olmaliymisiz;( hem ben evdeymisim benim görevimbu.calisirken çağırıyodum.anladim ki benimki tipinde kocalar için kadın kendi çalışmalı kesinlikle. Ayaklarının ustnde durmalı.çok sukur işim var diyorum ilkkez canı gönülden...
Diyete de 1 aydır devam edyrm 6 kilo verdim.14 kilim kaldı.vercm inşallah.ama gercktn kendim için yapyrm bunu..
İnşan uzuluyo hayat arkadaşligi bumu???
Zor zamanda bi tekme de ondan gelecekms meğer;(

temizlik içinbirini c cagirmama izin vermez.o tek çalışıyormuş idareli olmaliymisiz;( hem ben evdeymisim benim görevimbu.calisirken çağırıyodum.anladim ki benimki tipinde kocalar için kadın kendi çalışmalı kesinlikle. Ayaklarının ustnde durmalı.çok sukur işim var diyorum ilkkez canı gönülden...
Diyete de 1 aydır devam edyrm 6 kilo verdim.14 kilim kaldı.vercm inşallah.ama gercktn kendim için yapyrm bunu..
kilo verdikçe eşinin davranışları nasıl oluyo canım

Benim eşimle maalesef böyle bir insan..aynı sizin eşini gibi temizliğe dağınıklığı laf söyler benim kızım 21 aylık ve cok yaramaz aşırı dağıtır toplamaktan ben bıktım bütün gün. Akşam eve gelince eğer bi daginiklikla karşılaşırsanız demedim laf kalmaz.şu evin haline bak pislik içinde bilmem ne.bir gün evde yemek olmasın ne zaman yaptın zaten hep yemek yok..çocuğa hiç tahammül edemiyor asla ilgilenmiyor.5 dk baksin nerdeyse çocuğu dövme kıvamına geliyor. Çok zor anlayışsiz biriyle evli olmak.

canım ya söylemek istemiyorum ama hayatında başka biri mi var acaba o da aklınca seni eleştirip kendi vicdanını mı rahatlatıyor

Bu mesaj için "sanmıyorum, öyle bir şey hissetmedim" demişsiniz ama dikkate alın derim.

Başından beri memnuniyetsiz adamlar için ihtimal aramaya gerek yok ama eşiniz son aylarda bu yıpratıcı şikayet moduna geçmiş.

Rol modelinin annesi olduğunu, onun bir sürü çocukla ev işlerinin üstesinden gelmesini yücelttiğini söylüyorsunuz ama evliliğinizin ilk yıllarında her şey yolundaymış yani olumsuz yönde bir değişiklik söz konusu oysa ana kuzusu adam ilk günden belli eder rengini.

Biz yine sizin evde oluşunuza imreniyor, çocuk sorumluluğuna alışmaya çalışıyor diye iyimser düşünelim ama sevgilisini ya da eşini beğenmeyip sürekli dırdırlanan tipler başka birini beğeniyordur genelde.

O bu kadar negatifken siz de tüm olumsuz ihtimalleri değerlendirmeli, ona göre tavrınızı koymalısınız.

Aksi halde eşiniz bugün olmasa da yarın kendi ayakları üzerinde durabilen, öz saygısı ve sağlam duruşu olan bir kadını tercih edecektir.

Tavsiyem,tüm annelere tavsiyem aslında...hiç bişey çocuğunuzdan önemli değil...tut bir temizlikçi iki güne bir veya haftada bir gelsin evi silsin süpürsün.ütünü yapsın...sen sadece yemekti bebekti onlarla ilgilen...
Eşin için değil önce kendin için diyete başla,iki haftada bir kuaföre git bakım yaptır...
Eşin de madem şikayetçi söke söke ödeyecek temizlikçi parasını vs parasını...yok öyle mükemmel kadın...hem annelik hem temizlik oooo..ayrıca sen de evde de bakımlı ol ama ona soğuk davran...gör bak nasıl düzeliyor herşey

Maalesef esiniz hayat arkadasligi konusunda sinifta kalmis. O kilolari ikinizin cocugunu dünyaya getirmek icin aldiniz. Simdi bi de vermek icin ugrasiyorsunuz. Siz devam edin vermeye. Ister begensin ister begenmesin. Siz kendiniz icin yapin.

Kendinizi ezdirmeyin. Evlilik benim icin hayatin odak noktasi degildir mesela. Önemli olan ben ve cocugumdur. Bana deger verirse degeri de görür.

Siz kendinize baktikca psikolojinizi rahatlattikca kendinize özgüveniniz gelecek. Ona karsi daha güclü durursunuz. Yavrunuzu ve kendinizi hayatin odak noktasi yapin.

