- Konu Sahibi Cevizli kek
-
ayrı illerde yaşıyoruz ve eşimi arıyor gel beni al kaçtım diyor eşim gidiyor işi gücü bırakıp alıp geliyor 1 ay falan duruyor ve kayınpederim arkasından geliyor sonra onunla geri gidiyor bu hep böyle oldu.geldiğinde çokta üzüntülü ve sıkıntılı olmuyor neşeside yerinde oluyor son geldiğinde sakın gitme demiştik eşim ayrı ev açalım istersen kal dedi ama o yine gitti kayınpederle bizde kızıp çocuk oyuncağına çevirdiler diye konuşmama kararı aldık..çünkü çevreye iş ortamına herkese rezil oluyıoruz o her geldiğinde..Siz k.validenizle neden konuşmama kararı aldınız; anlamadım. Eşiyle ayrılacak olsa bile bir süre belki sizde kalabilir; ama devamlı kalması ileride sizi çok rahatsız edebilir. Çok iyi düşünüp karar vermeniz gerekir. Neden kızları annesini kabul etmiyor.
Kizlari bile bukadar düsünmüyorken siz niye bukadar takiyorsunuz...
Cocuk oyunacagimi bu? Bosancaksa bosansin, ona göre bi düzen kurulur, ev acilir falan, ama sizi bukadar huzursuz etmek ney? Yeterince yardimci olmussunuz bence daha fazla yüz vermeyin, sokakta degil sonucta kizinin evinde birazda onlar baksin annelerine!!
eşini istemiyorsa defalarca neden geri gidiyor şimdi alırsanız evinize eşi sizden bilecek belkide kayınvalidenizde bir kaç gün sonra barışacak tekrar bence karışmayın derim
Konunun basiyla sonu tutarsiz. Basta bosan gel bizde yasa diyosun sonunda ise bu kadin tembel bana yuk olur diyosun. Size guvenerek bosanmasin zaten de sizin tepkileriniz de garip
kayınvaldem evlendiğimizden beri ben bu adamı istemiyorum deyip çıkıp geliyor sonra barışıyor tekrar gidiyor ve çok tutarsız konuşmları hareketleri güven vermiyor.son geldiğinde (2 ay falan oldu) gitme dedim burnu sürtsün dedim kayınpederimin hatta kızları istemiyor kayınvaldemi hep bende kaldı ve istersen kal benim için sorun değil bile dedim ama yine gitti ve eşimle ben artık huzurumuz kaçıyor diye ailesiyle konuşmama kararı aldık.
kayınpederim ters bir adam çıkar gelir kavga dövüş olur diyede korkuyorum..kabul edeyimmi bizde kalsınmı yoksa ben artık istemem deyip kestirip atsammı kararsız kaldım
ama kalırsada ben çok üzüleceğim biliyorum çünkü iş falan yapmaz devamlı tv başında önüme gelsin yiyip içeyim der ve çalışıyorum kaldırabilirmiyim bilmiyorum
Size güvenerek boşanmasın bunu belirtin.
İki de kızı varmış, hep beraber oturulup konuşulsun gerekiyorsa maddi olarak biraz desteklenip ev tutulsun.
Sürekli beraber yaşamak sizi yıpratacaktır, sorunlar çıkacaktır mutlaka.
Çocuk oyuncağımı bu koca kadın kaçıp kaçıp geliyor.
Yeni hayay kuracaksa kursun ama mümkünse sizin ha yınızın üzerine değil
Merhaba öncelikle ben evleneli 6 yıl oldu.Eşimle aramızda bir sorunda yok ama ailesi yüzünden gerilip duruyoruz devamlı ayrı şehirlerde yaşıyoruz ailesiyle. kayınvaldem evlendiğimizden beri ben bu adamı istemiyorum deyip çıkıp geliyor sonra barışıyor tekrar gidiyor ve çok tutarsız konuşmları hareketleri güven vermiyor.son geldiğinde (2 ay falan oldu) gitme dedim burnu sürtsün dedim kayınpederimin hatta kızları istemiyor kayınvaldemi hep bende kaldı ve istersen kal benim için sorun değil bile dedim ama yine gitti ve eşimle ben artık huzurumuz kaçıyor diye ailesiyle konuşmama kararı aldık.ama bir hafta önce o yine gelmiş ben evde yoktum eşime duygu sömürüleri yapmış eşimde konuşmuş falan ve akşam otobüse bindirmiş göndermiş ertesi gün aramış ve ben çıktım geliyorum beni gel al demiş yine eşimde gitmiş almış avukat bulmuşlar falan boşanmak istiyormuş ama ben artık konuşmam görüşmem demiştim ve şimdi kızlarıda kabul etmediği için bende kalmak istiyor sanırım ama eşim ben istemiyorum diye eve getirmiyor..zorla kardeşinin yanına bırakmış dün bende artık huzurum bozulsun istemiyorum ve kayınpederim ters bir adam çıkar gelir kavga dövüş olur diyede korkuyorum..kabul edeyimmi bizde kalsınmı yoksa ben artık istemem deyip kestirip atsammı kararsız kaldım eşim benim kararıma saygı duyuyor ama tek erkek çocuk eşim üzülsün istemiyorum..ama kalırsada ben çok üzüleceğim biliyorum çünkü iş falan yapmaz devamlı tv başında önüme gelsin yiyip içeyim der ve çalışıyorum kaldırabilirmiyim bilmiyorum siz ne yapardınız akıl verin ne olur ?
başta çok tanımıyordum evliliğimin 2.ayında çıktı geldi ve bende kadınımım dedim gerçektende kolunda falan morluklar vardı dayak yemişti üzüldüm boşan dedik kal dedim kızları istemiyordu ama 6 sene boyunca tekrarladı kalma süreleri uzadı iş yapmakta sorun değil aslında tembelliğide ben huzurumun kaçmasını iistemiyorum belki yazarken tam anlatamamış olabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?