• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacagimi şaşırdım?? esim surekli elestiriyor tukenmek uzereyim

cnm sorun benim sizlanmam değil aslında ben şikayet etmesemde o bahane ariyo gibi.biturlu beğenmiyor memnun edemiyorm onu.hep kusuru mu eksigimi bulup söylüyor.mesela oturup telefonu alsam elime hemn gelip diyo ki : bugün de kitap okumuyon hep teldesin..
İşte gezmeye gitsem hep geziyosun diyo.yemeği yapıyom bigun tuzlu diyo bigun acı diyo.bi turlu tutturamiyon diyo. İşte beni ariyo mesela gün içinde yoğun oluyom bazen isim oluyo.eve gelince diyoki sesin kötü geliyo aradigimda seni aramk istenmiyom.
Arkdslarim i elestryo.sunla gorus bunka gorusme vss
Herşeye müdahale beni yenidenkendine ggore düzenleyebilecegi bi robot olarak goruyo
Düşünce dünyaya zincir vurulmuş gibi hissedyrm. Gercktn nefes alamiyorm
Begenilmek anlasilmk istyrm
Hep rol yapıyorum ona karşı sırfsorun cikmasn diye.ama bböyle de ben tukeniyorum
Off aman tanrım.Okuyunca benim içim şişti,bence kendiniz gibi davranın ve araya net bir mesafe koyun.Hep alttan almışsınız yazık ya size de.sizinki de can.

Yaptigin yemegi begenmiyor cok guzel.
Yarin aksam isten geldiginde giyin kusan makyaj yap karsisina gec otur. Yemegi sorarsa nasil olsa begenmiyosun yemege cikart beni dersin

Yürüsün gitsin işine:KK62: ay kusura bakmayin oyle sinirleniyorumki böyle tiplere.ütüsünü camasirini yapmayin yorulmayin bi gun.böyle olunca söylenmiyorsan bu isler icin yardimci tutalim deyin bizim yaptigimiz isleri ne kadar basite aliyolar ya

ne kadar bencil bir insanmış hiç birşeye yardım etmediği gibi birde söyleniyormu

Ayni benimki belki benimki daha kotu.hic kadir kiymet bilmiyor.ona. Gore cocuklara bile iyi bakmiyorum hani soylesen anlamiyoda tartisilmiyor bile yemin ederim.cocuk hasta olur ben hasta ederim mesela .bende bu konularda cok sistim artik.nasil dua edeyim duayla huylu huyundan vazgecermi .ben de sogudum tukendim artik .eskuden tabiki boyle degildi .kotu gercekten kotu bi insana denk gelmidim .cok doluyum cok uzgunum

Kızlar slm.yorumlara teşekkürler .konuştuk esimle 3-4 saattr konuşuyor uz.akşam eve döndü evet ne senin derdin diye başladı. Ben de derdim sen ve senin davranış biçimin,bna saygısızlığın vs.diye onun yaptıklarını ve bu durumdan duydgm rahatsızlığı anlattım.
EE ne istiyorsun yanı diyo??
Ben de birşey istemiyorum bundan sonra herşeyi alttan alan biri yok karşında .kendimi senin içintuketmeycm dedim. Sesini yukseltti kızıp salona geçti kapıyı çarptı.bu duruma hazrlikliydim.surekli yapar bunu çünkü.bnde gider kuzu kuzu alttan alır yumuşatır bazen suçlu olmasına rağmen ozur dilerdim.yada aglardim perişan ederdm kndimi
Bu kez hiç peşinden gitmedim.TV yı açtım cayimi cerezimi alıp bi komedi filmi açtım.hem izliyorum hem guluyorum.sonra oğlum uyandı onu sevdim yedirdim yatrdim.23 gibi bnde yatak odasına geçip kapıyı kitledim.10 dk sonra baktım eşim kapıya geldi acarmsn diyo.bnde uyuyacm dedim.baya ısrarcı oldu.açtım
Efendim? Dedim.senin sorunun ne diyo.anlattım ama anlamamaktada israrlisin dedim.madem öyle anlasamiuoruz bosanalim dedi.bende sen bilirsin yarın sen git davayı AC işlemleri hallet ben imzalarim dedim.şok oldu resmen. Şimdi uyuycm yorgunum gercktn dedim
Odasına gitti ama yüzündeki ifadeyi gormeliydiniz
Sonra 10 dk snra yine geldi noldu sana neden böyle yapıyorsun .bensiz yaşamak bukadar kolaymi dedi.çocuğu babasz bırakmak bukadar mi kolay ?? Dedi
Bnde napim çocuğu hep benmi dusuncm.artık herşeyi tekbasima gogusleyemyrm.hem sen bana kocalik bile uapmiuosun artık.vs baya konuştuk.farkında degldm ben seni uyarmk için soyluyodum vs dedi.bnde bu gece uyuyalim artık sende birkaç gün dusun gercktn ne istiyosun,beklentinne tart .ona gore karar ver dedim.ama bnde taviz yok artık bunu bil .bana bagiramazsn,kizamazsn.herşeye müdahale edemezsn .bunları kabul ediyosan devam ederiz yoksa hakkımızda hayırlısı dedim
Ohhh beeeee

