Kızlar 2 yıldır birlikte olduğum biri var daha önce kimseyle çıkmadım ilk çıktığım kişi liseden beri ilgim vardı teklif edince de hevesle çıkmaya başladım, başlarda ilgisiz 2 günde bir arayan biriydi , benimde evlenme gibi bir niyetim yoktu onunda 5-6 senem var diyordu , şimdi ise bu çocuk bambaşka biri oldu her dakika arıyor , soruyor bir ilgi bir ilgi sormayın ,hatta tüm ailesine benden bahsetmiş evlenmek istiyorum diye , komşuyuz bu arada , tutturmuş evlenelim illa diye ,başlarda kıskanmam diyen adam telefonla konuşurken bir erkek sesi gelse bile çıldırıyor ,şimdi benim sorunum bu evlenmek istiyor benle ben üniversite mezunuyum o lise o özel bir hastanede asgari ücretle çalışıyor bense kısa bir süre sonra bir şirkette işe başlayacağım , yanlış anlamayın küçük görmüyorum ;ama ilerde sorun olmaz mı benim ondan daha fazla maaş almam gerçi o benim işe gireceğimi bilmiyor henüz :S ben aşk evliliği değil de mantık evliliği yapmak istiyorum ileride pişman olmamak için bu çocuk da ne yaptıysam vazgeçmedi , en ağza alınmayacak sözler söyledim vazgeçsin diye

başlarda yaptıklarından dolayı sonsuz güvenemiyorum hep geçmişi açıp yıpratıyorum onu

ben eminim ailem vermez o da sen başkasıyla evlenirsen benim öldüğüm gün olur diyor

ne yapacağım kızlar yardım edin