Ev islerinde aileden yardim edecek biri yok mu peki?

Allah yardımcın olsun canım. Walla boyle adamlara dinsizin hakkindan imansiz gelir deyip ona gore davranacaksin. Çağır kadın temizlesin, git kufafore bakımlı ol, sana bi çocuk bide yemek olayı kalsın sende takma ama onu duyma görme yok say en dayanamadiginda sende kocalik vazifelerini tam yerine getirmiyorsun de sus kurt düşsün içine ugrassin dursun ayy bu erkekler s...k adam arıyorlar resmen evlenirken

Slm kızlar ben 5 yıllık evliyim.7 aylık bi oğlum var normalde calisyrm ama şuan ucretsz izindeyim.soruna gelecek olursam esimle aramiz iyiydi aslında.mutlu bi aileydik.yalnız son 2 aydır eşim surekli elestryr beni.ne yapsam yetmiyo ona.mesela temizliğimi yemegimi beğenmiyor.işten geldiğinde konuşurken Yoruldum çocuk bugun yordu vs diye bi.laf ediyorum mesela.hep söyleniyor sun eve gelmk istemym diyo.surekli bahane bahane
Artık bisey söyler ken yaparken okadar çok dsnyrm ki kndimi zincirlenmiş gibi hissedyrm. Hicmi yok benim beğenilecek özelliğim .sizce nasıl bir yol izlemeliyim.konuşmayı denedim ama bu sefer de hatalarını hiç kabul etmiyosun diyoo

Erkeklerin çoğu böyle dışa vuruyor kendi sıkıntılarını, en yakındakilere "takarak". Bence bir sıkıntısı var ve sana belli etmiyor, etse de henüz çözemedi demek ki. Sorunun senin temizliğin ya da yemeğin vs. olduğunu hiç sanmıyorum. Hiç tersleme onu, anlamaya çalış, mantıklı cevaplar ver, kavga etme, ona sıcak davran ve derdi neymiş konuşarak çaktırmadan anlamaya çalış. Hatalı değilsen bile hee hee de geç, kabul ediyor gibi davran. Egolarını okşamak lazım arada, anca ondan anlıyorlar, çünkü hiçbir zaman bizim kadar evde yeteri kadar iş yapmadıkları için bazen onun eksikliğini hissediyorlar ama malesef bunun acısını yine bizden çıkarıyorlar.. Yani bu başına gelenler çok normal ve çözülmeyecek şeyler değil, hırpalama kendini. Konuşarak uzlaşarak anlaşmaya çalışın. Kocanın hoşlandığı yemekleri yap, onun beğendiği şekilde giyin, sevdiği şekilde saçlarını tara vs. İltifat edecektir illa ki sana, hiçbir erkek karşı koyamaz buna.

Allah sabir versin benim esimde akrep
Bazi akrepler hem bencil hem elestirici hem de maalesef disaridaki kadinlarla evdekini kiyasliyor oluyor
Ben calisiyorum ona ragmen elestiriyordu
Ama ben ona geri durdukca esas onda begenmedigim seyleri kesfettim cat cat yuzune soyledim aramizda artik uzak bir iliski var
Tavsiyem ise baslayacaginiz tarihi tayin edip o arada ona sifir duygusallikla yaklasmaniz
Eger kari koca hayatinizda nazlaniyorsa ustune gitmeyin kendini birsey sanmasin

Bu mesaj için "sanmıyorum, öyle bir şey hissetmedim" demişsiniz ama dikkate alın derim.

Başından beri memnuniyetsiz adamlar için ihtimal aramaya gerek yok ama eşiniz son aylarda bu yıpratıcı şikayet moduna geçmiş.

Rol modelinin annesi olduğunu, onun bir sürü çocukla ev işlerinin üstesinden gelmesini yücelttiğini söylüyorsunuz ama evliliğinizin ilk yıllarında her şey yolundaymış yani olumsuz yönde bir değişiklik söz konusu oysa ana kuzusu adam ilk günden belli eder rengini.

Biz yine sizin evde oluşunuza imreniyor, çocuk sorumluluğuna alışmaya çalışıyor diye iyimser düşünelim ama sevgilisini ya da eşini beğenmeyip sürekli dırdırlanan tipler başka birini beğeniyordur genelde.

O bu kadar negatifken siz de tüm olumsuz ihtimalleri değerlendirmeli, ona göre tavrınızı koymalısınız.