Ayni benimki belki benimki daha kotu.hic kadir kiymet bilmiyor.ona. Gore cocuklara bile iyi bakmiyorum hani soylesen anlamiyoda tartisilmiyor bile yemin ederim.cocuk hasta olur ben hasta ederim mesela .bende bu konularda cok sistim artik.nasil dua edeyim duayla huylu huyundan vazgecermi .ben de sogudum tukendim artik .eskuden tabiki boyle degildi .kotu gercekten kotu bi insana denk gelmidim .cok doluyum cok uzgunum
. Bilmym cnm ben resti çektim psikolojim okadar sağlam değil bnm cekemem böyle yıllarca. Napim kalbim Kaldirmiyo.inş düzelir .dua etkili olur tabi.Allah yardmcn olsun cnm

Yaptigin yemegi begenmiyor cok guzel.
Yarin aksam isten geldiginde giyin kusan makyaj yap karsisina gec otur. Yemegi sorarsa nasil olsa begenmiyosun yemege cikart beni dersin
çok iyi fikirmis cnm.bakalım bosanmazsak yapicam bu dediğini;)) surprizz kocacimm
;)))

Off aman tanrım.Okuyunca benim içim şişti,bence kendiniz gibi davranın ve araya net bir mesafe koyun.Hep alttan almışsınız yazık ya size de.sizinki de can.
Aynen cnm sessiz atın tekmesi pek olurmuş.bi CAHİLLİĞİme geldi saflığımageldi çektim bi sure.Yok çocuğum babasz kalmasın vs.napim babası onu dusunmuyosa ben ona hem annelik hem babalık yaparım.isim de var sukur.bitti artık kendime geldim yahuuu
Silkelendim resmn.iki gundur kndimle hesaplasyrm icdunyamda. Hatalı oldgm nokta yok gercktn
Beni anam babam elin adamı horlasin diye Büyütmedi.ne zorluklarla okuttular.yedirmem onların hakkını ...

Bence eşinizin size pek tahammülü kalmamış.Gık deseniz kızacak gibi,yoruldum diye paylaşmak istiyorsunuz adamla,onu bile konuşturmuyor.cinsel olarak da soğumuş,beraber yatmıyormuş falan,çok zor ne diyeyim.Sevgisizlik mi var?
bilmym ki cnm yanı seven insan bunları yapmayacağına gore yok diyelim
Haa benim açımdan sorarsan öyle bana ne yapa sa yapsın severim ederim diyecek boyutta hastalıklı bir sevgi istemem zaten öncelikli olarak saygı anlayış...

