• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı şaşırdım..içim sıkılıyor artık..eşim niye böyle

Konuşmaktan anlamadığı için bu böyle gelmiş böyle gider
Böyle de evlilik olmaz sen eşinden soğursun iyice çocuğunla senle ilgilenmediği için
Sen ufaktan ayrılmayı düşün çocuğunla kendinle ilgili planlar yap eşine çaktırmadan en son haber olsun boşanacağınızdan
Gitgide soğuyorum ..o kadar sıkılmış kalmışım ki daralıyorum nefes alamıyorum

Suratım düştüğünde farkında oluyor zaten ama hiç üstüne alınmıyor ..ben kendimi yiyip bitiyorum çok stresli bir hamilelik geçiriyorum

Işte ne alkollüyken ne de gece geç geldiğinde konuşun.

Konuşacak vakitte yok anlattiginiza göre , o zaman güzel bir mektup yazın cebine koyun. Ya da mail mesaj yazın. Neden anlarsa artık.Bakalım ne olacak.

Geçen hafta güzel bir şekilde dile getirdim sorumlulukları olduğunu..bana kalkıp dediği şey şu evlenmeseydin o zaman ..ben de dedim ki bekarken tabiki çıkabilirsin ama evlisin artık. Ben böyleyim diyor sen karışamazsın ..bu adamda herşey ters tepiyor

Asıl o evlenmeseymiş o zaman ya adama bak ne demek hamile eşini bırakıp her gün gezmeye gitmek. Eşiniz hep aynı yaşta kalacağını sanıyor heralde. Aile bağlarından bihaber. Onun bir derse ihtiyacı var, tavrınızı koyun.

3.5 yıllık evliyiz ..son 1 senedir özellikle son bi kaç ay sıklaştı ..adamı sadece gece uyurken görüyorum

Asıl o evlenmeseymiş o zaman ya adama bak ne demek hamile eşini bırakıp her gün gezmeye gitmek. Eşiniz hep aynı yaşta kalacağını sanıyor heralde. Aile bağlarından bihaber. Onun bir derse ihtiyacı var, tavrınızı koyun.
Bu hamileliğimde çok yanlız kaldım tek geçiriyorum ..hep stresliyim ..kendimi çok değersiz hissediyorum ..arkadaşlarından 1 saat bize ayıracak vakti hiç mi Yok acaba

Kendinizi değersiz hissetmeyin önce..siz yine sabırlısınız..üstelik böyle hamileyken ağlamakla olmaz..eşinizle dışarda yemekte konuşun ..OlmaZsa eve misafir çağırın..evli arkadaşı yok mu?misafir olunca durup sohbet etmek zorunda kalır..belki bir arkadaş grubunuz olur..sizde güzel vakit geçirirsiniz ..

Boşanın... Çünkü zaten evli olan sadece sizsiniz. Adam evli değil. Boşa kahrını çekmeyin bari. Nafakasıyla yaşarsınız.

bir sonraki geldiğinde kapıyı açmayın. gerekirse içeriden kilitleyin.anahtarıda üzerinde bırakın.aramalarına cevap vermeyin ses çıkarmayın. evdemisiniz başınıza bir şey mi geldi anlamasın. ertesi sabah gece çok rahatsızdım saat 9 gibi yattım ölü gibi uyumuşum duymamışım kusura bakma deyin. bunu haftada 2 3 kere uygulayın. sonra zaten saat 9 olmadan evin yolunu bulacaktır.

Beraber bir gezi ne bileyim çocuğunuz için bir etkinlik ..mecbur bırakın biraz..valla kızdım eşinize..şu erkekler tam sopalık..biraz sesinizi çıkartın ..çocuk olduktan sonra zaten bunalacaksınız bir süre..

seni çok iyi anlıyorum canım, benim eşimde dışarı çıkınca geride kalanları unutanlardandı, sabrettim anlamadı, konuştum olmadı, kavga ettim sallamadı sanki ben hatalıymışım gibi bir de hırslanıyor sorma, gece geldiğinde eve almadım o da çok bir işe yaramadı:KK43: benim kütük zamanla değişti ama:KK14: kızım 2 yaşında şimdi istese de onu bırakıp gidemiyor bırakmıyor kuzum:KK53: umarım seninki de kendiliğinden düzelir :dua:

3.5 yıllık evliyiz ..son 1 senedir özellikle son bi kaç ay sıklaştı ..adamı sadece gece uyurken görüyorum
bence konu hamileliginle ilgili eşler arasındaki fiziksel çekim kuvveti çok önemli hamileliginizin başlarında da mı birlikte olmaktan geri duruyordunuz

Kendinizi değersiz hissetmeyin önce..siz yine sabırlısınız..üstelik böyle hamileyken ağlamakla olmaz..eşinizle dışarda yemekte konuşun ..OlmaZsa eve misafir çağırın..evli arkadaşı yok mu?misafir olunca durup sohbet etmek zorunda kalır..belki bir arkadaş grubunuz olur..sizde güzel vakit geçirirsiniz ..
Evli arkadaşlarıyla beraber zaten..benim evli arkadaşım gelmişti eşiyle şehir dışından yemeğe anlayalım oturalım dedim ..ben sıkılırım tanımadığım Adana oturmaktan dedi..

Geçen hafta güzel bir şekilde dile getirdim sorumlulukları olduğunu..bana kalkıp dediği şey şu evlenmeseydin o zaman ..ben de dedim ki bekarken tabiki çıkabilirsin ama evlisin artık. Ben böyleyim diyor sen karışamazsın ..bu adamda herşey ters tepiyor
oldu paşam oldu.. ben böyleyim diyip sıyrılamaz
çalışıyor musunuz? sizi kendine muhtaç görüyor sanırım
ailesinin sizin ailenizin haberi var nu durumlardan

Evli arkadaşlarıyla beraber zaten..benim evli arkadaşım gelmişti eşiyle şehir dışından yemeğe anlayalım oturalım dedim ..ben sıkılırım tanımadığım Adana oturmaktan dedi..
Mecbur bırak rica yada izin isteme..bize geleceklermiş de aslında sen çağır..

Bi ümit belki değişir diyordum ama artık tükeniyorum gittikçe ..

Elbette değişir, sen çocuklarını yalnız büyütür ödevlerini yaptırır etkinliklerine katılır belli bi yaşa getirirsin aileleri idare edersin, adam orda burda gezer, seneler akaaarr gecerr prostat falan başlar hastalıklar çıkar yaş 60a dayanır eyvah bana kim bakacak telaşı başlar işte o zaman değişir,soru şu: istediğin hayat bu mu

Iste bunu yapiyorlar sonra diyorlar ki bu kadinlar niye konusuyor niye surat asiyor.

Tepkini koy canim gerekirse acma kapiyi kapida kalsin. Gerci o zaman bir daha gelmeme ihtimali olursa bilemem. Ama ben olsam coktan kapiyi gostermistim.

Allah yardimcin olsun o adama akil fikir versin insallah

Back
X