• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı şaşırdım..içim sıkılıyor artık..eşim niye böyle

kızlar hamileyim ve çok bunaldım..eşimin bu aralar işleri yoğun ..en son ne zaman evde yemek yedi derseniz hatırlamıyorum bile.ama bu yemeğe gelmemeleri sadece iş yüzünden değil arkadaşlarıyla takılıyor.. bıktım arkadaş sevdasından..kaç kere güzellikle konuştum olmadı ..kavga ettim olmadı ..şimdi susuyorum artık.. son zamanlarda gece 12den aşağı gelmemeye başladı..kızımı uyutuyorum ben yatapa giriyorum sonra geliyor.iki kelime ya konuşuyoruz Ya konuşmuyoruz ..sabah çıkıyor gece geliyor ..dün gece yine geç geldi alkol almıştı ..ben de kaç kere sevmediğimi alkol alınca üzüldüğümü dile getirdim .çok uykum var dedi uyudu..ben de arkamı döndüm uyudum .. ağlaktan gözlerim şişti..artık ne yapacağımı bilmiyorum ..hayır gece 12 ye kadar hiç mi 1 saati boş değil gelsin bizimle vakit geçirsin ..ama yok ..geç geldiği zaman suratım düşse hemen n'oluyo sana neyin var diyor..bu yüzden yapıyorım desem kavga çıkacak ..şaştım kaldım çok üzülüyorum

Canim benim bak hamileymissin de lütfen üzülme bana sorarsan üzerine düşme derim umursama yani hic şöyle boyle deme zaten demissin zamanin da ama ise yaramamis biraz uzaklas bi süre sonra farkedecektir diye dusunuyorum sorarsa söylersin artık beni yalnız bıraka bıraka yalnızlığa alistirdin dersin
Nefret ediyorum böyle düşüncesiz eslerden

O yokmus gibi davran. Yemek uaa utu yapma temuzlik yapma. Sorarsa da ben boyleyim sen karisamazsin de. Begenmiyorsan ahanda kapi orda bye bye de. Gorsun nasil oluyormus.. Zaten giderse birak gitsin hiic umursama. Kendini kole etme sakin. Hee birde cocuk var masali yapma

İpin ucunu bir kere kacirmissin ilk başta geç gelmesine göz yummussun benim eşimde bir ara arkadaşları ile takılıyordu yemeğe giderlerdi bilardo oynarlardı gece 12,2,3, aralarında geliyordu sonra kızdım yüz verdi. Diye neden böyle yapıyorsun dedim herşeyin dozu var abartin dedim Eğer bir daha bu şekilde geç gelirsen arkadaşlarina takilirsan aynısını bende yaparım her gün dışarı çıkar arkadaşlarımla gezerim evle ilgilenmen dedim bende hergun yemeğe giderim dedim esimde dediğimi yapacağımı bilir ondan sonra da gitmedi tek tük arkadaşlarına takılıyor eve erken gelir ama senin gibi göz yumsaydim alışkanlık haline getirseydi bir daha zor zabtederdim inşallah düzelir

Canim benim bak hamileymissin de lütfen üzülme bana sorarsan üzerine düşme derim umursama yani hic şöyle boyle deme zaten demissin zamanin da ama ise yaramamis biraz uzaklas bi süre sonra farkedecektir diye dusunuyorum sorarsa söylersin artık beni yalnız bıraka bıraka yalnızlığa alistirdin dersin
Nefret ediyorum böyle düşüncesiz eslerden
Evet canım öyle yapacam güzel bir şekilde konuştum son olarak artık kendisi bilir

İpin ucunu bir kere kacirmissin ilk başta geç gelmesine göz yummussun benim eşimde bir ara arkadaşları ile takılıyordu yemeğe giderlerdi bilardo oynarlardı gece 12,2,3, aralarında geliyordu sonra kızdım yüz verdi. Diye neden böyle yapıyorsun dedim herşeyin dozu var abartin dedim Eğer bir daha bu şekilde geç gelirsen arkadaşlarina takilirsan aynısını bende yaparım her gün dışarı çıkar arkadaşlarımla gezerim evle ilgilenmen dedim bende hergun yemeğe giderim dedim esimde dediğimi yapacağımı bilir ondan sonra da gitmedi tek tük arkadaşlarına takılıyor eve erken gelir ama senin gibi göz yumsaydim alışkanlık haline getirseydi bir daha zor zabtederdim inşallah düzelir
ben kavga ettim de olmadı kavga ettiğimde ters tepiyor güzellikle konuştum bakalım ne olacak bugün kandil dua edin ..iyi oluruz inşallah

Madem okul-iş o kadar yoğun boş vaktini de çoçuğuna ve eşine harcasın. Arkadaşlarının onun ilgisine ihtiyacı mı var? Arkadaşlarına karşı böyle bir sorumluluğu mu var? Saçmalık.

Adam evden kaçıyor. Ayrıca bu nasıl sevgi?

ben kavga ettim de olmadı kavga ettiğimde ters tepiyor güzellikle konuştum bakalım ne olacak bugün kandil dua edin ..iyi oluruz inşallah
Hiç kimsenin hayatı dört dörtlük değil canim herkesin farklı farlı problemleri var hayat inişli yokuşlu bu yokuşun iniside var bu da geçecek inşallah rabbim bu hayır mübarek günü sıkıntıdan kurtarsin Rabbim eşine doğruyu göstersin inşallah

Hiç kimsenin hayatı dört dörtlük değil canim herkesin farklı farlı problemleri var hayat inişli yokuşlu bu yokuşun iniside var bu da geçecek inşallah rabbim bu hayır mübarek günü sıkıntıdan kurtarsin Rabbim eşine doğruyu göstersin inşallah

iyice konuşup derdinizi anlatmaktan başka çaresi yok biraz tatlı sert bir dil kullanmalisiniz ve evde onun da ilgi alanına giden seylere yonelmelisiniz örneğin esiniz okey oynamayı mi seviyor evde beraber oynayın bir planlama yapın bir kağıda yazın buzdolabina asin şu gün beraber şunu yapcaz şu gün senin arkadaş günün falan diye tamamen evde tutamazsiniz ama kısmen daha iyi olur bir de siz de kendinize bir aktivite bulun boylece daha az kafaya takarsiniz
Oyle kolay olmuyor iste hadi beraber sunu yapalim desen istemiyorlar degismiyorlar benim diyecegim ya bu deveyi gudeceksin ya da bu diyardan gideceksin ben basaramadim ayrildik malesef

Ne güzel konuşmuşsun canım amin çok teşekkür ederim iyi olacağına inanıyorum

Back
X