Kızlar slm.yorumlara teşekkürler .konuştuk esimle 3-4 saattr konuşuyor uz.akşam eve döndü evet ne senin derdin diye başladı. Ben de derdim sen ve senin davranış biçimin,bna saygısızlığın vs.diye onun yaptıklarını ve bu durumdan duydgm rahatsızlığı anlattım.
Ben de birşey istemiyorum bundan sonra herşeyi alttan alan biri yok karşında .kendimi senin içintuketmeycm dedim. Sesini yukseltti kızıp salona geçti kapıyı çarptı.bu duruma hazrlikliydim.surekli yapar bunu çünkü.bnde gider kuzu kuzu alttan alır yumuşatır bazen suçlu olmasına rağmen ozur dilerdim.yada aglardim perişan ederdm kndimi
Bu kez hiç peşinden gitmedim.TV yı açtım cayimi cerezimi alıp bi komedi filmi açtım.hem izliyorum hem guluyorum.sonra oğlum uyandı onu sevdim yedirdim yatrdim.23 gibi bnde yatak odasına geçip kapıyı kitledim.10 dk sonra baktım eşim kapıya geldi acarmsn diyo.bnde uyuyacm dedim.baya ısrarcı oldu.açtım
Efendim? Dedim.senin sorunun ne diyo.anlattım ama anlamamaktada israrlisin dedim.madem öyle anlasamiuoruz bosanalim dedi.bende sen bilirsin yarın sen git davayı AC işlemleri hallet ben imzalarim dedim.şok oldu resmen. Şimdi uyuycm yorgunum gercktn dedim
Sonra 10 dk snra yine geldi noldu sana neden böyle yapıyorsun .bensiz yaşamak bukadar kolaymi dedi.çocuğu babasz bırakmak bukadar mi kolay ?? Dedi
Bnde napim çocuğu hep benmi dusuncm.artık herşeyi tekbasima gogusleyemyrm.hem sen bana kocalik bile uapmiuosun artık.vs baya konuştuk.farkında degldm ben seni uyarmk için soyluyodum vs dedi.bnde bu gece uyuyalim artık sende birkaç gün dusun gercktn ne istiyosun,beklentinne tart .ona gore karar ver dedim.ama bnde taviz yok artık bunu bil .bana bagiramazsn,kizamazsn.herşeye müdahale edemezsn .bunları kabul ediyosan devam ederiz yoksa hakkımızda hayırlısı dedim
Ohhh beeeee
Çok güzel yapmışsınız,bir de ne bu boşanmakla tehdit ediyormuş sizi hep resmen.blöf olduğu da ortaya çıktı işte.bir insanın iki lafından biri boşanmak olur mu ya bu kadar kolay dile gelmemeli

Aynen cnm sessiz atın tekmesi pek olurmuş.bi CAHİLLİĞİme geldi saflığımageldi çektim bi sure.Yok çocuğum babasz kalmasın vs.napim babası onu dusunmuyosa ben ona hem annelik hem babalık yaparım.isim de var sukur.bitti artık kendime geldim yahuuu
Silkelendim resmn.iki gundur kndimle hesaplasyrm icdunyamda. Hatalı oldgm nokta yok gercktn
Beni anam babam elin adamı horlasin diye Büyütmedi.ne zorluklarla okuttular.yedirmem onların hakkını ...
Kk'da böyle kadınlar görünce mutlu oluyorum.Umarım en kısa sürede sizin ve çocuğunuz için en hayırlısı olur.

. Bilmym cnm ben resti çektim psikolojim okadar sağlam değil bnm cekemem böyle yıllarca. Napim kalbim Kaldirmiyo.inş düzelir .dua etkili olur tabi.Allah yardmcn olsun cnm

Eşinin ve senin terapiye ihtiyacıniz var. Duzelmeyecek davranış değil bunlar.

