Ne yapacağımı şaşırdım fikirlerinize ihtiyacım var....

canım ben senı cok ıyı anlıyorum aynı yastayız ve benım bı tane kızım var 2 sene once ewlendım ve esım cok pipirıklı benımde dewamlı tartısırdık kavga ederdık ama kopamazdık ama ewlendık tabı sorunlar bıtmıo tartısmalarda ıstersen ıkınızde ıyı bı psıkologa gıdın bence cook ıyı olur ewlenmeden once

bende bunu düşünüyorum son zamanlarda... kendisi hala lisede gibi sanırm ciddi ilişkiyi kaldıramadı eski flört günlerini özlüyor diye düşünüyorum. ya zorla tutmuyorumki kendisini istiyorsa gidebileceğini söyledim nedir derdi bıktım artık

çok haklısın ciddi ilişki başlayınca kaldıramadı. sen kendiliginden git diye kötü davranıyor :(

bu tarz şeyleri diğer insanlara belli etmemek önemli. hiç bir şey olmamış gibi davran tiyatro oynuyormuş gibi. ve deminden beri söylemeye dilim varmıyor ama ciddi bir ayrılık konuşması yapman gerektiğini düşünüyorum. ilişki 4 yıllık ve belliki hiç bitmeyeceğini düşünüyor. benzer olay benim de başıma geldi. inan o ayrılık süreci içinde ayaklarına kapanacak vaziyete gelecek. değerini anlaması gerek. yokluğunun sıkıntısını yaşamalı. başka türlü düzeleceğe benzemiyor.

evet ayrılık konuşması yapmanın zamanı gelmiş. ya yarın yada bu akşam bu konuşmayı gerçekleştirmem gerekiyor.

1 hafta ayrı kalmıştık biz. hiç bir şekilde mesajlarına cevap vermedim telefonlarını açmadım. tek bir mesaj dahi atmadım. 1 haftanın sonunda amacıma kavuştum :)

canım ben senı cok ıyı anlıyorum aynı yastayız ve benım bı tane kızım var 2 sene once ewlendım ve esım cok pipirıklı benımde dewamlı tartısırdık kavga ederdık ama kopamazdık ama ewlendık tabı sorunlar bıtmıo tartısmalarda ıstersen ıkınızde ıyı bı psıkologa gıdın bence cook ıyı olur ewlenmeden once

işte mantıklısı kopmak lazım galiba çünkü erkekler evlenince dahada zıvanadan çıkıyorlar. mutsuz bir evlilik istemiyorum. bakalım üni bi bitsin ak kara ortaya ozaman çıkıcak asıl. bakalım sorumluluk yüklenebilicekmi napıcak

1 hafta ayrı kalmıştık biz. hiç bir şekilde mesajlarına cevap vermedim telefonlarını açmadım. tek bir mesaj dahi atmadım. 1 haftanın sonunda amacıma kavuştum :)

benimde o taktiklere ihtiyacım varda cnm ondan sordum :D başka seyler varsa onları da söyle uygulama yapayım :D

Arkadaşlar merhaba. Benim 4 yıllık bir ilişkim var ve ciddi düşünüyoruz. Ama şu son günlerde artık ben bu ilişkiyi kaldıramıyorum ne yapacağımı şaşırdım. Sevgilim sürekli benim hareketlerime laf söyler oldu. Öncedende yapıyordu ama ben çok uyardım onu hala devam etmesi artık bana batmaya başladı. Kendisini seviyorum ayrılmakta istemiyorum ama artık hareketlerinide kaldıramıyorum. En basitinden yediğimiz yemek bile burnumuzdan geliyor. Yani ben çok yemek seçerim bunu öyle bir diline dolamışki beni aşalarcasına hep yemek seçtiğimden bahsediyor ya sanane be arkadaşım sevmiyorum diyorum senin için sevmek zorundamıyım o yemeği diyorum ama beyfendi üste çıkıyor hemen. Yok çok dırdırcıymışım uzatıyormuşum dayanamıyorum artık... Sürekli saçma sapan şakalarından benden şikayet etmesinden bıktım. Napmam lazım benim hiç bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var:31:

Açık açık alın karşınıza konusun. Bu durumdan rahatsız oldugunuzu ve kırıldığınızı anlatın.

ben 2 hafta aramadım msjına cevap wermedim ve sonuç.... benden intikam almak için başka kızla çıktı:53: benden sıkılmışsa ayrılmamı istiyorsa diye bir düşünce yok aklımda çbnkü kendisi amerikaya gtmek istiyor ben isterse gidebiliceğini ama ilişkimizi bitirmemiz gerekeceğini uygun bir dille anlattım istedği zaman gidebilir ben kasmıyorum onu işin aslı

Açık açık alın karşınıza konusun. Bu durumdan rahatsız oldugunuzu ve kırıldığınızı anlatın.

çok konuştum işte bu yüzden napacağımı bilmiyorum ya. konuşmak işe yaramıyor 2 gün sonra aynı hale geri dönüyor. ilişkimiz okadar tuhaflaştıki

1 hafta deyip geçme bazen öyle mesajlar gelecek ki tutamayaksın kendini yazaksın mesaj ama sakın! sakın gönderme. :)
ilk evrede o da takmaz muhtemelen. sonra suçlayıcı mesaj evresi gelir ki en tehlikelisi budur. o kızgınlıkla yapıştırıvereyim cevabı diye düşünürsün ama suskunluğun onu zaten deli edecek. :)
daha sonra özür dileme evresi gelecek. burada da hemen yumuşamamak çok önemli. artık kıvama geldi tamam diyeceksin ama yok, gelmedi daha. aldığı hale şaşırıp bu benim sevgilim mi diyeceksin :) uzun bir kararsızlık konuşmasından sonra ilişkin tekrar başlamaya hazır.:) ''bir daha tekrarlanırsa dayanacak gücüm yok'' gibi sonrasını garanti altına alan cümleler kurmayı unutma. bir süre sonra tekrar eski davranışlarının sinyallerini almaya başlarsan kurduğun garanti cümlelerini kullan. muhtemelen korkacak ve sinecektir. :) kolay gelsin, zorlu bir süreç seni bekliyor. :) ayrıntılardan haberdar et. :)

1 hafta deyip geçme bazen öyle mesajlar gelecek ki tutamayaksın kendini yazaksın mesaj ama sakın! sakın gönderme. :)
ilk evrede o da takmaz muhtemelen. sonra suçlayıcı mesaj evresi gelir ki en tehlikelisi budur. o kızgınlıkla yapıştırıvereyim cevabı diye düşünürsün ama suskunluğun onu zaten deli edecek. :)
daha sonra özür dileme evresi gelecek. burada da hemen yumuşamamak çok önemli. artık kıvama geldi tamam diyeceksin ama yok, gelmedi daha. aldığı hale şaşırıp bu benim sevgilim mi diyeceksin :) uzun bir kararsızlık konuşmasından sonra ilişkin tekrar başlamaya hazır.:) ''bir daha tekrarlanırsa dayanacak gücüm yok'' gibi sonrasını garanti altına alan cümleler kurmayı unutma. bir süre sonra tekrar eski davranışlarının sinyallerini almaya başlarsan kurduğun garanti cümlelerini kullan. muhtemelen korkacak ve sinecektir. :) kolay gelsin, zorlu bir süreç seni bekliyor. :) ayrıntılardan haberdar et. :)

bu arsız nasıl siner hiç bilmiyorum ama geri çekmekten başka çare yok evet :)

Allah iyiliğinizi versin :54: Siz bayağı bayağı teknik direktör gibisinin :46:

Back
X