Aksi halde eşiniz bugün olmasa da yarın kendi ayakları üzerinde durabilen, öz saygısı ve sağlam duruşu olan bir kadını tercih edecektir.
bnde kendi ayaklarında durabilen bir insan im çok sukur.şuan çalışmıyor bebegime daha iyi bakıp ilgilenebilmek için.
Öncelikle gerçekten başka biri olmadığına eminim diyebilirim.ha böyle derken de biliyorum bu imkânsız değil.öyle bisey olursa da yapacağım belli.şuan bu yaptigi nahoş tavırlara katlaniyorm ama bu okadar uzun suremez
Bu sabah uyandgmda kafamda yeni kararlar almış halde buldum kndimi.daha güçlü ve napacagimi biliyor hissediyorum.önce ki bocalamam şaşkınlıktan ve hayal kırıklığından kaynaklandı sanirsam
Kendimi herkesten çok onmsiyorum.kafamda bir yol haritası cizdim.ben isimi temizliğimi cocuğa ilgimi olması gereken gibi yapcm.ondan gelecek olan ilk olumsuz yorumda kendisinin yanlış ve hatalı olduğunu ve beni yipratmasina izin vermeyecegimi belirticem
Ha ya bunu kabul eder hayatı zorlaştıran biri olmaktan vazgeçer yada varsa başka bir niyeti onu uygulamaya koyar
Kötü bir niyeti varsa da elvet herkes birgün yaptığının bedelini öder.ben yoluma bakarim.hayat son bulacak değil
Kısacası hakkımda hayırlısı ama korkmuyorum artık hiçbir durumdan..

benimde 9.5 aylık oğlum var çok yaramaz hiç yerinde durmuyor aşırı meraklı bir an bile boş durmaya gelmiyor. böyle oluncada ev işlerini tam bitiremiyorum yarım kalıyor eşimde şikayet ederdi zaman zaman. geçen gün düştüm kolumun üzerine ve kemiği şişti sol kolumu kullanamıyorum kaç gündür. her işi kendisi yapıyor çocuğun altını bile kendi değiştiriyor. zorlanıyor baya. yemek, ev işi, çocuk. Allahtan dersi yoktu da kaç gün yardımcı oldu. anladığını düşünüyorum artık beni. bende kolumu sakatlayacağım diyor :KK70:

Allah sabir versin benim esimde akrep
Bazi akrepler hem bencil hem elestirici hem de maalesef disaridaki kadinlarla evdekini kiyasliyor oluyor
Ben calisiyorum ona ragmen elestiriyordu
Ama ben ona geri durdukca esas onda begenmedigim seyleri kesfettim cat cat yuzune soyledim aramizda artik uzak bir iliski var
Tavsiyem ise baslayacaginiz tarihi tayin edip o arada ona sifir duygusallikla yaklasmaniz
Eger kari koca hayatinizda nazlaniyorsa ustune gitmeyin kendini birsey sanmasin
evet tam olarak da bu.anahtar kelimeyi soylemissiniz.
Bizim evliligimizde nazlanan simaran kısacası kadın rolünü oynayan o olmuş
Bi kavga etsek hemn yapamiyorum olmuyo bosanalim der.bende güçlü duran ilişkiyi toparlayıp hep fedakarlık yapan taraf
Onun hatasını kusurunu bekirtmedigim için artık kendini hatasız kul sanıyor.
Ana artık gercktn Yoruldum .bi kadın ve insan olarak bnde nazlanmak bbegenilmek anlaşılmak istyrm

Ben olsam bir durur iki durur sonra cok fena patlardim.
Sabrimi sinamasin benim.
Sen artik sikayet etme bari.
Sunu soyle yap bunu boyle yap temiz degil daginik felan diye tutturursa " he he" diyip gec.

benimde 9.5 aylık oğlum var çok yaramaz hiç yerinde durmuyor aşırı meraklı bir an bile boş durmaya gelmiyor. böyle oluncada ev işlerini tam bitiremiyorum yarım kalıyor eşimde şikayet ederdi zaman zaman. geçen gün düştüm kolumun üzerine ve kemiği şişti sol kolumu kullanamıyorum kaç gündür. her işi kendisi yapıyor çocuğun altını bile kendi değiştiriyor. zorlanıyor baya. yemek, ev işi, çocuk. Allahtan dersi yoktu da kaç gün yardımcı oldu. anladığını düşünüyorum artık beni. bende kolumu sakatlayacağım diyor :KK70:
denemeye deger aslinda;)))
Ama bizimki hemn annesini cagirir;((pirince giderken elimizdeki bulgurdan oluruz mazallah;)))

Back
X