Resti çektiğin çok iyi olmuş. Ama söyleyeyim seni zorlamaya devam edecek. Onu da şurdan çıkardım öglenki konuşmanızda beklemediği bir tavrını görünce süt dokmuş kedi olmuş. Aksama konuşalım falan demeleri. Sonra akşam eski yöntem ile seni tekrar sınamış. Hadi sen sınavı tekrar geçmişsin. Şimdi ya gece düşünecek ya da iş yerinde düşünüp tekrar önüne bir oyun koyabilir. Sen yine sağlam dur canım. Kapıyı göstermişsin begenmeyen gider. Taviz vermek daha çok tavize sebep olur.

Eşinin ve senin terapiye ihtiyacıniz var. Duzelmeyecek davranış değil bunlar.

Resti çektiğin çok iyi olmuş. Ama söyleyeyim seni zorlamaya devam edecek. Onu da şurdan çıkardım öglenki konuşmanızda beklemediği bir tavrını görünce süt dokmuş kedi olmuş. Aksama konuşalım falan demeleri. Sonra akşam eski yöntem ile seni tekrar sınamış. Hadi sen sınavı tekrar geçmişsin. Şimdi ya gece düşünecek ya da iş yerinde düşünüp tekrar önüne bir oyun koyabilir. Sen yine sağlam dur canım. Kapıyı göstermişsin begenmeyen gider. Taviz vermek daha çok tavize sebep olur.
valla hiçbir oyun umrumda değil çünkü artık gercktn çok kafa yormuyom.hayırlısı diyorum.daha fazla uzulmk istemym.ki kndi de biliyo suçunu ama kndine bile itiraf edemiyor. Hükümdarlık son a eriyor diye bu çırpınışları..ama boşuna..
Terapiye şuan için ihtiyaç duymuyorm çünkü kafamda ve iç dünyamda meseleyi hallettim. Bir bocalama yaşamıyorum gercktn

Slm kızlar ben 5 yıllık evliyim.7 aylık bi oğlum var normalde calisyrm ama şuan ucretsz izindeyim.soruna gelecek olursam esimle aramiz iyiydi aslında.mutlu bi aileydik.yalnız son 2 aydır eşim surekli elestryr beni.ne yapsam yetmiyo ona.mesela temizliğimi yemegimi beğenmiyor.işten geldiğinde konuşurken Yoruldum çocuk bugun yordu vs diye bi.laf ediyorum mesela.hep söyleniyor sun eve gelmk istemym diyo.surekli bahane bahane
Artık bisey söyler ken yaparken okadar çok dsnyrm ki kndimi zincirlenmiş gibi hissedyrm. Hicmi yok benim beğenilecek özelliğim .sizce nasıl bir yol izlemeliyim.konuşmayı denedim ama bu sefer de hatalarını hiç kabul etmiyosun diyoo

Valla eşinizde bir bezginlik hissettim
İNsan eşiyle paylaşmassa kiminle paylaşacak yahu !
BUnu sizi bu denli eleştirerek yapması yanlış,tabi bu yüzden kendinizi dizginlemenizde,
KOnuşun beyefendi ile kolaymıymış çocuk bakmak veya ev ile ilgilenmek
Madem söylenmenizi istemiyorsa ayrıca annenin yükünü hafifletsin gektiği gibi gerektiği yerde
Bunu yapmıyorki şuanda bir problem var aynaya bakmayı denesin
Sizde içinize atacağınıza dışınıza vurun sıkmayın canınızı tamamen bencillik yapıyo eşiniz şuanda !!!

Ohhh beeeee
cok iyi yapmissin ona iyi bir ders olmustur

Slm kızlar ben 5 yıllık evliyim.7 aylık bi oğlum var normalde calisyrm ama şuan ucretsz izindeyim.soruna gelecek olursam esimle aramiz iyiydi aslında.mutlu bi aileydik.yalnız son 2 aydır eşim surekli elestryr beni.ne yapsam yetmiyo ona.mesela temizliğimi yemegimi beğenmiyor.işten geldiğinde konuşurken Yoruldum çocuk bugun yordu vs diye bi.laf ediyorum mesela.hep söyleniyor sun eve gelmk istemym diyo.surekli bahane bahane
Artık bisey söyler ken yaparken okadar çok dsnyrm ki kndimi zincirlenmiş gibi hissedyrm. Hicmi yok benim beğenilecek özelliğim .sizce nasıl bir yol izlemeliyim.konuşmayı denedim ama bu sefer de hatalarını hiç kabul etmiyosun diyoo

eşimin beni eleştirdiği herhangi bir konuda derim ki, tamam o zaman o işi iyi yapan biriyle git evlen diye.
o da der, aaa bir karımızı uyaramayacak mıyız, ben senin iyiliğin için söylüyorum falan filan.

belki de kişisel algılamasan ve kafanda büyütmesen daha iyi edersin.
belki iyiliğin için söylüyordur gerçekten :)

çok canını sıktığında benim cümlemi de tekrar edebilirsin ama riskli bir iş, ona göre :KK5:

Kızlar sabah bi kalktim eşim salondaki yatağını toplamış odayı düzenlemiş yan odada çamaşır asmistim onları toplamış.diyo ki bana da bak bide zor fiuodun.10 dk da evi tertemiz yaptım.eline sağlık dedim .şimdi yapmaya çalışıyor anlamadim
eşimin beni eleştirdiği herhangi bir konuda derim ki, tamam o zaman o işi iyi yapan biriyle git evlen diye.
o da der, aaa bir karımızı uyaramayacak mıyız, ben senin iyiliğin için söylüyorum falan filan.

belki de kişisel algılamasan ve kafanda büyütmesen daha iyi edersin.
belki iyiliğin için söylüyordur gerçekten :)

çok canını sıktığında benim cümlemi de tekrar edebilirsin ama riskli bir iş, ona göre :KK5:
valla aldim o riski;)) suan icin bisey olmadi yerinde duruyo koca;))
İyiligim icin soyluyo bazen ama son bikac aydir cok ustume geliyodu.hayatinibeni elestrmeye adamis gibiydi.ben de onla konustgmuzda soyledim zaten sende mukemmel bir es ve baba degilsin.beni baska kadinlarla kiyasliyosun ama sunu kocasi da soyle gezdryo soyle yapiyo gibi bicok ornk verdim sesini cikaramadi.sen mukmmel ol bnde oliyim yoksa bunu istemeye hakkinyok dedim

böyle olgunlaşmamış adamlardan nefret ediyorum ya. ev dağınıkmış bırak dağınık kalsın sana ne kadın istediğinde, gerekli gördüğünde toplar. neymiş ben gittikten sonra uyudun mu yahu sana ne be? uyumasam sana ne farkettirecekti bu durum? ıyyy yani ıyy. tepki göstermiş olman çok iyi. bak on dk sonra gelmiş çocuğu babasız bırakmak kolay mı cart curt. blöf yapıyomuş gördüğün gibi boşanmak falan değilmiş niyeti. istiyorki sen peşinde koş. bence onu bu konuda da uyar. ''ergenler gibi her kavgada her anlaşmazlıkta boşanalım demekten vazgeç sıktın artık'' de.

çok sevdiğim bi oyuncu var benim, hint. adamın ikinci evliliği bu. bi röportajlarını okumuştum. röportajı yapan kişi evlerine gitmiş işte. önce evi anlatıyor diyor ki, ''bi köşede cd ler kitaplar yerlerde, ev biraz dağınık, hatta koltuğun yastığı yerde.. sonra adamın eşi geliyor yerden yastığı almaya çalışıyor, yastık elinden tekrar düşüyor bu sefer adam gülerek yerden yastığı alıp yerine koyuyor karısına da bi öpücük konduruyor, vs.'' bu arada bi de çocukları var çok tatlı. röportajı okurken dedim içimden: vay bee olgun bi erkekle evli olmak böyle huzurlu bişey demekki.

bi de özel olmazsa merak ettim normalde ne iş yapıyorsun mesleğin ne :KK45:

Back
X